wrog 608 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Do WAR0NE zagadajcie, może on będzie chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Kolego Piotrczewski, na Defenderze sztywniutkie, jak uliczne zasady, 396 lighta Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) 396? Halo, dzwoni wrzesień 2016. Tymczasem u Variksa: Edytowane 7 Czerwca 2017 przez froncz piotrewski Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 To co? Bedziesz Paolo? Edit. Mam dwa takie z nieco innymi rollami. Porownamy sobie 'kay? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Raczej nie, ale jakbym zalogował się później i dalej byście kogoś szukali to Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Chętnie bym Wam pomógł, ale z moim lightem 200 mógłbym robić co najwyżej za mrówkę do rozdeptywania ;) Gra bardzo mi przypasowała, aktualnie jestem po głównym wątku The Taken King i czeka mnie grindowanie lighta w celu odblokowania Rise of Iron. Jako że bardzo polubiłem kooperację w strike'ach, szybkie wbicie lighta nie powinno być problemem. Czuję, że Destiny 2 wyląduje u mnie na premierę :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 spoko do 380 szybko doleci zagramy jeszcze przed premiera 2 NF i jakis raidzik Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Czy ma ktoś ochotę zagrać na PS4? Wróciłem do Destiny i dobilem Light na wszystkich postaciach (379, 379, 371) żeby w końcu zagrać raid i strike z TTK i ROI. Mam te dodatki od premiery ale dopiero teraz wróciłem. Trzeba wymaksowac postacie zanim wyjdzie D2 :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Voytec, ja grywam w Destiny na PS4, ale w 99% w Crucible. Jakbyś chciał pograć to szukaj mnie online. PSNID: BialostockiWezyr Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Na PS4? Tylko się przeprowadził do G D A Ń S K A i już Judaszysko Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Xbox? W życiu nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 (edytowane) Szczerze mówiąc myślałem, że strike'i pozwalają na szybsze podniesienie lighta, tymczasem często wypadają mi niebieskie rzeczy o poziomie identycznym lub wręcz niższym niż obecne posiadane. A jak obecnie noszony przedmiot jest legendarny i ma wysoki poziom lighta to nawet nie opłaca się deszyfrować niebieskich przedmiotów, bo i tak zawsze wyjdą słabsze... Deszyfracje robię pojedynczo i zawsze upewniam się, że mam najwyższy możliwy poziom światła na dany moment. Są jeszcze jakieś inne skuteczne metody na levelowanie? Mój obecny light to 250, więc odpadają wyzwania z wyższym poziomem. Edytowane 9 Czerwca 2017 przez Vexilium Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Próbowałeś Crucible? Mecze są dość szybkie, a nagrody dostaniesz niezależnie od wyniku starcia. Dobrym pomysłem jest kupowanie Three of Coins u Xura (tylko w weekendy) i odpalanie ich na Crucible lub Stike. Warto też robić jest bounty, bo te szybko boostują Twoją reputację u frakcji do której przynależysz. Nie wiem jak wygląda sprawa lighta u Vendorów klasowych czy Shaxa, ale warto ich odwiedzić: za legendary marki można kupić dobre przedmioty z wysokim light (dla mojego warlocka poniżej 300 light dostępne są przedmioty na 380). Więcej sprawdzę jak będę w grze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Szczerze mówiąc myślałem, że strike'i pozwalają na szybsze podniesienie lighta, tymczasem często wypadają mi niebieskie rzeczy o poziomie identycznym lub wręcz niższym niż obecne posiadane. A jak obecnie noszony przedmiot jest legendarny i ma wysoki poziom lighta to nawet nie opłaca się deszyfrować niebieskich przedmiotów, bo i tak zawsze wyjdą słabsze... Deszyfracje robię pojedynczo i zawsze upewniam się, że mam najwyższy możliwy poziom światła na dany moment. Są jeszcze jakieś inne skuteczne metody na levelowanie? Mój obecny light to 250, więc odpadają wyzwania z wyższym poziomem.Kupuj zbroje u Vanguarda za Legendary Marki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Ok, sprobujmy jeszcze raz. 1. Yap 2. Dybbuk 3. Piotros 4. Froncz Zapytam Wroga i Warone'a. Od 19ej mozna by zaczac. Poniedzialek wszystkim pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Dzięki za tipy, wizyta u sprzedawców i Xura oraz wspólna gra ze znajomym w Crucible wystarczyła, żeby w ciągu jednego dnia podbić light do 312 :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dybbuk 15 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Yap, w poniedziałek chcesz robić? Mnie pasuje, ale dopytuję. Pewnie Gienek też może być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Poszly PMki do Ciebie, Piotra i Froncza z zapytaniem czy o 19ej Wam pasuje. Gieniu bylby bardzo mile widziany, a ja napisalem jeszcze do VeSDa czy znalazlby chwilke. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 ja moge jakby co, dajcie znac na live Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Co gracie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 KF Oto pewniaki: 1. Yap 2. Froncz 3. Dybbuk 4. Piotros 5. EugeniuszK VeSD napisal, ze jego obecnosc jest mocno watpliwa, ale znalezc jednego to nie szukac dwoch. Vesir, kcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Beta 18 lipiec PS4 I 19 lipiec xbone Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 To daty bety dla pre-orderowców. Publiczna beta 21-23 lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Panowie, czy ktoś zrobi save na King's Fall? Zostało nam 2 bossów, szkoda by zaczynać od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 nie sądzę żeby to był problem - w tym tygodniu będzie bez challenge'a. Więc albo można wziąć save z LFG albo po prostu pyknąć warpriesta i Golg jeszcze raz - będzie szybciej bo bez challenge'a a wszyscy (prawie) dostali giwery które chcieli. Ja mam wolny czwartek i niedzielę tak od 16 więc mogę pyknąć: KF (bez challenge'a) Maszyny (wolałbym się nie je.bać z Aksisem na challenge'u bo nie ma po co) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi