Opublikowano 14 września 201410 l Autor Tak, chyba to, dziwne bo mi pojawiło się to dziś po jakiś 3h gry. Ktoś chętny na przejście wszystkich leveli w story na księżycu, poziom hard.
Opublikowano 14 września 201410 l Ja dzisiaj jestem chętny ale po 21:00. Ta gra jest jak dla mnie rewelacyjna. Na początku zanim ogarnąłem to wszystko co mogę robić, to gra wydawała się płytka. A później dochodzi Strike Playlist, nowe tryby online, codziennie inny tryb online po lewej, gdzie dodatkowo dostajesz XP za wygraną, patrole, coraz lepsze pukawki i umiejętności postaci. Tutaj jest masa rzeczy do zrobienia nie grając nawet w singla. Czasami nie wiem za co się zabrać hehe. Gra nie jest tak duża jak ludzie oczekiwali, czy tam Bungie reklamowało, ale i tak jest spore. Świetnie też wyglądają przedmioty na wyższych levelach - te hologramy. Edytowane 14 września 201410 l przez Marcin_wawa
Opublikowano 14 września 201410 l Lekko przy spamuje Jak pewnie zauważyliście każda z klas ma miejsce na trzy moce (subclass) a dostępne są tylko po dwie. Myślę się że w przyszłości pojawi się trzeba umiejętność? No raczej Co z tym vaguard armory? Gdzie go mozna dostac? Mam wersje limitowana, ghosta i inne dostałem ale vaguarda nie widzę. W hangarze jest robot handlujący sprzętem Vang. Tam jest, ale nie jest to nic konkretnego. Kilka broni i chyba jakieś elementy pancerza. One są do wykupienia za mniejszą ilość glimmeru. Tak to wygląda u niego: https://pbs.twimg.com/media/BxGhlvKCIAEpu92.jpg
Opublikowano 14 września 201410 l Przy mnie koleś dostał raz egzotycznego shotguna po meczu PvP. Edytowane 14 września 201410 l przez Mustang
Opublikowano 14 września 201410 l Przydałby się jakiś temat do ustawek. Jak ktoś chce zrobić weekly strike na PS4 to wysyłajcie zaproszenia, mój psn id Fruitpandaa 24 lvl hunter
Opublikowano 14 września 201410 l MI dzisiaj dropnela legenda po meczu PvP, ale niestety nie do mojej klasy
Opublikowano 14 września 201410 l Pytanie mam. Znajdujemy często w grze części do broni itp,gdzie można to wykorzystać ??
Opublikowano 14 września 201410 l MI dzisiaj dropnela legenda po meczu PvP, ale niestety nie do mojej klasy Jak do Warlocka to trzymaj dla mnie, jak wprowadzą wymianę chętnie przyjmę
Opublikowano 14 września 201410 l Gra ktos na ps3 ? Wlasnie zanabylem gre ale jestem totalnie zielony , jak cos ktos to invite na Wretched_PL
Opublikowano 14 września 201410 l Na tę chwilę Cydonia AR3 i shotgun z dużym impactem (żeby z bliska zabijał jednym strzałem). W ogóle ostatnio głównie shotem grałem, starając się strzelać z bliska. Jak ktoś jest dalej, to teleport jak blisko się tylko da. To nie musi być zawsze najlepsza taktyka (choć zwykle działała), ale przynajmniej gram sobie inaczej niż w BF4.
Opublikowano 14 września 201410 l Witam, czy tez tak macie że The Tower albo jest pełno ludzi albo nie ma nikogo? Jeśli chciałby ktoś pograć w story albo patrole lub inne tryby to śmiało zapraszać. psn: suchy91 level 9, jeśli trzeba mogę zagrać od początku story, gram późnymi wieczorami (bez mikrofonu, bo żona śpi:) i w tygodniu czasami ok 12
Opublikowano 14 września 201410 l Na tę chwilę Cydonia AR3 i shotgun z dużym impactem (żeby z bliska zabijał jednym strzałem). W ogóle ostatnio głównie shotem grałem, starając się strzelać z bliska. Jak ktoś jest dalej, to teleport jak blisko się tylko da. To nie musi być zawsze najlepsza taktyka (choć zwykle działała), ale przynajmniej gram sobie inaczej niż w BF4. dostsłes tą cydonie czy pukawki można w tower nabyc ?
Opublikowano 14 września 201410 l Panowie jak ktoś chętny na grę to w Tesco cena jeszcze trochę spadła i jest za 195 zł oczywiście mówię o wersji na PS4
Opublikowano 14 września 201410 l Na tę chwilę Cydonia AR3 i shotgun z dużym impactem (żeby z bliska zabijał jednym strzałem). W ogóle ostatnio głównie shotem grałem, starając się strzelać z bliska. Jak ktoś jest dalej, to teleport jak blisko się tylko da. To nie musi być zawsze najlepsza taktyka (choć zwykle działała), ale przynajmniej gram sobie inaczej niż w BF4. dostsłes tą cydonie czy pukawki można w tower nabyc ? Wpadła kiedyś na singlu. To zielona broń, używam jej już tylko do multi.
Opublikowano 14 września 201410 l Na tę chwilę Cydonia AR3 i shotgun z dużym impactem (żeby z bliska zabijał jednym strzałem). W ogóle ostatnio głównie shotem grałem, starając się strzelać z bliska. Jak ktoś jest dalej, to teleport jak blisko się tylko da. To nie musi być zawsze najlepsza taktyka (choć zwykle działała), ale przynajmniej gram sobie inaczej niż w BF4. Też korzystam z Cydonii AR3. Wspaniała broń, polecam też odblokować czerwony celownik. Zmniejsza się z tego co kojarzę pojemność magazynka i szybkostrzelność, ale zwiększają się zadawana obrażenia. Dodatkowa broń u mnie to snajperka, a trzecia to karabin Hannibal-E.
Opublikowano 14 września 201410 l Trzeba grać story nie można jej kupic ? Podejrzewam, że tylko story, bo też tylko tak ją zdobyłem.
Opublikowano 14 września 201410 l Dzisiaj miałem 4 legendarne engramy i dupa, 2x ta sama broń ciężka The Swarm i 2x jakieś gunwo niebieskie ;c jak tu wbić ten 26... AAaa i ten, próbowałem z kumplem zrobić nightfalla, jest ciężko, praktycznie wszyscy jesteśmy na hita ;/ nawet pierwszej fali w sumie nie ukonczylismy.
Opublikowano 14 września 201410 l Dziko sie czuje grajac w to, nie ogarniam czym sa te enagramy itd chyba sie robie stary
Opublikowano 14 września 201410 l Dziko sie czuje grajac w to, nie ogarniam czym sa te enagramy itd chyba sie robie stary :confused: Też bronie i elementy pancerza tyle, że trzeba ruszyć tyłek aby je gość nam rozszyfrował. W grze wyskakują z przeciwników tak jak inne znajdźki, tyle że te nie są białe a zielone.
Opublikowano 15 września 201410 l Jestem świeżo po Nightfall Strike'u na 28 lvl. Uhh, ciężko było ale się udało z 25-26 lvl i zgraną ekipą. Za(pipi)ista gierka Wypadła jedna żółta zbroja, monety i składniki na upgrade legendarnych i egzotycznych broni.
Opublikowano 15 września 201410 l Mam pytanie gdy rozkładamy broń zostają z niej części czy da się je wykorzystać do zielonej broni? Statystyki to np 160/200 czy tylko można upgrade zrobić poprzez trójkąt w miarę używania? Edytowane 15 września 201410 l przez gamerTHC