KIELiCH 81 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 (edytowane) Ja pamiętam jeszcze Sajgę z BF BC2. To był już bug siekiś, bo goście z +50m potrafili walnąć heada, zanim mogłem ustrzelić ich z np. Abakana, albo M16A2 w takiej walce W Destiny shot chodzi podobnie jak w Halo 3, co mi się podoba. Edytowane 30 września 2014 przez KIELiCH 1 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 Daily - zrobione. Weekly - zrobione. Nightfall - zrobione. Raid - zrobione - poleciały same shardy/energy i... legendarny statek. No (pipi)a, teraz tydzień trzeba czekać. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 Po dość konkretnym ograniu Destiny, crucible widze tak: autorifle - zmniejszenie dmg na większe odległości, większy recoil pulserifle - zwiększenie dmg (ma być większy od auto, ale mniejszy od scout), zmniejszenie recoil scoutrifle - powinna mieć największy dmg na odległość, rate of fire pozostawić bez zmian handcannon - bez zmian; imo jest to broń dla kozaków, którzy chcą wyglądać cool i zdają sobie sprawę z tego, że mają beznadziejną broń większa radość gdy uda się nią coś ugrać shotgun - zmniejszyć odległość, z której broń zabija nas jednym, celnym strzałem. dmg bez zmian. zwiększyć rate of fire sniperki - bez zmian fusion - odległość do zabijania jednym hitem powinna być ogólnie mniejsza, ale większa od tej z shotguna. rakiety i CKMy - niech dalej pozostaną OP fajne jest to, że trzeba bronić przeciwnika przed dostępem do amunicji ciężkiej. karą za brak obrony i odpuszczenie heavy ammo powinno być właśnie ostre wpieyrdol od przeciwnika Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 Punkt z handcannon najlepszy Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 (edytowane) nawet z niebieskich engramów dostaje się legendarne przedmioty? Edytowane 30 września 2014 przez masta_g Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 Tak jest w nich napisane. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 (edytowane) nawet z niebieskich engramów dostaje się legendarne przedmioty? Aha, ja tak dostałem rękawice. Cieszyłem się jak głupi A właśnie, dzisiaj z legendarnego engrama wpadły mi legendarne papcie... do Huntera -_- Edytowane 30 września 2014 przez McDrive Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 ja już z 50 niebieski engramów otworzyłem i nic... Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 Miała wyjść jakaś poprawka z engramami co by drop był lepszy , engramy zdobyte przed patchem są ciągle zbugowane i dają syf Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 Miała wyjść jakaś poprawka z engramami co by drop był lepszy , engramy zdobyte przed patchem są ciągle zbugowane i dają syf patch miał być, ale nikt nie mówił kiedy. Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 Hm... jakoś nastawiałem się na ten tydzień , szkoda mogli by przynajmniej przywrócić shardy do fioletowych u mnie tydzień grania i zero progresu w defensywie :\ Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 E bo sprawa jest taka. Mam sobie 21 lvl, od kilku dni nic mi sensownego nigdzie nie wypadlo, samemu gra sie nudno i ciulowo. Jakby ktos chcial robic jakies daily czy w ogole pograc z <nie_randomem> cokolwiek, pofarmic sprzet czy repke - walic smialo i dodawac do friendlisty nickzord na psnie: FARMEROO91Platforma: ps4 Dostepny w tygodniu od ~16/17 do 22/12 w nocy. Niby tyle milionow graczy lupie w komjuniti w destini, a farmerek sam biega i sie nudzi :[ Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 Dzis na rajdzie mi wypadły butki Jeszcze tylko 2 itemy i 30tka 1 Cytuj
wrog 609 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 U mnie tylko butki jeszcze do 30 potrzebne. Dzisiaj znowu całkiem pozytywnie podczas Raidu, bo w sumie wpadła snajperka, egzotyczny scout Multi-tool, naramienniki i statek. Teraz jeszcze Hunterką przelecieć i dobić drugiego Tytana do 20 szybko. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć co mam robić/kupować, żeby najefektywniej rozbudować postać grając jak najmniej w singla? Mając mało czasu gram głównie w multi i moja postać jest bardzo słaba. Albo na czym się skupić poświęcając mało czasu na singla, żeby sfarmić expa/sprzęt najlepszy do multi? Wolno na multi wszystko wpada jakoś.. Robię bounty Crucible oczywiście regularnie. Nie mam nic egzotycznego ani legendarnego jeszcze, same Rare.. Acha - gram warlockiem, level 21 tu mój chłopek: http://www.bungie.net/en/Legend/2/4611686018429243544/2305843009231145744#gear Edytowane 1 października 2014 przez KIELiCH Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 To ja też dodam swoje zapytania, ale dotyczące singla, tudzież pve. Weekly/daily to zapewne bounty, które dochodzą na 20 lvlu? Kwestia raidow - ile ich obecnie jest i od jakiego lvla? Zapewne można do nich dołączyć poprzez matchmaking? Jak dużo zajmuje przejście raidu? Dodam, że obecnie latam Hunterem na 15 lvlu. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) Weekly i Daily - jak sama nazwa wskazuje są do "wyzwania" które dzieją się codziennie lub raz w tygodniu. Daily Story - jest to codzienna zwykła misja story o podwyższonym poziomie trudności za którą dostaje się więcej expa a na najwyższym poziomie (28) dostaje się 2 materiały do upgrade'u części legendarnych (Ascendant Energy do broni albo Shard do części armora). Weekly - tygodniowy Straik o podwyższonym poziomie trudności, podobnie jak na daily dostaje się więcej expa a na najwyższym poziomie (też 28) dostaje się 9 Strange Coinów. Do tego jest jeszcze Nightfall Strike - bardzo podobne do weekly strike z tym że znacznie trudniejsze - jeśli cała Wasza ekipa zdechnie to wracacie na orbite i wszystko od nowa. Za pokonanie dostaje się Legendarne lub egzotyczne części zbroi, bronie lub materiały. No i oczywiście Raid. Aktualnie jest tylko jeden. Jest on od 26lvlu. Na początku raid wydaje się ciężki ale jak ma się dobrą ekipę i wszystko obcykane to idzie to zrobić w mniej niż godzinę (wczoraj 2 razy to zrobiliśmy). Raid składa się z kilku etapów, po każdym z nich jesteśmy nagradzani np. dużą ilością materiałów, raidową częścią zbroi czy brońmi. Oczywiście nagrody można otrzymać tylko raz w tygodniu. Później można jeszcze spróbować na Hardzie ale... lepiej nie próbować na mniejszym poziomie niż 29. Największym ciosem jest to, że na hardzie nie ma wskrzeszania. Aha i najważniejsze, do wszystkich powyższych nie ma żadnego matchmakingu. Gra tylko ze znajomymi. To by było na tyle. Edytowane 1 października 2014 przez wojnar 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Trochę fail tym z brakiem MM, nie każdy ma setki znajomych. Dzięki za konkretną odpowiedź. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 wojnar - finalowego bosa pokonujecie lecac wszyscy na srodek i walac zza tarczy, czy dzielicie sie 1 na lewej, 2 na prawej i 3 pomagajacy nie zmieniajac pozycji ? Sam przejscie do niego mamy juz opanowane, ale do samego bosa robimy dzisiaj 3 podejscie. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Ja biegam w każdym etapie z tarczą więć tak, z portalu zawsze wychodzę pierwszy po rozwaleniu ostatniego oracla i od razu stawiam tarczę aby 2 pozostałych po wyjściu od razu było czystych z klątwy, potem od razu wszyscy lecimy na środek gdzie stawiam tarczę i patrzę na czas - gdy jest ok. 5 sekund do końca buffa krzyczę że się rozbiegamy i każdy leci w swoją stronę. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Nie ma sensu się bawić z bieganiem na środek, niepotrzebny chaos i marnowanie czasu według mnie. Trójka wychodząca z portalu cofa się od razu na tyły i stamtąd wali bossa (w tym superem z tarczy), pozostali siedzą na swoich pozycjach. Weekly - tygodniowy Straik o podwyższonym poziomie trudności, podobnie jak na daily dostaje się więcej expa a na najwyższym poziomie (też 28) dostaje się 9 Strange Coinów. Warto wspomnieć, że za każdy poziom trudności dostaje się 3 coiny (maksymalnie 9 w tygodniu). Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Weekly strike też jest wykastrowany z matchmakingu? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Tak jak pisałem wyżej, wszystkie daily/weekly nie mają matchmakingu. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) Trochę fail tym z brakiem MM, nie każdy ma setki znajomych. Dzięki za konkretną odpowiedź. Brak MM w Rajdzie to zdecydowanie nie błąd. Randomy po prostu miały by znikome szanse na ukończenie rajdu. Dobra komunikacja i osoby ktore wiedza co robic/sluchaja tych, ktorzy wiedza co robic to podstawa. Z Nightfallami i Weekly tez moglby byc problem, bo nie mozna na pałe biegac. Edytowane 1 października 2014 przez Drantzell 2 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 True, właśnie dzięki Destiny poznałem sporo fajnych ludzi z którymi praktycznie codziennie gramy i gadamy. Moja friendlista na ps3 zapełniła się cała więc musiałem pousuwać troszkę ludu którzy nie logowali się od kilku miesięcy. Najprościej znaleźć ludzi dołączając do jakiegoś klanu. Tam zawsze jest ktoś chętny do gry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi