Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

tak grałem, niesamowicie nudzi mnie ten single, pół lvl brakuje

nie lubie takich gier!  tak samo jak Halo

chodziło mi tylko aby zobaczyć multi, a tu (pipi) musze sie męczyć z tym single

Edytowane przez Fanek
Opublikowano (edytowane)

grają ze mną jakieś ludziki, ale biegają gdzie chcą

stary ja chce tylko multi zagrać na mapce, nic więcej :D

nie obchodzi mnie ten single bo męczy mnie przeokropnie

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

No mi właśnie chodzi, czy masz grupę i wykonujesz te misje ze znajomymi, czy przechodzisz samemu - to gra nastawiona na multi i na granie Z KIMŚ. Spróbuj w ten sposób, a Destiny zyska momentalnie na uroku.

Opublikowano

Grałem tylko i wyłącznie w grupie i nie dodało nic grywalności. 

Łażenie po tych samych lokacjach po 10 razy i zabawa w kuriera, kilka modeli broni które różnią się kolorem, rodzajem ognia (pojedynczy, potrójny, ciągły itd...) i ilością naboi w magazynku, przeciwnicy głupsi być chyba nie mogą. Farma, farma, farma... tak mogę określić tę grę. Nie jestem fanem Halo ale część pierwszą, odst, reach przeszedłem i grało mi się lepiej niż w Destiny.

• Plusik 2
Opublikowano

Zeby miec dostęp do multi, musisz wbić 5 lvl. Później lecisz na orbitę i planetę "do multi" masz po prawej stronie.

Do całego Tower nie mamy dostępu - jedna, duza dzielnica jest zablokowana.

wbiłem 5lvl i mam do wyboru: Moon, Earth, Tower

gdzie jest ta planeta od multi? :)

Opublikowano

A również nie mogę się połączyć dlatego zacząłem zwiedzać księżyc jest ogromny wszedłem do jakiejś jaskini gdzie się schodzi ciągle w dół jest podzielona na piętra mega

Opublikowano (edytowane)

Właśnie ukończyłem misje na księżycu i niestety mam pewne obawy o wygląd planet, bo poki co księżyc imo wyglada jak old russia tylko jest szary zamiast brązowy, druga sprawa to nie podobają mi sie końcówki misji czyli old russia i ostatnia walka w piwnicy, teraz jest księżyc i walka w świątyni :/ wiem że to beta ale wyglada to mega schematycznie i podejrzewam że tak to bedzie wyglądać

Edytowane przez kubson
Opublikowano

Wejdź sobie do podziemi

Np jak wejdziecie duzo niżej i zaczniecie sie natykac na trudniejszych przeciwników np pierwszy raz wpadnijcie na ogra

8e2ubaqa.jpg

Miejsce , mapa jest ogromna i mnóstwo drzwi pozamykanych. Podziemia sa przeogromna.

Opublikowano (edytowane)

Pozwiedzalem sobie Ksiezyc i caly czas jestem zawiedziony. Jakies to wszystko takie....nudne? :confused:. Jedyne co w moim oczach moze uratowac ta gre to duzo urozmaiconych Strike Missions.

Edytowane przez hav3n