VeSD 29 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Legacy Engrams są po to, by umożliwić skompletowanie egzotyków z pierwszego roku. Dla mnie spoko, chociaż w opisie mogłaby być informacja na ten temat. Możesz przynajmniej teraz kupić Monte Carlo na 280 lighta za 150 marków z tablicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Znaczy, że egzotyki, które posiadam, mogę zakupić z tej tablicy? Akurat Monte Carlo to już dwa miałem, więc lekko się wkurzyłem, jak mi wpadło kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Tak i jak masz Y1 to możesz kupić wersję Y2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 @piotros, froncz, Ves i Yap: robimy jutro Oryxa? Wstępnie na 20. Myślę, że jednego bossa zrobimy maks. w 1.5h. Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Ja mogę robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Powinienem być. Jak już będziecie się zbierać, to napiszcie wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Niestety od dziś zaczynam nocną zmianę. Będę dostępny dopiero od wtorku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Wstępna lista: - Wezyr - piotros - VeSD - froncz (?) Kto może niech zapyta Adriana czy nie dołączy. Ostatnią lub ostatnie osoby znajdziemy na grupie Destiny Polska (ktoś pytał o King Fall na Hardzie). Wstępnie na 20, ale mogę spóźnić się jakieś 30 minut. Edytowane 18 Września 2016 przez Wezyriusz Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Adrian dołączy i przy okazji chciałby, żebyśmy pomogli mu dojść do Templara na VoGu, więc może zdążymy o 20 zanim Wezyr przyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Voga chętnie zrobię nawet i 3 razy Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Czy wiadomo coś na temat VoG i Croty czy zwiększa moc wypadających itemów na aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Uuu... to byłoby coś - fajnie, jakby była motywacja, by tam wrócić. Odnośnie VoGa... czy Vex istnieje w wersji Y2? Bo niby niektóre egzotyki z Y1 można sobie zakupić ze ściany we współczesnej wersji, ale tego chyba nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Bungie coś ostatnio wspominało, że chcieliby to zrobić (ale pewnie na chęciach się skończy). Vexa nie ma w wersji Y2. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 gdyby podniesli Voga to byloby cos - ten rajd to moim zdaniem najlepszy z wszystkich 3ch dostepnych ale nikt w niego nie ma ochoty grac skoro nic nie leci. Dodatek kupilem chociaz domyslam sie ze juz do Destiny 2 to bedziemy grali jeden schemat. Mimo to czekam na dodatek nowe bronie i jakos sie wytrzyma do D2;) Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Czy Wy jesteście poważni ? jak mają niby wam podnieść stare raidy skoro zaraz wychodzi dodatek. Przecież już poczynili przygotowania i dropy są na poziomie 240 światła, stare raidy podniosą w przyszłym roku jak będzie zbliżała się zapowiedz Desitny 2 by ludzie powrócili do tego raka i znów zrobili sobie hype na to ścierwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Zielu - ile czasu spędziłeś w Destiny? Bo Bungie.net podpowiada, ze ponad 800h... Nieźle jak na "raka" i "ścierwo", nieprawdaż? Biorąc pod uwagę to, jak dobrze bawię się w Destiny od praktycznie samej premiery, wiem że D2 biorę day one i ch... mnie obchodzi jakiś hype czy marketing - to w pełni świadoma decyzja, bo zwyczajnie uwielbiam ten tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Destiny jest fantastyczne, ale jego model rozgrywki jest na tyle uzależniający, że nie pozwala mi się cieszyć innymi singlowymi grami, bo ciągle człowiek skupia się na Destiny właśnie. Ale to był ich cel, który zrealizowali w 100%. Problem z grą przejawia się w modelu wydawniczym. Jest absolutnie rakowy i jak wypadłem z obiegu gdzieś pół roku temu, po wyjściu 2 dodatku, którego nawet wtedy nie maksowałem, wrócenie jest bardzo trudne. Mam tylko 1 expansion pass bez Taken King i Rise of Iron i powrót jest wręcz jak rozpoczęcie gry od nowa. Edytowane 18 Września 2016 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Dokładnie tak, ja właśnie przez to przechodzę. Ale powiem Ci, że każdy fioletowy item cieszy jak platyna w innym tytule - świadomość, że powoli odbudowuję świetność mojego Tytana (a później być może też pozostałej dwójki) jest naprawdę fajną sprawą Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Ja (pipi)e nie mów że tyle godzin to że spędziłem przy tym tyle godzin nie zmienia faktu że to rak a spędziłem tylko dlatego że to jak uzależniający hazard z tym dropem Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Ile kosztuje Rise of Iron? W sklepie mam cenę niedostępną, bo nie posiadam The Taken King. Wybór przy powrocie to The Taken King (84 zł) + The Rise of Iron albo Destiny: The Collection (249 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 125zł chyba, jakoś tak. Ja do powrotu kupiłem sobie zafoliowane Legendary Edition, a teraz dorzuciłem pre-order na Rise of Iron - w sumie na Destiny poszło ponad 500zł i nawet moja żona mi tego nie wypomina, wręcz podkreśla, że warto było, skoro widzi, że ciągle do tego wracam i ciągle w to gram Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Z czasem gry w Destiny jest taki problem, że wszystko jest wydłużone do granic przyzwoitości. To co w innych grach trwałoby 10-15 minut w takim Destiny będzie na poziomie 1 godziny. Edytowane 19 Września 2016 przez Kymel Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 I mielenie tego samego w kółko aż do porzygania a mogłoby się Bungie bardziej postarać i zwiększyć ilość strajków, map czy rajdów.A tak nie wiem czy to objaw lenistwa czy bardziej powściągliwość i odkładanie contentu na kolejne części ? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ile kosztuje Rise of Iron? W sklepie mam cenę niedostępną, bo nie posiadam The Taken King. Wybór przy powrocie to The Taken King (84 zł) + The Rise of Iron albo Destiny: The Collection (249 zł). Jest jeszcze wersja by upgrade zrobić gry może to ci policzy taniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Na stronie Destiny w Armory (sources-expansion) jest już dostępny do obejrzenia cały sprzęt z dodatku oraz sposób zdobycia. Co jak co ale Nanophoenix wygląda imponująco i ja chce go mieć Edytowane 20 Września 2016 przez Cottage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi