Opublikowano 8 lipca 201410 l Żeby mieć dostęp do bety trzeba złożyć preorder na grę? tak, ale można wyrwać na fb mają akcję powtarzać https://www.facebook.com/DestinyTheGame
Opublikowano 8 lipca 201410 l Nie ma szans na te kody, zergi z Azji podbierają wszystkie w 1,236373 s
Opublikowano 8 lipca 201410 l Nie ma szans na te kody, zergi z Azji podbierają wszystkie w 1,236373 s wystarczy, że będziesz szybszy hehehe
Opublikowano 8 lipca 201410 l Nie ma szans na te kody, zergi z Azji podbierają wszystkie w 1,236373 s Co za problem zrobic preorder na amazon i po becie go anulowac?
Opublikowano 8 lipca 201410 l Nie ma szans na te kody, zergi z Azji podbierają wszystkie w 1,236373 s wystarczy, że będziesz szybszy hehehe To jak złapać komara za cohones rękawicą bokserską
Opublikowano 8 lipca 201410 l Kody z preorderow sa uniwersalne, pozniej sie wybiera na jaka platforme sciagnac Bete.
Opublikowano 8 lipca 201410 l Z tym euro rtv to ja nie wiem, kodu nie dostałem jeszcze od nich, na maile takze nie chcą mi odpisać. Może faktycznie z tym amazonem spróbuję.
Opublikowano 8 lipca 201410 l Euro dawało klucze tylko do końca czerwca, więc jak do tego czasu nie złożyłeś preordera, to już raczej nic nie wyślą.
Opublikowano 8 lipca 201410 l Ja zamówiłem w Euro RTV jakiś miesiąc temu a kod miałem na mailu dokładnie 24 czerwca. Kodzik już wykorzystany, czekam na wybór wersji a zamówienie już anulowane Gre wciągne pewnie z US PS Store jak wpadnie jakiś ekstra hajs.
Opublikowano 8 lipca 201410 l Z tym euro rtv to ja nie wiem, kodu nie dostałem jeszcze od nich, na maile takze nie chcą mi odpisać. Może faktycznie z tym amazonem spróbuję. Ja zamawiałem u nich 2 lipca, wczoraj dostałem kodzik, już aktywowany i zamówienie anulowane
Opublikowano 9 lipca 201410 l Yeti piekna grafika, a możesz napisać pare słów o Destiny, Twoje wrażenia, to jest Halo podobne? ja noob ty yeti
Opublikowano 9 lipca 201410 l Autor Cofnij się kilka stron w tym temacie, jakiś miesiąc temu była alpha, kilka osób opisało swoje wrażenia.
Opublikowano 9 lipca 201410 l Najpierw jęki zawodu a potem zachwytu... muszę koniecznie sam sprawdzić cóż to warte
Opublikowano 9 lipca 201410 l Mapka Venus + meczyk PVP http://uk.ign.com/articles/2014/07/08/destiny-multiplayer-venus-shores-of-time-map-reveal-walkthrough-ign-first?watch
Opublikowano 10 lipca 201410 l nie mogę słuchać tego announcera, w Halo dodawał klimatu a tutaj jest tak bezjajeczny że aż irytujący. a najlepsze, że wzieli aktora, który gra Tyriona w GoT i pewnie wydali kupę hajsu na tak ch.ujowy feature lul.
Opublikowano 10 lipca 201410 l nie mogę słuchać tego announcera, w Halo dodawał klimatu a tutaj jest tak bezjajeczny że aż irytujący. a najlepsze, że wzieli aktora, który gra Tyriona w GoT i pewnie wydali kupę hajsu na tak ch.ujowy feature lul. Ale w PvP to już chyba nie jego głos jest, szkoda, że w multi również jest padaka, totalnie bez jakichkolwiek emocji. Edytowane 10 lipca 201410 l przez Moldar
Opublikowano 10 lipca 201410 l Czy jest szansa, że ktoś ma kod do bety i się podzielić nim chce ze mną? Taki działający oczywiście hehe.