KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Jakim cudem po paru godzinach kolesie poznali cały content? Ta gra miała chyba o północy premierę. Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Srednia ocen graczy na metacritic dla wersji na ps4 wynosi 4,8/10 z ponad 140 opinii. Wszyscy zarzucaja grze malo contentu i nude. Wiedzialem, ze tak bedzie, inaczej bungie rozeslaloby gre do recenzji sporo wczesniej. Cala kasa poszla w marketing. Mam nadzieję, że nie jest to poważny post... Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Jakim cudem po paru godzinach kolesie poznali cały content? Ta gra miała chyba o północy premierę. Od 14:00 ludzie grali. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Odebrałem w euro w Katowicach na dworcu. Kto jest z okolicy może atakować Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Niech sie wypowie jakis no life z PE ktory gral od 14:00 co sadzi o grze:) Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Srednia ocen graczy na metacritic dla wersji na ps4 wynosi 4,8/10 z ponad 140 opinii. Wszyscy zarzucaja grze malo contentu i nude. Wiedzialem, ze tak bedzie, inaczej bungie rozeslaloby gre do recenzji sporo wczesniej. Cala kasa poszla w marketing. Mam nadzieję, że nie jest to poważny post... Na pozostałych platformach podobne oceny. Możliwe, że to tylko narzekania januszy, którzy już za czasów Halo marudzili na blasterki i krasnali. Halo też było monotonne w pewnym sensie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Ta nuda z bety odrzucila mnie od tego tytulu i obawy, ze to sie w pelnej wersji nie zmieni, wcale nie zmalaly. Zobaczymy za kilka dni, jak juz wiele osob skonczy singla, pojawia sie recenzje itd. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 No wzialem srednia ocen wersji, ktora miala byc najlepsza z tego co mowilo sony, nie chodzilo mi przeciez, ze na ps4 gracze oceniaja slabo, a na reszcie jest ok. Wiem, ze to jeszcze nie jest pewna opinia, po prostu uwazam, ze jak ktos jeszcze nie kupil to warto sie wstrzymac i zobaczyc jak sytuacja sie rozwinie. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Jakim cudem po paru godzinach kolesie poznali cały content? Ta gra miała chyba o północy premierę. podejrzewam, że pograli trochę i zauważyli schemat i monotonne misje. embargo na recenzje (a raczej nie wysyłanie kopii) śmierdziało na kilometr. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 No jak sie pogra w ponga to chyba nie trzeba grac 3dni, zeby zauwazyc, ze ma malo contentu. Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 No jak sie pogra w ponga to chyba nie trzeba grac 3dni, zeby zauwazyc, ze ma malo contentu. Pong grany samotnie traci wiele na miodności, to samo może być z Destiny. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 może być i pier.dyliard karabinów, planet i innych gratów w grze, ale jak musisz naku,rwiać non stop to samo żeby to zdobyć to coś jest nie halo. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Proszę KopEr, oto moja recenzja Destiny na portalu Metacritic tak mi się nie spodobała, że aż 2 razy would użyłem, za co przepraszam. Także tego, recenzje ludzi na metacritic to średnio dobre źródło informacji. Cytuj
Iras 24 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 No ja was bardzo proszę Zastanawiam się kto to robi. I po co. Jechanie exów konkurencji mogę zrozumieć, podbijanie średniej swoich gier przez wynajętych studentów z Chin również, ale coś takiego? lol Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Jakim cudem po paru godzinach kolesie poznali cały content? Ta gra miała chyba o północy premierę. podejrzewam, że pograli trochę i zauważyli schemat i monotonne misje. embargo na recenzje (a raczej nie wysyłanie kopii) śmierdziało na kilometr. Już w becie w oczy rzucały się schematy i monotonia. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Takie opinie sa zawsze, kwestia tego czy pozytywnych jest wiecej. Podpowiem, ze nie kazda gra ma srednia 5/10 z opinii graczy na metacritic. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) Takie opinie sa zawsze, kwestia tego czy pozytywnych jest wiecej. Podpowiem, ze nie kazda gra ma srednia 5/10 z opinii graczy na metacritic. Pewnie xboty hejtują bo bungie nie robi już eksów dla ms i klapki bo to bungie czyli gra od twórców halo. Edytowane 9 września 2014 przez _Be_ Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 A ja mam proste pytanie do tych co grali (choćby w betę): czy Destiny jest lepsze* od Defiance? *pytam o fun i grywalność, bo że design i mechanika to wiadomo Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) Takie opinie sa zawsze, kwestia tego czy pozytywnych jest wiecej. Podpowiem, ze nie kazda gra ma srednia 5/10 z opinii graczy na metacritic.Pewnie xboty hejtują bo bungie nie robi już eksów dla ms i klapki bo to bungie czyli twórcy halo. I wszystko jasne. Nienawiść przede wszystkim. Edytowane 9 września 2014 przez gums19964 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Niby hardkorowi gracze, elyta gejmingu, a rozwodzą się nad średnimi ocenami graczy na MC XD BEKA 1 1 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 A mi się podoba, choć na razie mam 8 level a to w sumie mniej niż w alphie to gra wciąga tak samo jak wcześniej:) Cytuj
rave 8 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Kupiłem, po pracy będę grał i wy(pipi)ane mam na metacritic który powoli staje się coraz śmieszniejszą zabawką w rękach światowej gimbazy Alpha , beta ograne czas na wersję finalną Będzie coś nie tak za miesiąc sprzedam i tyle 1 Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 9 września 2014 Autor Opublikowano 9 września 2014 Ja zdążyłem pograć 3h i musiałem spadać do pracy. Udało mu się wbić 5lv (wpadają wolniej niż w becie, oby z levelu na level było coraz trudniej) i zagrałem jeden mecz w multi dla którego głównie kupiłem tą grę. Gra się bardzo fajnie i tak jak napisał Soul, czuć Halo niemal w każdym aspekcie gry. W Tower pełno naszych rodaków, możliwe ze gra jakoś łączy graczy z tych samych krajów. Ukończyłem 4 misje w story, wpadło jedno zielone ubranko i buty, przez co zalatuje trochę Diablo. Trzeba podpakowac postać i czekać na jakieś Raidy. Oczywiście gra nastawiona mocno na co op ze znajomymi, samemu traci się sporo. Czwartek i piątek mam wolny, więc trzeba zorganizować jakieś zebranie w Destiny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi