Gość aphromo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Podobno tylko na PS4 i X1, to może coś w silniku poszperali ? Byłoby miło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 447 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 czyli większe od TTK nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Dobra okazja na wydanie nowego sezon passa, albo edycji kompletnej po raz 3ci ! Mam nadzieje, ze Acti nie zawiedzie! xDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 8 Czerwca 2016 przez easye 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stinkmeaner 12 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 No. I najbardziej rozpierdala mnie potrzeba posiadania TTK, który będzie zupełnie niegrywalny/zbędny po premierze nowego dodatku. Tak jak to miało miejsce podczas premiery The Taken King, z całym contentem year 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dobra okazja na wydanie nowego sezon passa, albo edycji kompletnej po raz 3ci ! Mam nadzieje, ze Acti nie zawiedzie! xDDDDDDDDDDDDDD U easye jak zwykle bul dópki xD Od razu leci preorder na kolekcjonerskie wydanie, jeśli znowu będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 No. I najbardziej rozpierdala mnie potrzeba posiadania TTK, który będzie zupełnie niegrywalny/zbędny po premierze nowego dodatku. Tak jak to miało miejsce podczas premiery The Taken King, z całym contentem year 1.Normalna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zwiastun. Iron Gjallarhorn. Oh, Bungo. https://www.youtube.com/watch?v=8nohvpsvCYM Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 jest dobrze, w koncu zimowe klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 30 euro za dodatek, za zrobienie preordera czarny gjalahorn, bardziej bezczelnego zmuszenia graczy do preordera nie widziałem, każdy kto grał wie czym był i jak trudno było go zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) LOL Każdy może zrobić horna, tylko kolor inny za preordera jest. Mnie wypadł jako drugi egzotyk kilka dni po premierze, więc nie wiem, czy tak trudno było go zdobyć Edytowane 9 Czerwca 2016 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Fiu, fiu... po dzisiejszym stream'ie Bungie znowu wróciła mi ochota na Destiny... Pre-ordera na PS4 już złożyłem, a na X1 jeszcze się nie dało... ale prędziej czy później też pewnie złożę... W końcu będę mógł się cieszyć Gjallahornem od początku, a nie po ponad pół rocznym okresie grania, kiedy praktycznie wszystko przeszedłem bez niego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Wymyslilem Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) LOL Każdy może zrobić horna, tylko kolor inny za preordera jest. Mnie wypadł jako drugi egzotyk kilka dni po premierze, więc nie wiem, czy tak trudno było go zdobyć A mi wpadł dopiero w Y2 kiedy już do niczego się nie nadawał choć przeorałem setki godzin Teraz ma wpadać za jakiegoś questa, więc nie ma co rozdzierać szat. Inna sprawa, że raczej nie będzie już taki OP. Edytowane 10 Czerwca 2016 przez mugen Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Czy ekipa przestała już radować? Cisza w temacie jak makiem zasiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Po długiej przerwie od Destiny (rozłąka przed Taken King) coraz bardziej myślę nad powrotem. Problemem jest zmianą platformy oraz rozpoczęcie wszystkiego od 0 i tu pojawia się moje pytanie do was czy postać którą można kupić jest coś warta w PSN ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Po długiej przerwie od Destiny (rozłąka przed Taken King) coraz bardziej myślę nad powrotem. Problemem jest zmianą platformy oraz rozpoczęcie wszystkiego od 0 i tu pojawia się moje pytanie do was czy postać którą można kupić jest coś warta w PSN ?? IMO strata chajsu...już lepiej się zmusić i przejść samemu singla ;-) singla skończysz bodajże na podobnym Lvl :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Wszyscy wrócą wspomnicie moje słowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Po długiej przerwie od Destiny (rozłąka przed Taken King) coraz bardziej myślę nad powrotem. Problemem jest zmianą platformy oraz rozpoczęcie wszystkiego od 0 i tu pojawia się moje pytanie do was czy postać którą można kupić jest coś warta w PSN ?? Kupując nową sztukę Destiny TTK dostajesz jedną sztukę przedmiotu, który podnosi Ci wybraną postać na 25 poziom. Ja tak miałem jak robiłem od nowa postaci na X1. Pierwszą postać miałem zrobiłem prawie od razu na 25 poziom i potem mogłem grać questy i misje z dodatku TTK. Nie polecam natomiast kupowania przyspieszaczy do 25 poziomu dla pozostałych 2 postaci, jakbyś chciał je robić. Wbicie 25 poziomu zajmuje chwilę, ale nie aż tak długą, żeby płacić za to tyle pieniędzy, chociaż jest jedna zaleta, że dostaje się 2 przedmioty. Jeden podnosi postać na 25 poziom, a drugi maksuje jedną subklasę tej postaci, ale i tak uważam, że za tyle pieniędzy to nie warto. Robieniem questów i bounty spokojnie da się zrobić to samo w miarę krótkim czasie. Jeżeli masz w planach robienie dodatkowych postaci, to polecam Ci zostawianie co lepszych broni z niższych poziomów w Vault. Będzie Ci potem łatwiej grać postaciami na niższym poziomie. No i pamiętaj, że bronie egzotyczne z questów i misji (np. Black Spindle, Touch of Malice i No Time To Explain), nie z Three of Coins, są dostępne od 30 poziomu, więc mając osiągnięty 30 poziom można sobie znacząco ułatwić rozgrywkę i podnieść poziom light. Również niektóre bronie legendarne, które wypadają są możliwe do założenia od 36 poziomu, np. Apple of Discord, więc warto się przyglądać jakie bronie wypadają. Jak już będziesz miał 3 postaci na 40 poziomie, to już będzie wszystko jedno... A jakbyś potrzebował pomocy na PS, to są jeszcze osoby grające, więc jak przystało na strażników Przeznaczenia - pomożemy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Po długiej przerwie od Destiny (rozłąka przed Taken King) coraz bardziej myślę nad powrotem. Problemem jest zmianą platformy oraz rozpoczęcie wszystkiego od 0 i tu pojawia się moje pytanie do was czy postać którą można kupić jest coś warta w PSN ?? Kupując nową sztukę Destiny TTK dostajesz jedną sztukę przedmiotu, który podnosi Ci wybraną postać na 25 poziom. Ja tak miałem jak robiłem od nowa postaci na X1. Pierwszą postać miałem zrobiłem prawie od razu na 25 poziom i potem mogłem grać questy i misje z dodatku TTK. Nie polecam natomiast kupowania przyspieszaczy do 25 poziomu dla pozostałych 2 postaci, jakbyś chciał je robić. Wbicie 25 poziomu zajmuje chwilę, ale nie aż tak długą, żeby płacić za to tyle pieniędzy, chociaż jest jedna zaleta, że dostaje się 2 przedmioty. Jeden podnosi postać na 25 poziom, a drugi maksuje jedną subklasę tej postaci, ale i tak uważam, że za tyle pieniędzy to nie warto. Robieniem questów i bounty spokojnie da się zrobić to samo w miarę krótkim czasie. Jeżeli masz w planach robienie dodatkowych postaci, to polecam Ci zostawianie co lepszych broni z niższych poziomów w Vault. Będzie Ci potem łatwiej grać postaciami na niższym poziomie. No i pamiętaj, że bronie egzotyczne z questów i misji (np. Black Spindle, Touch of Malice i No Time To Explain), nie z Three of Coins, są dostępne od 30 poziomu, więc mając osiągnięty 30 poziom można sobie znacząco ułatwić rozgrywkę i podnieść poziom light. Również niektóre bronie legendarne, które wypadają są możliwe do założenia od 36 poziomu, np. Apple of Discord, więc warto się przyglądać jakie bronie wypadają. Jak już będziesz miał 3 postaci na 40 poziomie, to już będzie wszystko jedno... A jakbyś potrzebował pomocy na PS, to są jeszcze osoby grające, więc jak przystało na strażników Przeznaczenia - pomożemy Po wnikliwej analizie za i przeciw, 1000h spędzonych na X1 oraz spojrzeniu na koszulkę z Nepalu niewytrzymałem i............ kupiłem cały zestaw z nowym dodatkiem :facepalmz: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Wszyscy wrócą wspomnicie moje słowa haha, jaka komedia. Pamiętam że u mnie Gjallarhorn był dosłownie pierwszym egzotykiem który mi wydropił i to niedługo po zdobyciu 20lvlu, tym samym nie doceniłem go w ogóle. serio był taki szał na niego? on był taki dobry czy taki rzadki? zawsze uważałem że Truth był lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Był najlepszą wyrzutnią rakiet przez dodatkowe naprowadzane rakietki. No i do tego było go trudno dostać. Do tej pory dostałem go tylko 4 razy i to tylko na PS4. Na Xboxie jeszcze mi nie wypadł Pierwszego dostałem po ponad pół roku grania i robieniu w tygodniu wszystkiego, co mogło go dać na 3 postaciach. Zdążyłem się chwilę nim nacieszyć zanim go zepsuli. Nowy Gjallahorn zapewne nie będzie taki mocarny jak w roku pierwszym, ale i tak chcę go mieć Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Kupilem sobie znowu destini bo ma zaje.bisty feeling strzelania no i eee mam 300 lighta prawie i moge ponubic troche wieczorami pzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Wszyscy wrócą wspomnicie moje słowa haha, jaka komedia. Pamiętam że u mnie Gjallarhorn był dosłownie pierwszym egzotykiem który mi wydropił i to niedługo po zdobyciu 20lvlu, tym samym nie doceniłem go w ogóle. serio był taki szał na niego? on był taki dobry czy taki rzadki? zawsze uważałem że Truth był lepszy. Ja dostałem pierwszego po 10 miesiącach od premiery. I robiłem wszystkie misje , strajki raidy gdzie leciały egzotyki. Był mocarny. Broń legenda. Szkoda tylko że ktoś na legendzie chce zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Wszyscy wrócą wspomnicie moje słowa haha, jaka komedia. Pamiętam że u mnie Gjallarhorn był dosłownie pierwszym egzotykiem który mi wydropił i to niedługo po zdobyciu 20lvlu, tym samym nie doceniłem go w ogóle. serio był taki szał na niego? on był taki dobry czy taki rzadki? zawsze uważałem że Truth był lepszy. Mi bodajże wypadł na samym początku gry...gdzieś w pierwszym tyg grania na Cruciblu ale gdzie tam będę strzelał jak noob z bazooki co sama namierza więc poszło do zmielenia ;-) Może jeszcze się wróci do Destiny o ile dadzą jakieś fajne pułapki bo te z TTK to kupa złomu Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi