Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodam Cie jak wróce z KORPORACJI :(

Dupa z tym hawkmoonem mam 2, a poluję od X czasu na last worda madafaka... no ale kupię chociaż ToC, mam uzbierane 72 coiny więc będzie nadzieja... chociaż prowizoryczna.

Opublikowano

Słuchajta! Ostatnio bylo tak fajnie, ze mam ochote rozwalic King's Fall jeszcze pincet razy. Znajdzie sie ekipa na sobote wieczor i niedziele? Trzeba uzbroic sie przed hardem, a chcialbym rowniez challenge porobic. Jesli znajda sie chetni to bijcie na XBL badz tutaj.

Opublikowano

Na X1 był do wykorzystania kod, więc obstawiam, że na PS jest identycznie. Innymi słowy, jeżeli poprzedni użytkownik nie wykorzystał kodu, to możesz używkę brać. W innym przypadku nie warto, bo i tak będziesz musiał kupić cyfrowo dodatek w sklepie.

• Plusik 1
Opublikowano

Ktoś gra jeszcze na PS4? Grałem dużo od premiery,potem długa przerwa. Kupiłem Taken King Edition na jakiejś promocji i nawet raidu nowego nie zagrałem. Jeśli ktoś jest chętny pograć - nick na PSN : kostek9421 , postać na 40 lvlu,290 lighta.

Opublikowano (edytowane)

Dwa nowe striki, nowe Prison of Elders, nowa broń i armor, King's Fall na normalu będzie drobić rzeczy do 320 lighta, na hardzie do 330 lighta, maksymalny light do 335

całkiem sympatycznie jak na darmowy dodatek.

https://www.bungie.net/en/pub/AprilUpdate

ei4JN6r.jpg

Edytowane przez MaZZeo
Opublikowano

Pomocy bo mam zagwozdke, wziąłem destiny z wypożyczalni, wyskoczyło info że patch 1.2 potrzebny, ok zaczęło się 19 giga prawie ładować...Cóż nocka zlecialo sciagnelo się odpalam grę pierwszy raz i wita mnie logo destiny taken King? Znaczy że nie muszę kupować dodatku już?

Opublikowano

Musisz, po prostu teraz zawartość Taken King dla Ciebie nie będzie dostępna, ale będziesz "ją widział".

Ok, dzięki czy opłaca się zaczynać gołą podstawkę zatem? Nie wiem czy mi podejdzie ale z drugiej strony domyślam się że z dodatkami to całkiem inna gra...

Opublikowano (edytowane)

Opłaca jak chcesz sprawdzić grę. Cała mechanika podstawki i tak opiera się teraz na TTK. Tak na prawdę dodatki podnoszą cap do 40, dają dostęp do endgame raidu (King's Fall) i trzeciej specjalizacji każdej z klas.

Fajnie czyli zaczynam dziś a jak będzie piknie to za jakiś czas kupię legendary edition. Dzięki i dozo na serwerach hehe

Edytowane przez mlynki
  • Plusik 1