OmerPL 20 Opublikowano 17 września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 Hej! Mam problem z Destiny. Brat ma plusa, a że to PS4 to opcje gry online działają na każdym koncie. Tylko po ostatnim updatcie coś się pochrzaniło i co dosłownie drugie uruchomienie wyskakuje komunikat, że user-generated content unaviable for this account(lub jakoś podobnie), później kolejny komunikat o czacie(również dla mojego konta niedostępny) i po wejściu w grę wszystki striki i crucible mam zakłódkowane Pomaga odpalenie gry najpierw u brata na koncie, wyłączenie i dopiero włączenie u siebie jeszcze raz. Ma któś podobną sytuację? Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 17 września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 Odnów licencje w Ustawieniach konsoli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 17 września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 (edytowane) Jeszcze tylko jakaś legendarna broń specjalna i powinien wpaść trofik w którym wszystko ma się wypełnione legendami albo egzotykami... Troszkę to może potrwać. Jak dobrze pójdzie to dzisiaj/jutro wpadnie 28 lvl. Jestem no-lifem na L4 Edytowane 17 września 2014 przez wojnar Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 17 września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 Odnów licencje w Ustawieniach konsoli Dzięki gościu! Cytuj Odnośnik do komentarza
el-shabazz 32 Opublikowano 17 września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 Cześć Panowie, gram od kilku dni i mam kilka pytań: 1. Jedyną metodą zdobycia lepszych broni po lvl 20 jest klepanie multika albo misje (+bounty) w obu przypadkach? Strasznie to czasochłonne. 2. Czy level light nam coś w ogóle daje? I dobrze rozumiem, że llvl light zwiększa się tylko poprzez ubieranie eq z +light? Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 17 września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 1 tak albo wypadają albo kupujesz 2 światło daje poziomy po 20lv im większa suma światła w ekwipunku tym większy poziom mistrzowski Cytuj Odnośnik do komentarza
el-shabazz 32 Opublikowano 17 września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 Co to jest poziom mistrzowski ?:> Ma to jakieś przełożenie na rozgrywkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 17 września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 powyżej 20lv tzn właściwie nie nazywa się tak tego ale mi się z diablo udzieliło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 Najgorzej jest z tymi dropami itemów możesz cały dzień grac i nie zdobędziesz niczego a raz zagrasz np jeden mecz pvp i item niebieski z light. dziś ok 30 meczy pvp pograłem i tylko 1 przedmiot z light + 5 do tego z dwoma forumowiczami zrobiłem weekly heroic strike i jeden zwykły i tutaj też nic. Wolałbym aby to było rozwiązane jak w borderland czy diablo. Za konkretnych bossów lub zadanie coś fajnego. Farmienie jak w MMO może wkurzyć i dużo osób z gry zrezygnuje. O legendarnych itemach czy egzotycznych to już nawet wspominać nie będę. Dziś chyba z 10 razy dostałem engram (czy jakoś tak) w którym mógł znajdować się legendarny przedmiot i ... nic Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 17 września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 Taki urok tego typu gier, jakby sypało ma lewo i prawo legendami i exoticami to po tygodniu byś grę sprzedał bo byś miał najlepszy gear i nie byłoby motywacji do grania. Ja gram glownie PvP, nie mam żadnej legendy nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 17 września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 ano wlasnie - mi dzisiaj wpadlo Bounty na egzotyczna bron - tylko 25 strikow do przejscia, a pozniej mecze online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 17 września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 Ja zamierzam sprzedać po tygodniu, bo też już nie mam motywacji do grania. Egzotykę kupię od Xura. Ale chyba po prostu nie lubię tego typu gier, skoro Borderlands też mnie wynudziło. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Ja tego Xura nie mam tak gdzie ma swój stragan, jak go można spotkać? A druga sprawa to ja wykonać to zadanie : Znalazłem wszystkie złote skrzynie, otworzyłem parę zwykłych i nic żadnych podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Mustang, chciałbym, żeby każda gra mnie nudziła dopiero po 20-30 godzinach Ja na twoim miejscu bym gierki nie sprzedawał, bo pewnie będą dodawali darmowe raidy i strike'i. W dlc też może dadzą jakieś fajne rzeczy, więc warto się jeszcze wstrzymać ze sprzedażą. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Xur jest tylko w weekendy (powinien być od jutra). A co do tego questa, musisz więcej skrzynek otwierać, za którymś razem coś wypadnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Xur jest tylko w weekendy (powinien być od jutra). A co do tego questa, musisz więcej skrzynek otwierać, za którymś razem coś wypadnie. Zanazlem, teraz muszę iść do Xura dalszą część zadania trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Xur jest tylko w weekendy (powinien być od jutra). A co do tego questa, musisz więcej skrzynek otwierać, za którymś razem coś wypadnie. Zanazlem, teraz muszę iść do Xura dalszą część zadania trzeba czekać Gdzie znalazłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 W skrzyni, po tym jak pisałem że znalazłem wszystkie złote i parę zwykłych zagrałem strike, wracam na patrol po Marsie i pierwsza otwarta skrzynia i wypada dalszą część zadania Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Po prostu trzeba pootwierać trochę zwykłych skrzyń na Marsie i w końcu wpadnie. Sam robię tego exotic questa obecnie i czekam na Xura. Swoją drogą, mam już dwie legendarne bazuki, jedną egzotyczną, a teraz jeszcze ten exotic bounty na machine gun. Za to snajperka albo shotgun ciągle tylko niebieskie... do tego z dwoma forumowiczami zrobiłem weekly heroic strike i jeden zwykły i tutaj też nic. Za Weekly Heroic Strike nigdy nie dostaniesz sprzętu przecież (nie licząc możliwych dropów). Jedynie monety, reputacja i marki. Cytuj Odnośnik do komentarza
rave 8 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Ja już momentami nie mam siły do tego randomowego lootu- od trzech dni gniłem na 24 lvl bo wszystko było na light +15 a nic legendarnego nie wypadało...na szczęście odblokowałem sobie 2 rangę Cruicible i sobie te legendy po prostu kupiłem za marki..hak im w smak Inna sprawa że jak zobaczyłem iż ulepszenie tych pancerzy wymaga na każdy lvl chyba 6 ascend shard to mi ręce opadły:/ To gówienko wypada na pewno tylko z daily chalange a gdzie jeszcze to nie mam pojęcia... ps. fajnie tak o drugiej w nocy wypatrzeć w Tower niejakiego WieprzkaPL czyli Hiv-a Nie wiem czy też musiał wstawac o 7 rano ale...co ja poradzę że gra wkręca Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Ascend Energy/Shard może też wypaść za Public Event na złoto i engramów. No i podczas Raidu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Zrobiłem kolejnego Nightfall Strike'a (na sam początek tygodnia, żeby dostać exp bonusa). Ten był dużo łatwiejszy. Jesteśmy w trakcie robienia rajdu i trochę biją Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Spotkałem dziś na Marsie JaRocka i Roja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Uuu... Noobki. Rojo też kupił sobie PS4? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 18 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Kupił... pewnie dostał od Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi