Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mi tez czeka. Mogli by to juz dac xD

Kurdeee, kupil bym, ale problem w tym ze zapewnie nie bede mial czasu na te wszystkie gry  :( BF4, Diablo 3, TLOU nie dokonczone i jeszcze Destiny ?? CHyba trza sie z roboty zwolnic zeby to wszystko ogarnac.

TLOU, BF4 i Diablo 3 Ci nie uciekną ;]

BTW: 

http://www.ppe.pl/blog-26211-4644-oficjalny_klan_ppe_psx_extreme_.html?t=1409996754#c_last

http://www.bungie.net/en/Clan/Forum/180814

Jeśli się wykrystalizowało coś takiego jak Oficjalny klan PSX/PPE to wypadało by się przerzucić :P

Edytowane przez Drantzell
Opublikowano (edytowane)

Yeti, w Tesco masz jeszcze lepszą ofertę.

post-34971-0-26336600-1410077520.png

Edit: bartiz - ja tam w przypadku MW2 czy Black Ops na Tesco nie narzekałem :)

Edytowane przez Kyo
Opublikowano

Yeti, w Tesco masz jeszcze lepszą ofertę.

post-34971-0-26336600-1410077520.png

ja jużraz w Tesco liczyłem na premierę chyba CoD:MW2 - oczywiście nie było ani jednej XD niech bułki lepiej sprzedają a nie gry

• Plusik 1
Opublikowano

Serwery ruszają w poniedziałek o 14!

Ps. Ile gra kosztuje na polskim Pss?

Fajnie, ale i tak muszę czekać aż ultima mi przyśle grę -_- Widziałem, że przestali tam już przyjmować zamówienia na LE na PS4.

Opublikowano (edytowane)

Mi pokazuje 1d 10:30:00. Kasiorę z karty już zjadło.

Chciałbym zacząć od samego startu...

Na stronie internetowej podają start za 1 dzień i 18 godzin (9 rano we wtorek),

Na PSN data rozpoczęcia to 1 dzień i 9 godzin (0:00 w poniedziałek),

Który timer jest prawdziwy?

Edytowane przez Drantzell
Opublikowano

3 tyg pózniej .......... " (pipi)e bungie nie dość ze naklamali i gre lyknalem w 2 tyg to jeszcze te lagi...... Wracam do za(pipi)istego bfa" haha oczywiście żartuje ale ta historia sie juz zdarzyła

Opublikowano

Myśle raczej ze psn nie da rady jak zwykle przy premierach. Cześć bedzie ściągać wersje cyfrowa bo nie pomyśli ze da sie wcześniej i tez cześć odrazu po otrzymaniu gry i włączeniu serverow bedzie ciarachac. Myśle także ze od piątku do niedzieli serwery bedą miały problemy :)

Opublikowano

Ja wlasnie kupilem cyfrowa wersje i juz sciagam. Jutro zmiana regionu na Nowa Zelandia i mam nadzieje grac przed polnoca...potem do GS wyskoczyc by odebrac limitke i jest dobrze. Niech Bungie wie zem dobry i kase im podwojnie wykladam :) Ostatnio takie cos zrobilem z Witcherem 2.