davek 3 Opublikowano 27 września 2014 Opublikowano 27 września 2014 Wiem że nie szuka graczy. Chodziło mi o to czy za każde przejście dostaje się coiny? Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 27 września 2014 Opublikowano 27 września 2014 Wiem że nie szuka graczy. Chodziło mi o to czy za każde przejście dostaje się coiny? Tak. Dodaj mnie do znajomych to z chęcią z tobą spróbuję na choćby najniższym levelu za 3 coiny. Napisz tutaj tylko czy pasuje ci teraz, bo akurat mam czas. PSN ID to: WhiteWarrior_PL Cytuj
davek 3 Opublikowano 27 września 2014 Opublikowano 27 września 2014 Brakuje mi 13 jutro cały dzień będę grał żeby dobić do surosa Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 27 września 2014 Opublikowano 27 września 2014 Wiem że nie szuka graczy. Chodziło mi o to czy za każde przejście dostaje się coiny? Tak. Dodaj mnie do znajomych to z chęcią z tobą spróbuję na choćby najniższym levelu za 3 coiny. Napisz tutaj tylko czy pasuje ci teraz, bo akurat mam czas. PSN ID to: WhiteWarrior_PL Oczywiście, że nie. Dostajesz tylko raz coiny - nie możesz robić kilka razy strika na tym samym poziomie. Najlepiej zrobić na najwyższym i dostaję się expa i coiny za wszystkie lvle. Do zrobienia raz w tygodniu. Mi brakuje dwóch coinów i trzeba tylko liczyć na łut szczęścia. Cytuj
IrenicuS 7 Opublikowano 27 września 2014 Opublikowano 27 września 2014 Gdzie stoi ten weekendowy vendor ?W tamtym tyg widziałem go tam na dole niedaleko Cruicible , teraz go nie widzę. Pomylilem dni? Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 27 września 2014 Opublikowano 27 września 2014 Gdzie stoi ten weekendowy vendor ?W tamtym tyg widziałem go tam na dole niedaleko Cruicible , teraz go nie widzę. Pomylilem dni? W hangarze po prawej stronie. Musisz iść na sam koniec tego długiego wąskiego pomieszczenia za frakcją Dead Orbit. 1 Cytuj
IrenicuS 7 Opublikowano 27 września 2014 Opublikowano 27 września 2014 Gdzie stoi ten weekendowy vendor ?W tamtym tyg widziałem go tam na dole niedaleko Cruicible , teraz go nie widzę. Pomylilem dni? W hangarze po prawej stronie. Musisz iść na sam koniec tego długiego wąskiego pomieszczenia za frakcją Dead Orbit. Łooo, ale schowany. Sam bym nie znalazł,dzieki! Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 27 września 2014 Opublikowano 27 września 2014 Do ktorej jest Xur? Jakbym zrobil weekly strike na heroicu brakowaloby mi 2 monet... Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Do ktorej jest Xur? Jakbym zrobil weekly strike na heroicu brakowaloby mi 2 monet... Jak tam easye? Uzbierałeś monety? Mi się udało uciulać 23 na AR. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 (edytowane) Niestety nie. W multi ta bron kosi, ale juz chodza sluchy, ze wszystkie AR maja oslabic, szczegolnie pod wzgledem zasiegu... NW sumie nie dziwne, granie Pulsem czy Scoutem na 3/4 map nie ma najmniejszego sensu. Edytowane 28 września 2014 przez easye Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Niestety nie. W multi ta bron kosi, ale juz chodza sluchy, ze wszystkie AR maja oslabic, szczegolnie pod wzgledem zasiegu... NW sumie nie dziwne, granie Pulsem czy Scoutem na 3/4 map nie ma najmniejszego sensu. Niech osłabiają, w Strikach też się dobrze spisuje i ma spoko dmg - nie żałuję wydanych monet. Cytuj
Hipolos 23 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Ja ich osłabie, kille mają wpadać, trzeba odrabiać straty. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Ja ich osłabie, kille mają wpadać, trzeba odrabiać straty. Niech osłabią, ale tylko do poziomu używalności pulse i scout, bo jak na razie te bronie można skutecznie wykorzystywać tylko do farmienia jaskiń -_- Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Destiny Bug reveals future content and expansions: Czyli co ? 60 dyszek za odblokowanie tego co jest na płycie ? 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 wow, kolejne chuyowe strajki na tych samych mapach z tymi samymi przeciwnikami. Gdzie mój portfel?! Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 (edytowane) Grałbym ! Na liczniku mam juz 90h bo w sumie od premiery gram wylacznie w Destiny. Moze jak w koncu zalicze Raid to mi sie znudzi, bo do tej pory ciagle czegos mi brakowalo. Poki co wciaz bawie sie swietnie farmiac swoja postac. Taka to jest wlasnie gra - zaliczas 100 zadan w multi, patrolu, misjach, strikow by przygotowac sie na Nightfalla, Raid, czy multi... PS.60 zł bedzie kosztowal 1 dodatek ? Bo na PSN jest tylko przepusta sezonowa za 138... Edytowane 29 września 2014 przez easye Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 (edytowane) Płaciłbym ! No i fajnie. Jesteś idealnym odbiorcą gierek Activision czy EA. Ja też się fajnie bawię z Destiny (tak na 7/10), ale nie mogę patrzeć co Bungie i Activioson zrobiło/robić będzie z tą grą. PS. Season Pass kosztuje aż tyle? xD Ciekawa cena, biorąc pod uwagę, że DLC zajmuje 9.5 MB ... Edytowane 29 września 2014 przez Ins Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 Zbierze się jakaś ekipa na RAID ?Wtorek / środa - godziny wieczorne.Hunter Exo Female 27lvl Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 Pewnie się zbierze, u nas w klanie pewnie chłopaki będą robić - ale na pewno po lidze mistrzów! Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 W sumie racja, zapomniałem o piłce Dasz mi jakiś namiar na chłopaków ?Albo zaanonsujesz mnie ? Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 (edytowane) Płaciłbym ! No i fajnie. Jesteś idealnym odbiorcą gierek Activision czy EA. Ja też się fajnie bawię z Destiny (tak na 7/10), ale nie mogę patrzeć co Bungie i Activioson zrobiło/robić będzie z tą grą. PS. Season Pass kosztuje aż tyle? xD Ciekawa cena, biorąc pod uwagę, że DLC zajmuje 9.5 MB ... od razu 2 dodatki wychodza ? Co takiego zrobilo Bungie ? - zapowiedzieli 2 DLC do gry ktora pobila wszytskie rekordy sprzedazy ? Wycieli czescz rzeczy, by je poziej sprzedac ? No kur(pipi)two, ale pokaz mi obecnie gre na rynku, ktora tak nie dziala. Taki rynek - nic nie zrobisz. Wkurzace, ale gra na dzisiaj podoba mi sie na tyle (szczegolnie przez ciagl lupanie z kumplami), ze gdyby DLC mieli wydac jutro, to pewnie bym zaplacil. (no o ile przyniesie cos ciekawego) Edytowane 29 września 2014 przez easye Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 W sumie zabawna sytuacja jest z tą grą, niby widać, że pocięta i nie do końca jest tym czym miała być, ale z drugiej strony, mega wciąga. Odkąd mam Destiny nie włączyłem żadnej innej gry, odpalam konsole i od razy uruchamiam Destiny. Może i nie gram za dużo ostatnio, bo mało czasu, ale chyba nie tylko ja tak mam, bo masa moich znajomych również ciągle odpala Destiny 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 Bo mimo, że niedorobiona to miodna.I nawet jak masz nie za wiele czasu to możesz wejść na 30 min i rozegrać 2 genialne rozgrywki na multi Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 (edytowane) no i wszyscy sie smieli z porownan do MMO, a mimo wszytsko ta gra ma mega duzo wlasnie z tym gatunkiem wspolnego. Te ciagle farmienie, latanie po planetach, by zupgredowac chociaz czesc uzbrojenia, zaliczanie zadan, przygotowania na trudniejsze misje, ustawki kto jaka pukawke ma ze soba zabrac, z jakim bonusem, gdzie stoi - no mi to jednak troche MMO przypomina... Edytowane 29 września 2014 przez easye Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi