Pryxfus 820 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Mi G-horn wypadł tydzień po tym jak można było go kupić w sklepie, więc już go miałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ech, co sie dzieje... G-horn to legenda Destiny. Bez niego sie na Crote nie chodziło. Jak komuś wypadł to był szał w słuchawce. Pamietam jak długo Zielu na niego czekał, najdłużej ze wszystkich. Teraz wystarczy złożyć preorder i go masz. W ogóle fakt, ze The Taken King jest wymagany do nowego dodatku. Lubię Destiny ale tak bardzo gardzę modelem wydawniczym tej gry ze po Crocie nie moge sie zmusić żeby kupić jakikolwiek dodatek. A bez nich nie ma sensu żebym wrócił do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Niestety nie ma tak łatwo. Na Gjallahorna dostajesz quest i dopiero po jego ukończeniu go dostaniesz. Wszyscy mają szansę dostać questa i dostać Gjallahorna w standardowych kolorach. Osoby, które złożyły pre-order dostaną, też po ukończeniu questa, dodatkowo (?) Gjallahorna w kolorze czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ech, co sie dzieje... G-horn to legenda Destiny. Bez niego sie na Crote nie chodziło. Jak komuś wypadł to był szał w słuchawce. Pamietam jak długo Zielu na niego czekał, najdłużej ze wszystkich. Teraz wystarczy złożyć preorder i go masz. W ogóle fakt, ze The Taken King jest wymagany do nowego dodatku. Lubię Destiny ale tak bardzo gardzę modelem wydawniczym tej gry ze po Crocie nie moge sie zmusić żeby kupić jakikolwiek dodatek. A bez nich nie ma sensu żebym wrócił do gry. Voytec, kupuj! Ja też nie mam jeszcze Taken King, po House of Wolves się zatrzymałem, ale mam zamiar wrócić, bo sporo contentu się szykuje. W sumie to przez sprzedaż konsoli zaprzestałem no-life'ić w Destiny - przypuszczam, że w innym wypadku byłbym na bieżąco. Myślę, że w przyszłym miesiącu kupię The Taken King i trzeba się będzie uczyć gry na nowo - fajnie by było robić to w znajomym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Ehhh, yebany Ozyrys. Jedno zwyciestwo. Jedno zwyciestwo dzielilo mnie wczoraj od Flawless'a, ale o czwartej nad ranem wskoczyla ekipa absolutnych rzeznikow. Ja i moi germanscy kompani przeyebalismy 3-5 i zrobilismy wypad. Szkoda bo po drodze nic ciekawego nie wypadlo poa niezla klata na 335. Najbardziej wpieniajacy tryb gdzie masz milon snajperow i shoty w plecy. No nic, pewnego dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Z racji startu Iron Bannera 28 do 05 i fajnych rzeczy jakie będą, mam pytanie co do obecnych wymagań dostępu do niego oraz na jakim lvl te sprzęty są ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Musisz mieć 40 level, broń kupisz, po uzyskaniu odpowiedniego poziomu w Iron Banerze na 280 light. Ale to nie ma sensu bo i tak wszystko będzie wypadać po zakończonych meczach na poziomie light jaki obecnie masz plus pięć punktów światła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Do Taken King jest jakiś wymóg odnośnie poziomu postaci? Wróciłem trochę teraz do Destiny i mam dopiero 16 level. Klasa oczywiście Titan + subklasa Striker. Ktoś chętny na wspólny grind w tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 TTK jest zalecany od 25 poziomu. Jakbyś miał 40 poziom, to od wtorku będzie Iron Banner, gdzie lecą dobre rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Evildante 8 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Jakby ktoś potrzebował lamusa do strików, eldarsów itp proszę zapraszać szatniarzpl Wersja PS4. Edytowane 27 Czerwca 2016 przez Evildante Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Warto jeszcze brac Destiny ? Po pierwszym dodatku odpuscilem, jednak teraz chcialbym wrocic. Gra wciaga jak nic. Do Raidow nadal trzeba szukac ekipy, nie ma matchmakingu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Na pierwsze pytanie musisz odpowiedzieć sobie sam. Mogę Ci tylko napisać, że ja po ograniu wszystkiego na PS4 byłem tak spragniony dalszej gry, że kupiłem Destiny na X1 i tam też już ograłem wszystko Teraz mam 6 postaci na 334 light i po mału dobijam do maksymalnego obecnie poziomu (335), ale wiedząc że będą znowu podnosić, to mi się specjalnie nie spieszy. Teraz robię w Destiny to, na co mam ochotę A do raidów, nightfall'i i challenge'y na arenie, to nie ma matchmakingu, ale za to cały czas jest LFG i bez problemu można znaleźć ekipy do czegokolwiek na PS4 i X1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Oplaca sie grac iron banner na ok 275 light? Dropnely mii juz 3 itemki dla titana (helm, mark, strzelba) na poziomie 300 light. Rozumiem ze to i tak (pipi).nia vs max 335 ale bede mogl sobie potem infusowac? W ogole kur.wa jaka ta gra ma skomplikowana mechanike, ciezko sie polapac ze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 To dosyć spora różnica light od koksiarzy z 335, ale opłaca się. Jak lubisz grać multi to odblokuj sobie dodatkowo bounty u Crucible Mastera - Shaxxa i weź odznakę jednej z trzech frakcji. Wtedy, jednocześnie nabijasz rangi dla trzech vendorów. W Iron bannerze masz gwarantowane nagrody po trzeciej i piątej randze, dodatkowo lecą nagrody, te które można kupić u Lorda Saladina na zakończenie meczów, tyle, że z innymi statystykami. Nawet jak będą miały słaby light to będziesz mógł je infusować innym sprzetem. U Shaxxa i frakcji wpada losowy item po każdej kolejnej randze. Iron Banner to festiwal nowego lootu, każdy go teraz ciśnie w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Jest tu jakis expert co mi powie jakie dobre rolle na colovance duty? Bo nie wiem czy kupic nowe czy zostawic to co droplo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Nie znam się, ale się wypowiem. Tu masz statystyki broni: http://db.destinytracker.com/items/3497087277 przy takiej broni ważna jest stabilizacja i zasięg 1. Celownik dający to co powyżej 2. Zen Moment / Crowd Control 3. Rifled Barrel / Smallbore 4. Hidden Hand / Third Eye Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Z ta stability to nie do konca tak jest. CD ma niski fire rate, dlatego zanim wystrzelisz kolejny raz powinienes dac rade naprowadzic giwere na cel. Przy auto rifle'ach czy pulse rifle'ach z duzym fire rate'm stability jest nieocenione. Poza tym trzeba pomyslec do czego sie bedzie uzywac CD. Jesli do PvP to target aquisition plus range finder to moim zdaniem swietne perki. Przyda sie tez szybsze przeladowanie. Jesli do PvE to oczywiscie improved reaload speed, explosive rounds na Cabale z tarczami no i te oversized rounds, ktore stagger'uja przeciwnikow (sprawiaja, ze przeciwnik zatacza sie probujac Cie namierzyc przy czym ma z tym niemale problemy). Mowia, ze Triple Tap (regeneracja amunicji w magazynku po trzykrotnym trafieniu krytycznym czyli w dynie) jest niezle, ale ja wole to przy snajperkach do PvE. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Pograne w IB. Dropnal bardzo dobry helm i mark dla titana oraz OK convo na PvE. Do tego kupilem karabin i drugie convo na PvP bo dobre perk. Ogolnie fajny event Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Ej jak wbic z light ~305 wyzej? Striki za latwe i dropi jakis syf a nightfall za trudny. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Arena challenge, raid hard, tygodniowe bounty od Shaxxa, trialsy i Iron Banner. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Ewentualnie strike'i plus Three of Coins na potege i miel te egzotyki ile wlezie. Ja wbilem na wszystkich trzech postaciach 335 robiac wszystko co wymienil Piotros, ale zdecydowana wiekszosc materialu na przemial wziela sie z Challenge of Elders i egzotykow zebranych ze strikowych bossow. Niektore z nich mialy light wyzszy od mojego nawet o trzy oczka. Ewentualnie strike'i plus Three of Coins na potege i miel te egzotyki ile wlezie. Ja wbilem na wszystkich trzech postaciach 335 robiac wszystko co wymienil Piotros, ale zdecydowana wiekszosc materialu na przemial wziela sie z Challenge of Elders i egzotykow zebranych ze strikowych bossow. Niektore z nich mialy light wyzszy od mojego nawet o trzy oczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Jak to jest, bez The Taken King da się w to grać? Samemu jestem w stanie (przynajmniej na początku) coś sobie pograć czy to tak jak Borderlands, graj z kumplami albo wcale, bo większość zabawy ucieka? Cytuj Odnośnik do komentarza
kostek941 35 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Misje kampanii zrobisz na spokojnie samemu,bez żadnego problemu. Do strikeów jest matchmaking i da się z randomami przejść. Do raidów jest już wymagana ekipa,ciężko się dogadać bez tego. Oczywiście lepsza zabawa z kimś,bo misje do ciekawych nie należą,po prostu biegniesz-strzelasz. A co do Taken King to nie pomogę raczej,bo skończyłem grać po 2 dodatku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Jak zmusić Shaxxa do wydania mi questu na egzotyczny miecz? Nie potrafię wskazać czy robiłem już coś wcześniej w tym kierunku, ale wcześniej skończyłem questline który pozwala na zakup Arc-,Sol- i Voidedge'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Kup ktorys z tycn mieczy, infuse do 280 i upgrade na maks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi