kornixxxx 45 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 No jak tam ? Polska gierka, kilka dni po premierze i nikt nie komentuje nic ? Ja nie grałem w jedynke ale dzisiaj zabieram się za kontynuacje . Nie sugerowałem sie recenzjami bo bansują między dnem a dobrą gierką więc trzeba będzie samemu obadać Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) W jedynkę grałem około 60 godzin. W Riptide już kilka i uważam, że mam to co chciałem, czyli powtórka z rozrywki. Kilka nieistotnych dla mnie zmian, trochę więcej wody i to tyle. Cała akcja to dalsza radosna eksterminacja niemilców w pięknych okolicznościach przyrody. Oceny są różne bo takie bezmyślne sieczki albo się lubi albo nienawidzi. Ja polecam jako fajnego odstresowywacza. Gdy ktoś chce w tej grze znaleźć jakieś głębsze treści, powalającą fabułę - niech sobie daruje i zmieni kierunek... Edytowane 2 Maja 2013 przez milekp Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Czy sterowanie wzgledem oryginalu zostalo poprawione czy jest identyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 nie wiem jak w jedynce było ale tutaj jest dosyć meczace, reaguje czasem z opoznieniem, dziwne skoki ( najlepsze jest to jak skacze po skrzynce do przodu a odskakuje 2 metry do tyłu ) , bieganie raz zareaguje za innym razem nie, ludzik chodzi jakby byl lekko na(pipi)any celowanie też bez szału. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Czy sterowanie wzgledem oryginalu zostalo poprawione czy jest identyczne? jeśli dobrze pamiętam to identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Ja dokladnie tego samego po Riptide oczekuje. Ni wiecej, ni mniej. Jedynka mimo bledow sprawiala naprawde wiele radochy. Kurde, skonczylem gre z dodatkami i zamiast rzucic ja w kat to dalej chce mi sie w nia grac. Co prawda nie mam czasu na walenie jeszcze raz kampanii, ale odpalam sobie na chwile teraz od czasu do czasu i biegam po kurorcie, bo klimatycznie jest najlepszy i kroje zombiaki. Chce sie to robic. Przed Riptide pogram jeszcze w inne gry ale niedlugo na bank wroce do Dead Island. Po prostu gra mimo wad ma to cos w sobie, ze chce sie w nia grac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Mam pytanie, jak gram to wyskakuje że gdzieś w okolicy jest gracz o nicku powiedzmy "marian90", naciśnij "<-" żeby dołączyć, jak to wtedy wygląda ? moje aktualne misje znikajją i pojawiaja sie tylko te coop ? mozna sie wymieniac broniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Mozna sie broniami wymienic, jezeli dolaczasz do gracza to zostajesz podporzadkowanemu jego misjom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Tak, ta gra w sobie coś ma ... jedynkę męczyłem dziesiątki godzin . Misje w KURORCIE i WIĘZIENIU wymiatają . Eksploracja daje niezłą frajdę . Cieszę się, że kontynuacja dopiero przede mną .Jedynkę skończyłem chyba dwukrotnie, bo po premierze czekaliśmy na patha naprawiającego sejwy (wracając do gry miało się kilka leveli niżej i nie było ostatnio znalezionych, lub zrobionych broni . Trzeba było niektóre misje dwa ,trzy razy przechodzić ,żeby dalej pchnąć fabułę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ofe54 10 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Ja jedynkę przeszedłem chyba 3 albo nawet 4 razy, ostatni raz wersję GOTY z patchem. Ta część też mi się podoba. Wprowadza trochę ciekawych innowacji ale nie jest tego za dużo i nie ma zbyt wielkiego "przebajerowania". Zacząłem grać tą nową postacią i kompletnie mi się ona nie podoba, ale mam już 20% gry i staram się dojść do nowej mapy. Ile jest leveli? Jestem teraz na 4 w laboratorium i zastanawiam się czy nie grać od nowa postacią, która mi bardziej przypasuje. I tak za każdym razem rzucam ze dwa, albo trzy noże a potem poprawiam bronią ręczną. Choć na obecnym etapie mając fajną broń sieczną ulepszony szpadel spokojnie mi ona wystarcza do zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolM 0 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) witam wszystkich, gra jest świetna, ale mam problem, dochodzę w grze do momentu, kiedy mam już płynąć promem na Henderson gra mi się zawiesza, konsola na nic nie reaguje i muszę niestety wyłączyć, próbowałem już wszystkimi postaciami i zawsze w tym samym momencie się zawiesza i nie chce dalej iść i nie mogę dalej grać, próbowałem nagrać kilka razy ale to nic nie dało i próbowałem również nagrać grę na dysk ale też mi się nagrywa do 48% i dalej wyskakuje błąd, nie miałem nigdy wcześniej z żadną grą takiego problemu, jeżeli ktoś wie jak pomóc to bardzo mocno proszę o pomoc lub jeżeli jest to możliwe, może ktoś ma save`a obojętnie jaką postacią (mówię cały czas o single player na XBOX) już z wyspy Henderson (oczywiście z samego początku tuż po przepłynięciu promem) to może mógłby mi ktoś przesłać na maila??? Koledzy bardzo proszę o pomoc, bo nie mogę dalej naparzac zombiaków... wolałbym oczywiście jakby ktoś pomógł mi rozwiązać problem i mógłbym kontynuować podróż własną postacia!!!! jeszcze raz poroszę o """HELPING"""!!! Edytowane 22 Maja 2013 przez KarolM Cytuj Odnośnik do komentarza
ofe54 10 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Dziwne, napisz do producenta. Sam mam ten fragment, jak się okazało, jeszcze daleko przed sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza
ofe54 10 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Gra skończona, pękła w niecałe 24 h, a właściwie 23h z minutami. Trochę się zawiodłem. Pierwsza część była lepsza. Tutaj pod koniec nawet mi się zoombiaków nie chciało naparzać. W jedynce było więcej lokacji i była dłuższa moim zdaniem, tutaj twórcom chyba pod koniec skończyły się pomysły. Może w jakimś DLC to nadrobią. Ciekawe zakończenie Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolM 0 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 pomoże ktoś???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 po pierwsze czy masz oryginalną wersje czy nagraną ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ebek 2 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Gra świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 no jak jest z kim pograć, ja nie mialem ekipy i poki co gra sie kurzy ; p Cytuj Odnośnik do komentarza
Piwo_HD 5 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Czy ktos kupował na livie,czy jest blokada regionalna ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi