froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Inna jest taka ze nie przypisujesz osob do stron tylko po zdobyciu empowered 'obdzielasz' nimi 3 strony Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 To Destiny collection to wszystkie dodatki z podstawka czy same dodatki? Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Wszystko panie. Kupiłem z tydzień temu i oderwać się nie mogę. Cudowna gra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Juz 3 raz Komarku gram w demo. Za kazdym razem jakis fun mnie ogarnia i tym razem wezme sobie swoje kopie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Późno zaczynacie panowie i sporej ilości contentu nie poznacie z tej same strony, co ludzie, którzy poznawali go na bieżąco... Do tego sporo aktywności będziecie mieli zablokowanych, aż się dopakujecie. Jeśli jednak połączycie siły i znajdziecie jeszcze kogoś, tak samo jak Wy - początkującego, to macie przed sobą setki godzin niesamowitej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 W zasadzie tylko kontent z 1. roku jest całkiem out. Wszystko co z drugiego - kampania, raid, CoE jest cały czas i można dopakowywać np. rzeczy z King's Fall na maksymalny light. A zresztą na 100% zrecyklują raidy z pierwszego roku - VoGa i Crotę przed premierą Destiny 2. Wiadomo, że to nie to samo bo np. w KF na razie nikt nie gra, ale teraz jest bardzo dobry moment, żeby kupić kolekcję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Mam nadzieję, bo zagrałbym w Crotę, która sprawia problemy. Uwielbiałem rolę miecznika Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Może ja mam jakieś urojenia? Grałem w podstawkę, i TTK, próbując dostrzec to co wy, ale to czekoladowy balasik mi tylko stał przed oczami. Nadrobiłem trylogię Halo, i stwierdziłem, że za łagodnie oceniłem destiny, to nie taki tam zwykły balas, to powinien być największy zawód branży gier od czasu ET (który to był, 82r?). A są tu jakieś zaratule, co potrafią przy tym 100 godzin spędzić, albo i więcej (i dla twojej wiadomości, Bioshock dostał port na ps3 wiele lat temu, więc ten fanboyowski filmik usuń ze swojego konta, wprowadzasz ludzi w błąd). Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Może ja mam jakieś urojenia? Grałem w podstawkę, i TTK, próbując dostrzec to co wy, ale to czekoladowy balasik mi tylko stał przed oczami. Nadrobiłem trylogię Halo, i stwierdziłem, że za łagodnie oceniłem destiny, to nie taki tam zwykły balas, to powinien być największy zawód branży gier od czasu ET (który to był, 82r?). A są tu jakieś zaratule, co potrafią przy tym 100 godzin spędzić, albo i więcej (i dla twojej wiadomości, Bioshock dostał port na ps3 wiele lat temu, więc ten fanboyowski filmik usuń ze swojego konta, wprowadzasz ludzi w błąd). Hehe ja mam obecnie 1678h na liczniku nie przewiduję większej przerwy na razie Dla mnie ta gra jest mega miodna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Dwójka będzie dopiero mega miodna, jedynka to skorupa planów bungie, jak z halo 2 sytuacja. Pojawiają się wycieki, ma być jedna planeta ale konkreto, social bedzie umiejscowiony na mapie swiata, bez loadingów zbędnych, nie będzie starej gen już, 1000 osób nad grą pracuje. Acti wymyśli jakieś swoje metody na dojenie, ale czuję, że i tak podstawka dwójki przebije contentem jedynkę ze wszystkimi dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 To na pewno. Przy jedynce mieli reset wszystkiego w połowie drogi stąd Destiny wygląda jak wygląda. Przy dwójce będzie dużo lepiej bo od razu Acti wie, co Bungie chce zrobić i liczę, że dadzą im większą swobodę a tak jak piszesz, swoje sposoby na hajs i tak znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Uff... w końcu doczłapałem się do w miarę sensownego poziomu light (376) na Tytanie na X1. Jakbyście planowali raid na X1 i potrzebowalibyście jedną osobę, to napiszcie wiadomość, bo z chęcią bym go chociaż raz zrobił. A jakby ktoś był chętny na zrobienie monitorów i questa na egzotycznego pulse'a, to też jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 ja moge zrobic raid w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Piotros, masz wymaksowane 3 postacie na PS4 i jeszcze teraz jedna na X1? Edytowane 13 Października 2016 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Jeszcze nie wymaksowane, bo dopiero wszedłem na poziom 380+, ale nie używałem engramów do szybkiego wbicia light'a. Zresztą zaraz będzie i tak max 400, więc znowu pewnie będzie spokojny miesiąc grania i potem znowu nie będzie co robić... No może poza Iron Bannerem A na X1 mam 3 postaci w okolicach 375, ale najpierw skupiałem się na PS4, a teraz przyszła kolej na X1 i dopiero teraz przygotowałem się do nowego raidu. Taktykę znam, jedynie stałej ekipy, jak na PS4 nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Taktykę znam, jedynie stałej ekipy, jak na PS4 nie mam Mogę być Twoim padawanem A tak serio to nie jestem godzien na razie, bo zatrzymałem się w rozwoju gdzieś na początkach The Taken King i na razie porzuciłem, bo wiadomo jak ten szajs wciąga, a tu tyle gier wychodzi. Aktualnie obracam Larę, później pewnie Titanfall 2, więc Destiny raczej tak z doskoku będzie grane. Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Jeszcze nie wymaksowane, bo dopiero wszedłem na poziom 380+, ale nie używałem engramów do szybkiego wbicia light'a. Zresztą zaraz będzie i tak max 400, więc znowu pewnie będzie spokojny miesiąc grania i potem znowu nie będzie co robić... No może poza Iron Bannerem A na X1 mam 3 postaci w okolicach 375, ale najpierw skupiałem się na PS4, a teraz przyszła kolej na X1 i dopiero teraz przygotowałem się do nowego raidu. Taktykę znam, jedynie stałej ekipy, jak na PS4 nie mam Szacunek piotros bo ja na PS4 mam na głównej postaci ledwie 372 a nie gram rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Gadałem złe rzeczy na des, ale w sumie znów bym zagrał (po raz 3ci, vanilla ps3, ttk ps4 i teraz na x'one). Po prostu ta mechanika strzelania + najlepszy pad na świecie to kombinacja która pozwala mi wybaczyć wiele głupot jakie do dziś mi przeszkadzają w tej grze (czemu nie podniosą contentu y1 do 40 lvl?!). W TTK grałem, ale w sumie story + kilka strike'ów, łącznie 70h gry, warto wrócić do gry? Co się prócz ROI przez ostatni rok wraz z patchami zmieniło w grze? Interesuje mnie PvE głównie, bo jednak PvP to mało satysfakcjonujące doświadczenie szczególnie po 60 fpsach i doskonałości halo 5. Jak jest z community na one, nie chcę z dzieciarnią na lfg się użerać, jest jakiś klan polski psx? Pomóżcie guardianowi odnaleźć przeznaczenie Edytowane 16 Października 2016 przez musoil Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Zmienił się kilka razy balans broni plus cały system infusowania w kwietniowym udpacie. Wtedy też odświeżone zostało Prison of Elders. Niestety w ROI jest stosunkowo mało świeżego kontentu. Gra się głównie: -Raid -Strajki/nightfalle (w ROI zmienił się system lootu i doszedł jeden nowy oraz 2 odświeżone strajki) -Archon Forge -PvP (ostatnio był Iron Banner i obstawiam, że przynajmniej na razie będzie wracał co 3-4 tygodnie) - dla prosów Trialsy Reszta starego kontentu z TTK - Court of Oryx, King's Fall i właśnie odświeżone w kwietniu Challenge of Elders trochę umarła (to ostatnie najmniej). Także zmieniło się niewiele. Ja po ogarnięciu wszystkiego w ROI mam dużo mniejsze ciśnienie na granie - wyfarmić parę broni, których jeszcze nie mam a chciałbym, pograć w Bannera jak jest, sporadycznie inne PVP żeby w końcu nauczyć się grać w trialsy i to w sumie tyle. Teraz jeszcze będzie halloweenowy event i wyścigi sparrowów w grudniu. Jak już tu parę razy pisałem kontentu w ROI jest tak mało, że jestem pewien, że po nowym roku odświeżą stare raidy - VoGa, Crotę i może jeszcze raz PoE. Na xboksie jest super ekipa - codziennie 5-10 osób i zawsze można z kimś pograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Pytanko panowie bo trochę nie ogarniam. Mam pudełko The Taken King. Ogólnie nie wymagane jest mieć podstawki przy tym dodatku? i w którym levelu są dostępne misje właśnie Taken King? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Te pudełka to podstawka z kodami. Płyta jest taka sama w każdym z wydań. Edytowane 17 Października 2016 przez WezyrBiałegostoku Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Misje z TTK były dostępne od 25 poziomu, generalnie rób wszystko, żeby dotrzeć jak najszybciej do 40 poziomu, a potem zostaje Ci stopniowe podwyższanie light, który jutro zostanie podniesiony do max 400. Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Panowie, patch wchodzi 8h po resecie czy dopiero o 19 więc ewentualne NFy, daily i striki zostawcie na wieczór. Heroic wchodzi o 23:00. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 oby nf zmienili bo na razie wrzucili shield brothers z solar burnem i grounded xD how about no Cytuj Odnośnik do komentarza
Marlon 18 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Kupilem wydanie ze wszystkimi dodatkami, jutro bede mial. Lubie grind online i randomowy loot, wiec szukam czegos w te klimaty, The division rozczarowalo mocno, nie wiem czy po 25h gry jeszcze kiedys do tego wroce, chociazby zeby wbic maks level, wiec stwierdzilem, ze moze Destiny dostarczy. Pogralem w triala i podoba mi sie, nie powiem. Radzicie po bozemu levelowac postac, a tego boosta do 40lv zostawic na druga postac, czy odrazu sie wbijac na 40? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi