wrog 608 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 W końcu jaka była ta nagroda? Od wczoraj wiadomo jaka: http://www.bungie.net/7_Bungie-Weekly-Update---07252014/en/News/News?aid=11963 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Skrzyżowane miecze po prawej. ja jakiś niewidomy jestem może mi ktoś screen zapodać gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Mała planeta po prawej stronie, na głównym planie galaktyki - dwa skrzyżowane miecze. Nawet masz tam pewno wykrzyknik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Gierka jest rewelacyjna. Im dłużej sie gra, tym wydaje sie lepsza. Nie mogłem sie oderwac od multi dziś. Faktycznie bardzo skillowa i fajtycznie każdy frag przynosi super frajde. Mam z tego wieksza radoche niz z Halo 3 i BFa. Noobki moga sie szybko zrazic. Z reszta tak samo bylo z Halo. Czesc uwielbiala serie, czesc nienawidzila. Zastanawiam sie nad wersja z dodatkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 428 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Alphe ograłem ale nie wiem czy jest sens betę też? Jakieś różnice są pomiędzy tymi dwoma wersjami? Mógłby ktoś napisać, a i czy statsy przechodzą z Bety do pełnej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 dzieki za grę dApo muszę pograć trochę więcej bo póki co mało ogarniam ;P PS. Myślałem, że wyjdę z siebie jak dostałem od Ciebie resp killa ;P Tak weszło mi hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Sporo się tutaj pisze dobrego o SI, ale np. w miejscu "walki" (czyt. bezpiecznego ostrzeliwania go ze 100m) z bosem pancernym pajęczakiem, gdzie przeciwnicy się spawnują co chwilę, wystarczy odejść od nich na 30 metrów, żeby całkowicie stracili tobą zainteresowanie, a ich reakcją na twój ostrzał jest najwyżej unikanie pocisków. W zwarciu są naprawdę ok, ale to zachowanie psuje cały efekt i mocno ułatwia rozgrywkę, bo w razie czego zawsze możesz znaleźć bezpieczną strefę, nawet w korytarzach. Granie trybu fabularnego w pojedynkę, to jedna z najnudniejszych rzeczy jakie się przytrafiły grom w ostatnich latach, co trochę mówi choćby o level designie... Wiadomo, że w multi już jest lepiej, ale nadal trudno mi tutaj dostrzec coś, co skłoni mnie do kupna konsoli dla tej gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Skrzyżowane miecze po prawej. ja jakiś niewidomy jestem może mi ktoś screen zapodać gdzie to jest? Idź pierw do Tower i tam u jednego kolesia musisz odblokować tryb PvP po wbiciu 5lvl Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Emblemat można teraz jakoś odebrać czy w pełnej wersji ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Emblemat można teraz jakoś odebrać czy w pełnej wersji ?W pełnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Ok to dobrze ze dopiero sie odbiera bo juz myślałem ze coś opuscilem. Z innej beczki- teraz juz wiem czym sie w halo podniecali jeśli chodzi o multiplayer. Grałem wczoraj z Drantzell i było mega.....gra naprawdę bedzie miała u mnie wiele wspólnych godzin. Jutro zmieniam preordera na limitowana edycje z sezon passem. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Swoją droga jakie bronie Wam przyznali za misję na księżycu ? Ja dostałem pulse, sniper rife oraz shotguna do wyboru po 57 ataku. A mój shothun na 64. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 (edytowane) tak u mnie to wygląda, mam 5lvl, myśle, że gdyby była ta planeta lub skrzyżowane miecze zauważyłbym to chodziłem teraz po Tower i gadałem z ludzmi z miasta, ale nie znalazłem nic takiego mógłby ktoś mnie bardziej nakierować? dziś ta beta zdaje sie kończy, chciałbym tylko w multi zagrać Edytowane 27 lipca 2014 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Ten shotgun miażdży Na księżycu jak zwiedzilismy mapkę w trójkę olewajac misje , po zabiciu tego ogra trafiliśmy na dwoch kosmitów który praktycznie nie dało sie ubić.....kombinowalismy chyba 20 min gdzie oni nas zabijali jednym hitem.....ale w końcu udało sie jak wszczy naładowali super charge a wcześniej wciskając w nich tonę ołowiu. Bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 tak u mnie to wygląda, mam 5lvl, myśle, że gdyby była ta planeta lub skrzyżowane miecze zauważyłbym to chodziłem teraz po Tower i gadałem z ludzmi z miasta, ale nie znalazłem nic takiego mógłby ktoś mnie bardziej nakierować? dziś ta beta zdaje sie kończy, chciałbym tylko w multi zagrać masz zielony wykrzyknik w Tower, idź tam, dostaniesz możliwość wejścia w pvp i wtedy po prawej stronie na orbicie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Czy dzisiaj nadal bedzie mozna odwiedzic ksiezyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Dzisiaj chyba konczy sie juz beta...... Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Grałem pół godziny temu. Pokazało tylko zablokowaną misję Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 (edytowane) Tez tak mialem wczoraj, jak probowalem odpalic kolo 1szej. O ile Singiel to dla mnie coraz wiekszy znak zapytania - zbyt male zroznicowanie pukawek, asortymentu, maksymalny level, ktory wbijemy w pare godzin - jak fabularnie bedzie slabo, to gra bardzo szybko moze znudzic, o tyle jak wl;aczam multi to nie moge sie oderwac... Edytowane 27 lipca 2014 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Tez tak mialem wczoraj, jak probowalem odpalic kolo 1szej. O ile Singiel to dla mnie coraz wiekszy znak zapytania - zbyt male zroznicowanie pukawek, asortymentu, maksymalny level, ktory wbijemy w pare godzin - jak fabularnie bedzie slabo, to gra bardzo szybko moze znudzic, o tyle jak wl;aczam multi to nie moge sie oderwac...I jak narazie strasznie krótkie te misję idź z A do B przy okazji rozwal kilka stworkow. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Tez tak mialem wczoraj, jak probowalem odpalic kolo 1szej. O ile Singiel to dla mnie coraz wiekszy znak zapytania - zbyt male zroznicowanie pukawek, asortymentu, maksymalny level, ktory wbijemy w pare godzin - jak fabularnie bedzie slabo, to gra bardzo szybko moze znudzic, o tyle jak wl;aczam multi to nie moge sie oderwac... Ja nie mogę się oderwać ani od multi, ani od singla. Do tego ta melodia od czasu trailera cały czas pobrzdąkuje mi w czaszce: http://www.youtube.com/watch?v=mxGJZExKnSk Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 During a "2old2play" live-stream on Twitch, Deej was asked how many "explorable areas" there are per planet. He went on to say that there are in fact one destination per planet. Szykuje się niezły flame jeśli ta informacja się potwierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Jezeli Ziemia to tylko Old Russia to ja dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Jezeli Ziemia to tylko Old Russia to ja dziekuje. Ziemię masz potwierdzoną z kilkoma strefami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 (edytowane) To są lokacje na ziemi: Na księżycu znane są już trzy lokacje, na marsie cztery, poza tym będzie jeszcze Jowisz i Saturn, dostępny też lodowy księżyc Jowisza - Europa. W przyszłości dodadzą Merkurego, Neptun i Uran (zostały już ogłoszone). Nie będzie ich na premierę. W grze znajdzie się OGROM tego i będzie co robić, to na bank Edytowane 27 lipca 2014 przez Maciomaniak Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi