Skocz do zawartości

Destiny

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do skillowego grania na PVP, to jest dokładnie tak jak w Halo, są typki które będą do Ciebie strzelać a ty zdąrzysz łyknąć piwo, przeładować broni i ubić łajze jak i tacy którzy są nieśmiertelni a przynajmniej zawsze zostaje im troche energi jak ty juz gryziesz glebe i niezaleznie od tego czy zajdziesz ich z boku, z góry czy od tyłu. Bungie aż tak nie popsuło własnego  dobrze znanego wszystkim multiplayera.

• Plusik 1
Opublikowano

Co do skillowego grania na PVP, to jest dokładnie tak jak w Halo, są typki które będą do Ciebie strzelać a ty zdąrzysz łyknąć piwo, przeładować broni i ubić łajze jak i tacy którzy są nieśmiertelni a przynajmniej zawsze zostaje im troche energi jak ty juz gryziesz glebe i niezaleznie od tego czy zajdziesz ich z boku, z góry czy od tyłu. Bungie aż tak nie popsuło własnego dobrze znanego wszystkim multiplayera.

Wiesz, że takie rzeczy są też w codzie i bfie i nie jest to wyznacznikiem skillowego multi.
Opublikowano

Halo dla niepełnosprytnych. smieszna ilość map na multi, (pipi)owy balans, totalnie nieskillowa gra, liczy się czas spędzony w grze. Jeśli ktoś Cię zobaczy i zacznie strzelać, nie masz szans go ubić, tak jak to ma miejsce w halo. Niby feeling ten sam, ale do halo to nawet nie ma podjazdu jeśli chodzi o multi.

To wyjaśnij mi jak to możliwe zatem, że w meczu dostawałem 3 razy po plecach i przy połowie paska zdrowia udało mi się odwrócić i tych gości ubić.

Opublikowano

Zayebiście mi się gra. Teraz staram się skompletować wszystkie niebieskie itemki.

Polecam strike "Nexus" na Venus. Jest niby od 14lvla ale ze zgraną ekipą idzie bardzo dobrze nawet na 13. 

I jest łatwiejszy niż ten strike na księżycu który jest od 12lvla.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Moja wycieczka po Wenus. Tryb patrol

Nagrywałeś to na poziomie normal?

Opublikowano (edytowane)

Z tego co widzę to nasz klan jest aktualnie jako grupa i nie ma to wpływu na grę. Bansai, da się coś z tym zrobić? Byłoby miło jakby obok naszego nicku była też nazwa klanu. 

Chyba że ja coś nie ogarniam.

Edytowane przez wojnar
Opublikowano

Z tego co widzę to nasz klan jest aktualnie jako grupa i nie ma to wpływu na grę. Bansai, da się coś z tym zrobić? Byłoby miło jakby obok naszego nicku była też nazwa klanu. 

Chyba że ja coś nie ogarniam.

Na stronce destiny wejdz i ustaw - set as playstation clan
Opublikowano

Robiłem tak już za czasów bety. Wydaje mi się że Bansai po prostu musi coś w opcjach grupy aktywować. Pod nazwą grupy powinno być logo PSN i Xboxa, tak jak jest np. w ekipie PPE. Jak wejdzie się w ich grupe od razu jest coś w stylu "Playstation Clan" i "Xbox Clan" a tutaj nie.

Opublikowano

Co do skillowego grania na PVP, to jest dokładnie tak jak w Halo, są typki które będą do Ciebie strzelać a ty zdąrzysz łyknąć piwo, przeładować broni i ubić łajze jak i tacy którzy są nieśmiertelni a przynajmniej zawsze zostaje im troche energi jak ty juz gryziesz glebe i niezaleznie od tego czy zajdziesz ich z boku, z góry czy od tyłu. Bungie aż tak nie popsuło własnego  dobrze znanego wszystkim multiplayera.

Dokładnie, plusik.

Dziś dopiero mam czas usiąść do gry na dłużej, ktoś chętny na co-op w story? Jak coś to mam dopiero 6lv więc możemy lecieć od początku wszystko na hard.