VeSD 29 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zależy, jak dobrze ogarniasz mechaniki, bo to nie jest Crota czy VoG, gdzie dosyć łatwo można było przeciągnąć świeżaków, tutaj praktycznie cały team jest zaangażowany. Przysiedź trochę do środy, to 380 powinieneś w miarę szybko wbić i wtedy wchodzisz już bez stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 to daj mi wskazówki na szybkie wbicie 10 lighta, tylko nie mów że crucible :F Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 No jak chcesz szybko to nic innego niż strike'i i booster do reputacji nie wymyślisz. Engramy dekodujesz z jak najwyższym lightem i odbierasz paczki z boostera, do tego jak masz jakieś materiały (Mote of Light lub Heavy Ammo Synthesis) to możesz podbijać rangę u frakcji. Cały czas wrzucaj Three of Coins. Jak jesteś cierpliwy i masz w sobie trochę z masochisty to możesz próbować zrobić normala z randomami, też szybko wbijesz lighta. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) ogarnę to, ale do środy nie zdąże. Ale juz w kolejnym tygodniu mógłbym zagrać. Yap, reszta, będziecie jeszcze to robić potem? Edytowane 4 Grudnia 2016 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Dla mnie ok. Już sobie termin zarezerwowałem, więc środa i czwartek będę Ja też się postaram - jakoś 19-20 będę. W ogóle mało grałem raidów bo mi się nie chciało/nie było ekipy (HM challenge zrobiłem oba po razie) ale teraz WotM/KF bym w sumie pograł. PS: wczoraj pierwszy lighthouse. I od razu ze skrzyni Blind Perdition Adept A potem poszedłem potestować w cruciblu i po 3 meczach wyleciał god roll Matadora Edytowane 5 Grudnia 2016 przez froncz piotrewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Na raid się nie wybieram, ale jeśli ktoś ma ochotę na dłuższe cruciblowanie lub jakieś heroic strike to będę ok. 20. Edytowane 5 Grudnia 2016 przez WezyrBiałegostoku Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 a nightfalla moze ktos chce pyknac dzisiej przed resetem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Marlon 18 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 dodawajcie (PSNID: marlon666) jesli ktos chce, dobilem dopiero do 350 light, ale chetnie pykne jakies crucible czy strajki Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Wici! Wici! Wrath of the Machine Heroic: wtorek czy czwartek? - Yap a.k.a DARKERRYU - Froncz a.k.a. Piotrewski - Piotros - Dybbuk (?) - Gieniu (?) - Joseph (?) "Nie bedzie mnie" nie jest tutaj opcja. Po prostu wybierzcie termin. Edytowane 11 Grudnia 2016 przez Yap Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 czwartek jak już bo jutro Dawning zagram o ile mi nic nie wypadnie ale rzygam już tym raidem ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 wczoraj wyszedl update: Sparrow Racing League, zmiany w strajkach, parę nowych questów (i broni), trochę kosmetycznego śmiecia, nowa książka do wypełnienia. Ogólnie spory i bardzo dobry update, sporo kontentu na ładnych parę dni-tygodni. Ciekawe co dalej bo następny event to walentynki a Iron Bannerami mam wrażenie, że wszyscy trochę rzygają. Zwłaszcza że wszystkie dobre bronie już były. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na revamp starych raidów i Skolasa (strzelam że w tej kolejności, bo PoE już w kwietniu było odgrzewane). Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 75% książki już rozwaliłem. Quest na Nova Mortis otwarty i mniemam, iż szybko tego całego IceBreakera dostanę. W SRL rzadko zdarzał mi się wyścig, w którym nie byłem drugi bądź pierwszy. Jeszcze tylko muszę zgładzić 9iu typków na i ta część księgi jest pozamiatana. Ogólnie dodatek udany. Przynajmniej strike'i są już wszystkie na liście i można trochę mięsa przemielić. Na wszystkich postaciach będzie co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 mam 386 lighta więc mogę podchodzić do raida, kiedy coś zorganizujemy panowie? Yap, piotros, froncz, Dybbuk? jestem otwarty na propozycje, byleby nie jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wpisz mnie na liste. Od 3-5 pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ja gram praktycznie codziennie, chociaż już nie w Destiny, ale jak uzbiera się ekipa, to dajcie znać wiadomością kiedy mam być Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ja jestem spokojnym człowiekiem i lubię się relaksować przy WotM, ale ku#@a twoja niewyp^%$#ona mać gra z hamburgerami <dybbukmodeon> to jest jakaś abstrakcja <dybbukmodeoff>. Na pięć pokoi wszystkie rozpadają się w 15 minut. Zero cierpliwości, wszyscy pozjadali wszelkie rozumy, na hasło "395 light only" pojawia się trzech niedoświadczonych z lightem 385. Ja, który jest umownie zorientowany we wszystkim, drę papę non stop, żeby strzelać w monitory. Nikt prócz mnie tego nie robi po czym jęk zawodu sprawia, że mam ochotę wbić komuś śrubokręt w głowę. W dwa tygodnie nie jestem w stanie nawet Wąsika ubić do kroćset. Ja wiem, że większość z Was ma już dość Destiny, ale ja nie mam nawet na chwilę. Więc jeśli się zbierzemy to razem ten cel uda nam się zrealizować. No to jak? Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 W takim razie Mazzeo czasem nie bierz. Będzie bawił się telefonem i udawał, że nie słyszy co się do niego mówi. xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 ja mogę jakoś w 2. poł. tygodnia zrobić, tylko umówmy się na konkretną godzinę żebym się w robocie ustawił. plus poza WotM to chętnie bym zrobił jeszcze tak po razie KF/VoG/Crotę Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zróbmy raidowy tydzień. Te z pierwszego roku i KF jednego wieczoru, a na drugi WotM. I tym razem pokażmy olbrzymie e-cohones i zróbmy challenge. Bez ciśnienia na ten ostatni, ale miło by było. Tak psioczyłem na amerynackie teamy, a wczoraj w końcu dostałem się do ekipy, w której trzech delikwentów miało full perfected ornament armor set. Challenge Wąsika zrobiliśmy za pierwszym razem, Zamboni za trzecim, ale więcej się wygłupialiśmy niż graliśmy, natomiast Aksis padł za drugim razem bo za pierwszym ja zginąłem zaraz na początku. Kolesie grali zdziebko inaczej, ale lekka korekta pozwoliła na ukończenia raidu w try miga. Nie musiałem nawet wychodzić z party czy fireteamu bo wy&ebali mnie zaraz po zebraniu lootu i otwarciu skrzyni <lol> . Jeszcze tylko ten śmieszny spliced płaszczyk dla huntera mi został do zdobycia i kilka perfected ornaments (4?). Hunter wygląda w nich chyba najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 ja mam długi weekend wolny (pt/sob/nd) i popieram inicjatywę Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 To kiedy robimy wotm? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Od dziś do niedzieli jestem dostępny więc proszę zgłaszać kandydatury na all-star game. Tak jak wspomniałem wcześniej możemy zrobić wszystkie raidy. Mnie najbardziej interesuje WotM na heroicu, ale chętnie zrobię wszystkie w chronologicznej kolejności. W końcu dostanę może brakujący achievement. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 palec pod budkę Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ja dzisiaj mam czas raczej Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Mam czas do 23, może troszkę później (light 377 lighta na tytanie). Jesli temat nie umarł to będę ok. 21. Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi