Zeratul 415 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Ale wczoraj z Juanem ekipe dorwalismy... raid pekl bardzo szybko... wpadlo 13 shardow i legendarna raidowa zbroja. Normalnie Dream Come True. Potem zrobilem z chlopakami jeszcze Nightfalla, Weekly i Daily Strike. Moj 28 lvl niedlugo bedzie 29... a ja moge spokojnie wrocic do boostowania warlock'a. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) Z ogarniętą ekipą posiadającą levele 28+ raid na normalu przestaje być wyzwaniem. Wczoraj z klanem Zniwiarze, pocisnęliśmy wszystko w godzinkę z hakiem, a i tak wielu guardianów wychodziło z gry i wchodziło inną postacią, aby pofarmić loot ze skrzynek. Hard natomiast wydaje się być nadal poza zasięgiem. Snajperzy przy Templarze są przegięci :confused: Edytowane 1 października 2014 przez Kalinho_PL Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) Dzisiaj w końcu zaliczyłem ostatnią misję fabularną tytanem ( lvl23 ) i w przerwach między robieniem Strike'ów i PvP zaczynam robić warlocka do Crucible. Doradzi ktoś czy lepiej zrobić sunsingera czy voidwalkera? (Fajnie że drugą postacią można od razu wybrać subclass dowolny, mogli by jeszcze odblokować wszystkie misje i planety żeby nie trzeba było odblokowywać wszystkiego od początku) Edytowane 1 października 2014 przez Suboshi Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Zdecydowanie sunsinger. Sam nim gram - wskrzeszenie OP 1 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Dobra ludziska chcę zrobić pierwszy rank w Queen's Wrath żeby kupić shader i emblem. Mam już 725 punktów i z tego tytułu pytanie czy jutro misje u robota mi się zresetują spośród tej puli: Story-Based BountiesArchon SlayerWhat to Do: Defeat Riksis, the Devil Archon, in the Cosmodrome on Earth To complete this Bounty, start the Restoration mission on Earth and kill the final boss, Rikis, the Devil Archon. Your difficulty setting doesn’t matter, as this can be completed on any difficulty. Last Day of WinterWhat to Do: Defeat Draksis, Winter Kell, in the Scourge of Winter on Venus This Bounty is pretty straightforward! Just complete the Scourge of Winter story mission on Venus on any difficulty and you’ll complete it. Patrol Bounties Extermination ProtocolWhat to Do: Kill 200 Fallen with headshots Set the difficulty to the lowest possible level and play any mission in which you’ll fight waves of Fallen enemies. It’s recommended that you use a Sniper Rifle or Scout Rifle for the better results. Relic HarvestWhat to Do: Collect 200 Ether Drops from Fallen Enemies on any planet For this Bounty, it’s recommended that you go for enemies with yellow name plates. These enemies drop about 20 Ether Drops. You can also kill Ultras for about fifty Ether Drops. Keep on accumulating these until you get your desired goal. Face Your FearsWhat to Do: Kill 3 Fallen Walkers You’ll come across a lot of these enemies in The Devil’s Lair Strike or Public Events. Do note that your assists in killing them won’t count towards the Bounty completion. You must kill them in order to complete the bounty. Crucible Bounties Off With Their HeadsWhat to Do: Kill fifteen Guardians with Sniper Rifle headshots Her Willful GazeWhat to Do: Defeat 20 Guardians with Scout Rifle headshots By Thy HandWhat to Do: Kill 20 Guardians with Hand Cannon headshots Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Patch 1.0.2 http://www.bungie.net/7_Update-102---Patch-Notes/en/News/News?aid=12235 Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Gra ktos queens wraith w coopie? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) Czy jak przejdziemy Raid na normalu, to ustawiając go na hard mamy szanse na wyciagniecie jeszcze raz nagrod, bądź skrzynek ? Edytowane 1 października 2014 przez easye Cytuj
dApo 313 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 nagrody za bossa tak ze skrzynek nic nie poleci 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Pytanie techniczne:jeżeli przeszedłem weekly strike i otrzymałem 3 strange coins,to przechodząc go jeszcze raz na 28lvl w tym samym tygodniu, otrzymam pozostałem 6 monet ? Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Pytanie techniczne: jeżeli przeszedłem weekly strike i otrzymałem 3 strange coins, to przechodząc go jeszcze raz na 28lvl w tym samym tygodniu, otrzymam pozostałem 6 monet ? Aha. Za każdy level dostajesz tylko raz w tygodniu coiny. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 To znaczy dostajesz tylko różnicę monet ?Czy może zgarnąć 3 + 6 + 9 w tygodniu ? Cytuj
wrog 609 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 (edytowane) 3+3+3 (ewentualnie od razu 9 na 28 poziomie). Edytowane 2 października 2014 przez wrog 1 Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 (edytowane) Serwery działają? Rano wiem że byłą awaria PSN ale teraz sklep mi działa a w destiny wywala error że nie ma połączenia z internetem (cattle) Edytowane 2 października 2014 przez Suboshi Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Właśnie skończyłem grać w multi ok 1, 5h bez problemów Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 (edytowane) Wywala mi błąd "Error Code: CATTLE" http://www.bungie.net/en/Help/Article/11873 Do rana działało. EDIT: Udało się , nie jestem pewny jak ale działa Edytowane 2 października 2014 przez Suboshi Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Co tam Xur przyniosl w tym tygodniu ? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Bedzie wiadomo po 11. Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 I coś jest ciekawego u Xura? Może jakaś snajperka? Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Witam Mam pytanko do osób grających. Czy profil postaci przypisany jest do profilu psn ? Pytam bo chciałem wykupic opcję gry na 10 nie na swoim koncie żeby sprawdzić jak to śmiga, ale nie wiem czy nie bedę wtedy musiał zacząć grać jakąś wypasioną postacią czy coś co troche jak dla mnie zabije przyjemność gry. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 I coś jest ciekawego u Xura? Może jakaś snajperka? Pulse Rifle;( Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Red Deatch - Fuson Rifle, który już kiedyś był u Xura. Dla Warlocka poraz 3 ogniste rękawice. Krótko mówiąc - c.h.u.j.n.i.a. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 (edytowane) Wszytsko juz bylo, ale dzieki temu jest nadzieja, ze jeszcze sie Suros pojawi. Edytowane 3 października 2014 przez easye Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi