wojnar 1 892 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Ja czekam tylko na reset bounty i w końcu dobije do 29lvlu Na wczorajszym nightfallu padło mi... 5 coinów... teraz mam 42 :\ Ale dzisiaj będzie raid, bardzo się czaję na tego Suros Regime ale nie chce mi paść. I tak będzie mój! Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Takie pytanko, czy ktos cos zaradzil, albo znalazl na sredni ping w xb/Destiny? W dashu mam po 185-200ms, a w Destiny czasem z pol kilometra mozna dostac liscia w twarz.... Normalnie wszedzie mam swietne pingi, ale xbox cos tak miernawo. Nie jest to jakos mega wkurzajace, ale smierci za sciana nigdy nikogo nie ciesza . Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Gdzie mozna ten ping sprawdzic ? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 W network settings, tam masz pare opcji, bodajrze ta na samym dole. Parametry (UP/DOWN) ladnie pokazuje w dashu, ale PING juz nie. W zadnej grze na piecu tak nie mam jak gram na DE/SWE/ESP itp serwerach. - 185-200ms to jest zal w FPSie. ~200ms to ja mam jak gram na jakims serwerze w USA/Kanadzie... Zeby nie bylo... NAT mam OPEN. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Takie same mam pingi jak Ty w dashu. Od niedawna NAT Open a i tak nic się nie zmienia. Nawet jak pominąłem router to nic się nie zmieniło. Na speedtest max pingi mam na poziomie 18. W Titanfall nie widzę lagów. Więc albo coś jest zwalone w tym teście na XOne albo pinguje do USA... Cytuj
wrog 609 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Pamiętaj, że to nie jest ping gier tylko interfejsowych rzeczy. Wysoki, bo pewnie sprawdza z Redmond. Ja też mam tam około 200, a w grach normalnie 50-60 (Titanfall na przykład pokazuje dokładnie). Destiny po prostu takie jest, że walniesz kogoś z liścia, zginiesz, a ziomek dopiero padnie. Strasznie często też wzajemnie się można zabić. W sumie wolał bym Hard Light. Właśnie tego dostałem Ciekawy jest ten shotgun, który mi wpadł (Universal Remote), bo znajduje się w głównych broniach, a nie dodatkowych. Ja czekam tylko na reset bounty i w końcu dobije do 29lvlu Nie szkoda Ci shardów? Ja wolę trzymać je na Gear z Raidu, bo tylko na nim w tym momencie da się dobić 30 poziom (30 Light po maksymalnym ulepszeniu dają, jak Exotic). Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Wiesz co Wrog, czasem wale w goscia i po 2s traci HP - jak juz do niego strzele, a cyferki leca..., wiec albo serwery kiepskie, albo netcode beznadziejny na miare 2004 roku. Chociaz wtedy juz fpsy takie jak Q3 dawno mialy za(pipi)isty netcode. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 475 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 A w innych grach masz takie same problemy? No 200 ping w FPS to jest zenada,ty strzelasz tam gdzie typa dawno nie ma:D Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Nie bardzo mam jak porownac z innymi grami bo mam tylko Destiny tak naprawde, ale w porownaniu z PC - niestety jest bieda. Z XB360 nie mam tez co porownywac bo tam bylo host/offhost, ale jak host byl dobry to i ping byl super. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 29 poziom wbity, nawet nie trzeba było do końca wszystkiego wbijać, został mi jeden upgrade. Teraz czas zbierać raidowy gear, ale trochę to może potrwać. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Wiesz co Wrog, czasem wale w goscia i po 2s traci HP - jak juz do niego strzele, a cyferki leca..., wiec albo serwery kiepskie, albo netcode beznadziejny na miare 2004 roku. Chociaz wtedy juz fpsy takie jak Q3 dawno mialy za(pipi)isty netcode. Zdarza się tak w Destiny. Ba, bywa tak, że kogoś zabijesz, a dopiero po dłuższej chwili wskoczy potwierdzenie killa z punktacją. Pewnie pieniędzy na serwery nie mieli. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 (edytowane) Głupota że dla każdej postaci z osobna trzeba wbijac rangi i marki vanguard i crucible oraz misje. Dobrze ze chociaż depozyt jest wspólny i kasa. Moim zdaniem powinno być tak jak w Diablo. Edytowane 24 września 2014 przez gamerTHC Cytuj
davek 3 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Po co zdobywa sie sie mote of light i te wszystkie materials ? Cytuj
wrog 609 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Mote of Light - waluta, za którą kupujesz „ciszuki” u Speakera lub egzotyczny engram u Xura (specjalny sprzedawca, pojawiający się w weekendy). Materiały są potrzebne do ulepszeń zbroi lub broni na wysokich poziomach. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Właśnie tego dostałem Ciekawy jest ten shotgun, który mi wpadł (Universal Remote), bo znajduje się w głównych broniach, a nie dodatkowych. Ja czekam tylko na reset bounty i w końcu dobije do 29lvlu Nie szkoda Ci shardów? Ja wolę trzymać je na Gear z Raidu, bo tylko na nim w tym momencie da się dobić 30 poziom (30 Light po maksymalnym ulepszeniu dają, jak Exotic). Z Rajdu Ci wypadł Hard Light? Będę musiał porobić więcej rajdów (nagrody sypią się cały tydzień, czy raz w tygodniu?). Shotgunami nie strzelam. Gardzę trochę tym rodzajem broni. Jak dla mnie to jedyna nadzieja noobków w tej grze (nie potrafisz celować z auto - musisz biegać i liczyć na kill z shotgunem). Dużo kolesi ma taką strategie że biegnie na pałę na Ciebie z tą bronią. Nawet skaczą na pałę do przodu. Taka bezmózga strategia SHOTGUN-ONLY. Z misji od królowej można nałapać Shardów na potęgę. Mam teraz chyba z 42. Mote of Light mam chyba z 75 już. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 A jak odblokować ta misję u królowej? Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 (edytowane) A jak odblokować ta misję u królowej? Musisz robić bounty dla niej. U bounty mastera. Za każde zadanie dostajesz jeden kupon, który upoważnia Cie do wykonania misji na 24 lvl z gwarantowanymi nagrodami w postaci legendarnych pancerzy. Rozwalasz je i masz masę shardów. Edytowane 24 września 2014 przez Drantzell 1 Cytuj
wrog 609 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Hard Light za Nightfalla dostałem, ale ze skrzynki podczas Raidu też może wypaść, bo przy mnie się tak stało. Nagrody raz w tygodniu na każdym poziomie trudności możesz dostać. Cytuj
davek 3 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Czy żeby podbić lvl to trzeba założyć opaskę jednej z frakcji New Monarchy,Dead Orbit,Future War Cult i farmic na lepsze ciuszki od nich ? Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Żeby podbić level tej frakcji? Tak. Ale miej na uwadze, że wtedy nie będzie ci się podbijał ogólny level vanguard i crucible. Cytuj
davek 3 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Żeby podbić level tej frakcji? Tak. Ale miej na uwadze, że wtedy nie będzie ci się podbijał ogólny level vanguard i crucible. Generalnie chodzi mi żeby podbic swój lvl 21 na którym sie zatrzymałem Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Powyżej 20lvl o twoim poziomie decyduje zbroja(poziom,unikatowość i stopień rozwoju)i jej wskaźnik "light". Cytuj
davek 3 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Powyżej 20lvl o twoim poziomie decyduje zbroja(poziom,unikatowość i stopień rozwoju)i jej wskaźnik "light". Zdunek ja to wiem.Dzisiaj skończyłem kampanie i nic z lightem nie wypada.Dlatego zastanawiam się w co teraz brnąć żeby cos znalezc co ma wiecej light ? Cytuj
dApo 313 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Na początek proponuje żebyś wybrał jedna z frakcji i robił bounty oraz pvp. Tak najszybciej ruszysz lvl do przodu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi