Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 528,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Nie ma szans na te kody, zergi z Azji podbierają wszystkie w 1,236373 s :P

Opublikowano

wystarczy, że będziesz szybszy hehehe

Opublikowano

Co za problem zrobic preorder na amazon i po becie go anulowac?

Opublikowano

wystarczy, że będziesz szybszy hehehe

To jak złapać komara za cohones rękawicą bokserską ;)

Opublikowano

Na ONE też trzeba mieć jakiś kod?

Opublikowano

Kody z preorderow sa uniwersalne, pozniej sie wybiera na jaka platforme sciagnac Bete.

Opublikowano

Z tym euro rtv to ja nie wiem, kodu nie dostałem jeszcze od nich, na maile takze nie chcą mi odpisać. Może faktycznie z tym amazonem spróbuję.

Opublikowano

Euro dawało klucze tylko do końca czerwca, więc jak do tego czasu nie złożyłeś preordera, to już raczej nic nie wyślą.

Opublikowano

Ja zamówiłem w Euro RTV jakiś miesiąc temu a kod miałem na mailu dokładnie 24 czerwca. Kodzik już wykorzystany, czekam na wybór wersji a zamówienie już anulowane :) Gre wciągne pewnie z US PS Store jak wpadnie jakiś ekstra hajs. 

Opublikowano

Z tym euro rtv to ja nie wiem, kodu nie dostałem jeszcze od nich, na maile takze nie chcą mi odpisać. Może faktycznie z tym amazonem spróbuję.

Ja zamawiałem u nich 2 lipca, wczoraj dostałem kodzik, już aktywowany i zamówienie anulowane  :thumbsup:

Opublikowano

i jak panowie to Destiny, opinie wrażenia, Halo podobna strzelanka?

Opublikowano

Yeti piekna grafika, a możesz napisać pare słów o Destiny, Twoje wrażenia, to jest Halo podobne?

ja noob ty yeti :P

Opublikowano
  • Autor

Cofnij się kilka stron w tym temacie, jakiś miesiąc temu była alpha, kilka osób opisało swoje wrażenia.

Opublikowano

nie mogę słuchać tego announcera, w Halo dodawał klimatu a tutaj jest tak bezjajeczny że aż irytujący.

a najlepsze, że wzieli aktora, który gra Tyriona w GoT i pewnie wydali kupę hajsu na tak ch.ujowy feature lul.

Opublikowano

nie mogę słuchać tego announcera, w Halo dodawał klimatu a tutaj jest tak bezjajeczny że aż irytujący.

a najlepsze, że wzieli aktora, który gra Tyriona w GoT i pewnie wydali kupę hajsu na tak ch.ujowy feature lul.

Ale w PvP to już chyba nie jego głos jest, szkoda, że w multi również jest padaka, totalnie bez jakichkolwiek emocji.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Czy jest szansa, że ktoś ma kod do bety i się podzielić nim chce ze mną? ;) Taki działający oczywiście hehe.