Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kto bogatemu zabroni?

Wiadomo ile map będzie w pvp?

Chyba 10, ale nie wiem, czy to już liczone z tą ukradzioną innym przez PlayStation.

Edytowane przez wrog
Opublikowano

PvP będzie polagowane na 100% , cudów po becie nie ma co sie spodziewać

Na premierę zawsze będą lagi aczkolwiek żeby zagrać PvP trzeba mieć postać na 5 lvl z tego co wyczytałem. Więc wszyscy napewno się nie rzucą od razu. Jakby ktoś słyszał o dostępności gry w dniu dzisiejszym to bardzo bym prosił o info.

Opublikowano

Dzisiaj dorwie się już w sklepach?

Tak - dzisiaj maja byc dostawy.

No właśnie nie wiadomo. Widziałem info w sklepie, że wysyłki robią 08.09 ale odbiór osobisty dopiero 09.09. Może być tak jak z GTA, że nie wydadzą wcześniej mimo, że już mają. Jak skończę robotę to się przejdę po okolicznych sklepach i zobaczę jak jest.

Opublikowano (edytowane)

PvP będzie polagowane na 100% , cudów po becie nie ma co sie spodziewać

Na premierę zawsze będą lagi aczkolwiek żeby zagrać PvP trzeba mieć postać na 5 lvl z tego co wyczytałem. Więc wszyscy napewno się nie rzucą od razu. Jakby ktoś słyszał o dostępności gry w dniu dzisiejszym to bardzo bym prosił o info.

Beta lagowała nawet po tygodniu , netcode jest zepsuty tego nie naprawią . nieśmiertelni goście padanie po sekundzie itd. . Generalnie przy pvp bawiłem się dobrze ale klanówki na wstępie mozna sobie darować. Edytowane przez Pazdziochu
Opublikowano

w Łodzi Destiny już leży na półkach w MM w Galerii - 219zł (PS4)

w Saturnie jeszcze nie wystawili

sprawdźcie tradycyjnie w swoim MM/Saturn na ich www dostepność produktu - w search wpisac destiny i jak znajdzie z dopiskiem produkt dostepny to możecie jechać śmiało

Opublikowano

Pewnie w dużych miastach jak Katowice będą desperaci, który pójdą do Tezko o 00:00 aby kupić te dwa egzemplarze (raczej więcej nie będzie) - także jutro nawet nie ma po co tam zagladać

• Plusik 1
Opublikowano

SERWERY DESTINY WŁAŚNIE ZOSTAŁY WŁĄCZONE !!! DO BOJU ŻOŁNIERZE GALAKTYKI 

Jak ktoś z forum będzie dzisiaj grał to niech napisze czy jest w grze ta broń z rozwalonym celownikiem(ten M4 z ruską nazwą), którą ghost znajdywał nam jako pierwszą. Jakoś tak klimatycznie mi się tym strzelało.

Pewnie w dużych miastach jak Katowice będą desperaci, który pójdą do Tezko o 00:00 aby kupić te dwa egzemplarze (raczej więcej nie będzie) - także jutro nawet nie ma po co tam zagladać

Też tak uważam. Jak kto ma znajomych pracujących tam to może popytać czy dostali. W każdym innym przypadku szanse są równe zeru.

Opublikowano

W mm mają ale mają zakaz sprzedaży, tak samo empik.

Serio? Bo złożyłem zamówienie przez neta i było napisane, że do odbioru w mniej niż godzinę.