Mane_TA 1 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Witam Potrzebowałbym Waszego wsparcia. Za dwa tygodnie szykuje się komunia i potrzebuje kupić prezent dla chrześnicy. Od razu pomyślałem o konsoli Nintendo , pytanie tylko czy DS czy 3DS i czy są jakieś fajnie gierki właśnie dla dziewczyn w takim wieku?? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 3ds odpali wszystkie gry z ds'a więc to chyba lepsza inwestycja na przyszłość. Nie wiem jak z 3ds, ale na ds było dużo gier dla dzieci, nintedogs, simsy, gry z serii lego, tamagochi, jakies symulatory projektanta mody itd. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Ja bym kupił GBA lub DS, nie wiem jak twoja chrześnica dba o prezenty, ale bałbym się jej kupić 3DS.Na DS są fajne przygodówki ( SM64DS, NSMB, Yoshi DS ), do tego pokemony i to co podał Guernica - wiele innych pierdół. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Ja bym proponował tablet zamiast konsoli (za cenę 3DS bezproblemowo kupisz sensowne 7"). Raz, że znajdziesz na nim więcej gier, które mogą się spodobać dziecku a dwa, że gry na Androida są albo darmowe albo kosztują grosze. W przypadku 3DS zrobisz rodzicom niedzwiedzią przysługę, bo będą musieli kupować gry, które do najtańszych nie należą. 2 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 (edytowane) To samo co rinzen. Na tablecie dzieciak odpali wszystko, a tak będzie musiało kupować gierki za ~200zł. Poza tym, czemu sądzisz że dziewczynka lubi grać? Dla chłopca 3DS by pasował, ale dla dziewczynki? Lepiej tablet, polecam http://okazje.allegro.pl/ Tylko tego nie kupuj http://allegro.pl/show_item.php?item=3195497939&utm_source=okazje-allegro&utm_label=main&utm_offer_id=73456 Edytowane 27 kwietnia 2013 przez grzybiarz Cytuj
Mane_TA 1 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Autor Opublikowano 27 kwietnia 2013 Hmm jednak tablet? Znajdą się na androida jakieś ciekawe gry? Cytuj
Gość Opublikowano 28 kwietnia 2013 Opublikowano 28 kwietnia 2013 masz mase gier, duzo takich fb rowniez. co najwazniejsze to wiekszosc jest za darmo, a jak juz znajdziesz jakas platna to to jest wydatek rzedu 20 zlotych, a nie 200. ja rowniez polecam tablet. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Tablet to kolejny modny gadżet na komunię. Tak jak kiedyś dzieciakom coś się poje.bało i życzyli sobie komputery stacjonarne. Potem był etap na laptopy, a teraz moda na tablety. Ot, przenośny pc, zamknięty w ekranie dotykowym . O gry się nie martw, bo wystarczy wejść w sklepik Google i znajdziesz tam tysiące aplikacji. Poza tym, tablet to nie tylko gry. To sprzęt do siedzenia non stop na Internecie: fejsbuki, jutube, redtube... itd. Dzieciak będzie zadowolony ze sprzętu, gorzej z rodzicami Cytuj
Kitanko 6 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Opublikowano 28 kwietnia 2013 jak za 10lat będzie moda na chu,je na szelkach to też będziecie kupować? rower kup 5 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Opublikowano 28 kwietnia 2013 (edytowane) Kitanko tradycjonalisto, wiedz że dzieciak nie cieszyłby się z roweru, czy zegarka. A chyba o tą radość chodzi z prezentu. Edytowane 28 kwietnia 2013 przez grzybiarz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi