wrog 608 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Pierwszą postać wbij sobie normalnie grając. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Dziwne. Nie chce mi się połączyć z serwerami gry. Mieliście tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) W piątek takie cuda się działy przez te ataki hakerskie. Ale dzisiaj śmigo elegancko Edytowane 23 Października 2016 przez z2djtkose Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Teraz już działa bezproblemowo. To wieczorkiem ktoś grinduje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Evildante 8 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Jakby coś szukam z kumplem kogoś chętnego niekoniecznie nawet mega ogranego do strików, questów i czego tam sobie chcecie Wersja Ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 ktos chce pyknac heroic raid na one w tym tyg? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Ja mogę, jeśli termin rozsądny. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Ja też mogę. Daj znać wiadomością kiedy mielibyśmy grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 A dzisiaj wieczorem byloby ok? Poszukam jeszcze 3 wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Wziąłem destiny TK Legendary edition, bo się ostała ostatnia za 50 zł w rtv. Grają jeszcze ludzie w dodatki zawarte w tym pakiecie? Na długo starcza? Jak działa matchmaking? Można szybko dołączyć do gry i grać z randomami czy zawsze trzeba mieć ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Tylko jest to wersja bez ostatniego dodatku Rise of Iron (RoI), więc trudno będzie Ci znaleźć osoby do grania w raid King's Fall, no i raczej nie uda Ci się dobić do maksymalnego poziomu light 400. W TTK był max 335. Całość starczy Ci na długie godziny grania, ale lepiej byłoby dokupić najnowszy dodatek, bo bez niego może być kiepsko z niektórymi aktywnościami. Sporą część materiału będziesz mógł grać, bo TTK był największym dodatkiem, a w komplecie masz też jeszcze wszystko co było wcześniej. Matchmaking jest, oprócz raidów, nightfalli, challenge'y na arenach i trialsów. No ale w nightfall'e i trialsy nie pograsz bez RoI. Ekipę zawsze jest dobrze mieć, tylko starzy wyjadacze przestali lub przestają już grać, bo po zrobieniu wszystkiego i osiągnięciu 400 light nie za bardzo jest co robić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Sam zastanawiam się nad dodatkiem, jest aż tak słabo? Pamiętam, że w TTK mimo wszystko grano te ozyrysy, prisony i farmiono itemki. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Aż tak źle to też nie jest, ale zauważyłem odpływ starych graczy na PS4 i X1. Chociaż są jeszcze tacy co grają. W każdym bądź razie jest też napływ nowych osób, tylko trzeba ich poszukać. Mi po 2 latach grania i zrobieniu prawie wszystkiego w tej grze na 2 platformach, już się odechciało grać. Dobiłem do 400 poziomu na każdej konsoli i nie ma co robić. Nowy raid z randomami z LFG jest porażką. Za czasów King's Fall'a byłem w stanie zrobić kilka razy raid KF z randomami, a WOTM'a mi się odechciewa. Teraz jak gram, to tylko z ekipą, żeby mieć fun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Hmmm, nie brzmi to zbyt zachęcająco. Cóż, bez ciśnienia, akurat dodatek nie jest na promocji, więc cena może tylko spać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Jesli bedzie ekipa na WotM w przyszlym tygodniu to niech organizator da znac. Jest kiepsko z czasem, ale kolo 20.30 w czwartek i piatek dam rade. Dobrze byloby zrobic calosc od razu. Chyba ze cos dzieje sie jutro lub pojutrze. Chetnie wskocze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dybbuk 15 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Ja pewnie będę zbierał na ten czwartek, a tydzień lub dwa później na King's Falla. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 To ja w razie co piszę się na wszystkie raidy Dajcie tylko znać wiadomością kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Nie wytrzymałem i kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) Jestem totalnym laikiem w tej grze, ale strzela się świetnie. Gram titanem. Dzięki itemowi wskoczyłem od razu na 25 level. Gram misje solo ( i tu pytanie jak grać z randomami, mam tylko opcję invite friends pod trójkątem) Bo przy vanguard strikach od razu mnie wrzuca do teamu. Jakieś rady na początek? Edytowane 28 Listopada 2016 przez Cosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Misje grasz solo lub ze znajomymi w fireteam. Jedynie w strike'ach, arenach (nie wszystkich) i crucible masz matchmaking. Przed rozpoczęciem danego zadania (misja, strike itp) masz informację czy jest matchmaking czy nie. Jak nie ma, to jedynie możesz zaprosić kogoś, żeby Ci pomógł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 To ja w razie co piszę się na wszystkie raidy Dajcie tylko znać wiadomością kiedy. Tydzien temu nie wyszlo ale ja tez jbc- dawajcie znac przez Xbl Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 W czwartek akurat mam wolne. Jesli ekipa chcialaby zebrac sie wczesniej niz 20.30 to prosze organizatora o info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Wrath of the Machine, sroda 20.30 polskiego czasu, do drugiej fazy Aksisa. Reszte mozna pchnac w czwartek. Pierwsze trzy osoby wpisuje z automatu, Dybbuk daj znac czy Ty i twoj tandem bedziecie. - Yap a.k.a DARKERRYU - Froncz - Piotros Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Dla mnie ok. Już sobie termin zarezerwowałem, więc środa i czwartek będę Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 jak mam 370 lighta to warto podchodzic? bo bym zagrał Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi