gamerTHC 185 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Jest takie miejsce ... Jak tam można dotrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pazdziochu 18 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 (edytowane) Startujesz z Ziemi na patrol , lecisz do skrajnie do lewego budynku na mapie przebiegasz przez niego ( chyba tam gdzie był pierwszy wizzard , fabuła jest tak nędzna ze nie pamiętam nazwy ) no i ostrzeliwujesz tą jaskinie za słupka. Pamiętaj ze za takie rzeczy idzie się do growego piekła Edytowane 19 września 2014 przez Pazdziochu Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Jak wyglada sprawa z pukawkami wszystkie co zdobywamy mozemy miec w ekwipunku czy można je gdziesz przechowywac ? Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Masz skarbiec w tower, pomiędzy pocztą a vendorem od identyfikacji przedmiotów Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Startujesz z Ziemi na patrol , lecisz do skrajnie do lewego budynku na mapie przebiegasz przez niego ( chyba tam gdzie był pierwszy wizzard , fabuła jest tak nędzna ze nie pamiętam nazwy ) no i ostrzeliwujesz tą jaskinie za słupka. Pamiętaj ze za takie rzeczy idzie się do growego piekła Hahaha Jestem na miejscu patrze a tu tłum guardianow stojących jak na zawodach strzeleckich, dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Z ciekawości tam poszedłem i faktycznie, pełno guardianów tam kosi. Zostałem tam w godzinkę i wpadło 8 niebieskich i 2 legendarne engramy. Przynajmniej wpadł 14 poziom cryptarcha. Nie polecam takiego sposobu. Aaa i ten, wbiłem w końcu 28lvl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Jest takie miejsce ... Miejscówka na księżycu przy wejściu do świątyni Croty jest dużo lepsza:) i dużo szybciej się farmi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Czemu w multi wyszukuje mi zawsze gosci 20 leveli wyzej niz ja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pazdziochu 18 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Jest krótko po premierze , wszyscy cisną mało jest ludzi z niskimi levelami a i team balans pewnie słaby Cytuj Odnośnik do komentarza
XxPomezZxX 7 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Ktoś gra może w wersje na x360? Pytam, bo aż mi się wierzyć nie chce w to jak paskudnie niską rozdzielczość ma ta wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 (edytowane) Jest takie miejsce ... Miejscówka na księżycu przy wejściu do świątyni Croty jest dużo lepsza:) i dużo szybciej się farmi Mnie w jaskini lepiej dropi niż tam. Edytowane 19 września 2014 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
Pazdziochu 18 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 (edytowane) Podobno już przyblokowali, nie udało mi się skorzystać. Takie farmienie ma sens? Mi level szybciej na pvp leci egzotyczny karabin i shotgun wpadły mi podczas zbierania spirit bloom , gear najlepiej kupić i upgrejdować. Mój ludek http://www.bungie.net/en/Legend/2/4611686018428578562/2305843009215394741#gear Edytowane 19 września 2014 przez Pazdziochu Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Jest takie miejsce ... Miejscówka na księżycu przy wejściu do świątyni Croty jest dużo lepsza:) i dużo szybciej się farmi Mnie w jaskini lepiej dropi niż tam. Może tak być, przy świątyni trzeba się na prawdę dużo nasiekać żeby wypadł fioletowy engram. Pazdziochu mowisz że przyblokowali? Którą miejscówkę? Swoją drogą to zamiast blokować, zajęli by się tym, żeby naprawić loot system, zamiast blokować coś graczom (nikt by nie bawił się w takie głupie farmienie jak by fajny loot leciał np z bossów, zresztą mają się kim inspirować bo np Diablo jest przykładem idealnie działającego loot systemu). Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 (edytowane) Popieram kolegę wyżej system "wygrywania" przedmiotów totalnie nie przemyślany a na dodatek brak handlu z innym graczem. EDIT Jaskini ciągle działa przed chwilą byłem i sprawdziłem. Jednak wolę PvP niż trzaskac do dziury Edytowane 19 września 2014 przez gamerTHC Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 (edytowane) Popieram kolegę wyżej system "wygrywania" przedmiotów totalnie nie przemyślany a na dodatek brak handlu z innym graczem. EDIT Jaskini ciągle działa przed chwilą byłem i sprawdziłem. Jednak wolę PvP niż trzaskac do dziury Tak tylko do pvp trzeba miec na prawde fajna i rozwiniętą giwerę, bo co prawda dmg jest skalowany ale juz rozwinięcia nie. System lootu muszą po prostu naprawić, zwłaszcza drop z elitek i bossów, musi to działać jak w diablo i tyle, bo inaczej ludziom nie bedzie sie chciało robić strike missions i daily events skoro strzelając do dziury mają większą szansę na fajny drop. Edytowane 19 września 2014 przez Xymek Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Popieram kolegę wyżej system "wygrywania" przedmiotów totalnie nie przemyślany a na dodatek brak handlu z innym graczem. EDIT Jaskini ciągle działa przed chwilą byłem i sprawdziłem. Jednak wolę PvP niż trzaskac do dziury Tak tylko do pvp trzeba miec na prawde fajna i rozwiniętą giwerę, bo co prawda dmg jest skalowany ale juz rozwinięcia nie. System lootu muszą po prostu naprawić, zwłaszcza drop z elitek i bossów, musi to działać jak w diablo i tyle, bo inaczej ludziom nie bedzie sie chciało robić strike missions i daily events skoro strzelając do dziury mają większą szansę na drop. Dokładnie, ja jadę automatykiem 242dmg full rozwinięta i trzaskam nawet 27lv Cytuj Odnośnik do komentarza
Pazdziochu 18 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Ano po każdym striku powinno cos wpadać nie ma motywacji , a zblokowali w sensie mocniejsze moby wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Trzeba czekać na jakiś większy update, myślę że wsluchaja się w głos graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Bardzo fajny poradnik jak radzic sobie z na razie zwalonym systemem lootu w pogoni za legendarnym gear'em: http://tay.kotaku.com/a-guide-to-obtaining-and-upgrading-legendary-gear-in-de-1636451289?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Xur jest już dostępny, właśnie robię zadanie na egzotycznego machine guna. Trzeba zabić 500 stworkow myślę że jaskinia będzie idealna Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Xur jest już dostępny, właśnie robię zadanie na egzotycznego machine guna. Trzeba zabić 500 stworkow myślę że jaskinia będzie idealna Szybciej pójdzie na księżycu no chyba, że masz to zrobić bez umierania Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Nie, można zginąć ważne aby z machine guna. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Jest w jakimś innym miejscu niż ostatnio? Nie widzę go przy crucible vendorach Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Jest na lewym skrzydle wieży przy wielkich wrotach Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Szukam dwóch chętnych do weekly na dzisiaj albo jutro mniej więcej o tej porze. Jak coś to pisać tu albo na PSN. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi