Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wiem że nie szuka graczy. Chodziło mi o to czy za każde przejście dostaje się coiny?

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 528,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Wiem że nie szuka graczy. Chodziło mi o to czy za każde przejście dostaje się coiny?

Tak. Dodaj mnie do znajomych to z chęcią z tobą spróbuję na choćby najniższym levelu za 3 coiny. Napisz tutaj tylko czy pasuje ci teraz, bo akurat mam czas. PSN ID to: WhiteWarrior_PL

Opublikowano

Brakuje mi 13 jutro cały dzień będę grał żeby dobić do surosa

Opublikowano

Tak. Dodaj mnie do znajomych to z chęcią z tobą spróbuję na choćby najniższym levelu za 3 coiny. Napisz tutaj tylko czy pasuje ci teraz, bo akurat mam czas. PSN ID to: WhiteWarrior_PL

Oczywiście, że nie. Dostajesz tylko raz coiny - nie możesz robić kilka razy strika na tym samym poziomie. Najlepiej zrobić na najwyższym i dostaję się expa i coiny za wszystkie lvle. Do zrobienia raz w tygodniu. Mi brakuje dwóch coinów i trzeba tylko liczyć na łut szczęścia.

Opublikowano

Gdzie stoi ten weekendowy vendor ?W tamtym tyg widziałem go tam na dole niedaleko Cruicible , teraz go nie widzę. Pomylilem dni?

Opublikowano

Gdzie stoi ten weekendowy vendor ?W tamtym tyg widziałem go tam na dole niedaleko Cruicible , teraz go nie widzę. Pomylilem dni?

W hangarze po prawej stronie. Musisz iść na sam koniec tego długiego wąskiego pomieszczenia za frakcją Dead Orbit.

Opublikowano

W hangarze po prawej stronie. Musisz iść na sam koniec tego długiego wąskiego pomieszczenia za frakcją Dead Orbit.

Łooo, ale schowany. Sam bym nie znalazł,dzieki!

Opublikowano

Do ktorej jest Xur? Jakbym zrobil weekly strike na heroicu brakowaloby mi 2 monet...

Opublikowano

Do ktorej jest Xur? Jakbym zrobil weekly strike na heroicu brakowaloby mi 2 monet...

Jak tam easye? Uzbierałeś monety? Mi się udało uciulać 23 na AR.

Opublikowano

Niestety nie. W multi ta bron kosi, ale juz chodza sluchy, ze wszystkie AR maja oslabic, szczegolnie pod wzgledem zasiegu... NW sumie nie dziwne, granie Pulsem czy Scoutem na 3/4 map nie ma najmniejszego sensu.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Niestety nie. W multi ta bron kosi, ale juz chodza sluchy, ze wszystkie AR maja oslabic, szczegolnie pod wzgledem zasiegu... NW sumie nie dziwne, granie Pulsem czy Scoutem na 3/4 map nie ma najmniejszego sensu.

Niech osłabiają, w Strikach też się dobrze spisuje i ma spoko dmg - nie żałuję wydanych monet.

Opublikowano

Ja ich osłabie, kille mają wpadać, trzeba odrabiać straty.

Niech osłabią, ale tylko do poziomu używalności pulse i scout, bo jak na razie te bronie można skutecznie wykorzystywać tylko do farmienia jaskiń -_-

Opublikowano

Destiny Bug reveals future content and expansions:

Czyli co ? 60 dyszek za odblokowanie tego co jest na płycie ?

Opublikowano

Grałbym !

Na liczniku mam juz 90h bo w sumie od premiery gram wylacznie w Destiny. Moze jak w koncu zalicze Raid to mi sie znudzi, bo do tej pory ciagle czegos mi brakowalo. Poki co wciaz bawie sie swietnie farmiac swoja postac.

Taka to jest wlasnie gra - zaliczas 100 zadan w multi, patrolu, misjach, strikow by przygotowac sie na Nightfalla, Raid, czy multi...

PS.60 zł bedzie kosztowal 1 dodatek ? Bo na PSN jest tylko przepusta sezonowa za 138...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Płaciłbym !

No i fajnie. Jesteś idealnym odbiorcą gierek Activision czy EA. Ja też się fajnie bawię z Destiny (tak na 7/10), ale nie mogę patrzeć co Bungie i Activioson zrobiło/robić będzie z tą grą.

PS. Season Pass kosztuje aż tyle? xD Ciekawa cena, biorąc pod uwagę, że DLC zajmuje 9.5 MB ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Pewnie się zbierze, u nas w klanie pewnie chłopaki będą robić - ale na pewno po lidze mistrzów!;)

Opublikowano

Płaciłbym !

No i fajnie. Jesteś idealnym odbiorcą gierek Activision czy EA. Ja też się fajnie bawię z Destiny (tak na 7/10), ale nie mogę patrzeć co Bungie i Activioson zrobiło/robić będzie z tą grą. 

PS. Season Pass kosztuje aż tyle? xD Ciekawa cena, biorąc pod uwagę, że DLC zajmuje 9.5 MB ...

od razu 2 dodatki wychodza ? Co takiego zrobilo Bungie ? - zapowiedzieli 2 DLC do gry ktora pobila wszytskie rekordy sprzedazy ? Wycieli czescz rzeczy, by je poziej sprzedac ? No kur(pipi)two, ale pokaz mi obecnie gre na rynku, ktora tak nie dziala. Taki rynek - nic nie zrobisz. Wkurzace, ale gra na dzisiaj podoba mi sie na tyle (szczegolnie przez ciagl lupanie z kumplami), ze gdyby DLC mieli wydac jutro, to pewnie bym zaplacil. (no o ile przyniesie cos ciekawego)

Edytowane przez easye

Opublikowano

W sumie zabawna sytuacja jest z tą grą, niby widać, że pocięta i nie do końca jest tym czym miała być, ale z drugiej strony, mega wciąga. Odkąd mam Destiny nie włączyłem żadnej innej gry, odpalam konsole i od razy uruchamiam Destiny. Może i nie gram za dużo ostatnio, bo mało czasu, ale chyba nie tylko ja tak mam, bo masa moich znajomych również ciągle odpala Destiny :)

Opublikowano

Bo mimo, że niedorobiona to miodna.
I nawet jak masz nie za wiele czasu to możesz wejść na 30 min i rozegrać 2 genialne rozgrywki na multi :)

Opublikowano

no i wszyscy sie smieli z porownan do MMO, a mimo wszytsko ta gra ma mega duzo wlasnie z tym gatunkiem wspolnego.

Te ciagle farmienie, latanie po planetach, by zupgredowac chociaz czesc uzbrojenia, zaliczanie zadan, przygotowania na trudniejsze misje, ustawki kto jaka pukawke ma ze soba zabrac, z jakim bonusem, gdzie stoi - no mi to jednak troche MMO przypomina...

Edytowane przez easye