Skocz do zawartości

Wolfenstein: The New Order

Featured Replies

• Odpowiedzi 492
  • Wyświetleń 62,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Po pierwszych 40 min. z grą, sądziłem, że powędruje wzorem Rage na półkę, a odwiedzać ją będę tylko ścierając kurz. Później jednak się rozkręca. Wybory moralne, których The Wolf Among Us by się nie po

• Właśnie odpaliłem, pograłem pół h i jaka ta gra jest WYPIER.DOLONA!

Opublikowano

po tym gife jest obsrany do granic mozliwosci. nie wiem czemu ale patrzac na ten skaczacy obrazek powraca caly fun z grania za dzieciaka!

Ta seria zawsze była specyficzna, okultyzm i Hitler :) widzę że jednak się skusisz. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mega miodnie się to prezentuje (ten klimat :wub: ). Jeśli pierwsze recenzje i opinie będą dobre to wezmę grę pewnie w okolicach premiery :)

Myślę, że ta gra ma szanse być czarnym koniem 2014 roku.

Edytowane przez terror

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko mi się podoba tylko czemu to jest kolejna gra w której stosuje się nudne interaktywne cut scenki jak w half life? Ja chcę Black 2, zaczynam poziom i gram przez kilkadziesiąt minut bez przerwy aż go nie skończę, bez dialogów, bez scenek, bez bezsensownych przerywników.

Opublikowano

kurde nie moge sie doczekac, wyglada to niezle i cos czuje ze ta gra pozamiata, 

wiadomo czy beda jakies rozniece miedzy  xone a ps4 ?

Opublikowano

Chyba pierwszy raz nie,60fpsów na wszystkich konsolach to pewne ale full hd też powinno być na xo.

Opublikowano

Chyba pierwszy raz nie.

Wat przecież spora część multiplatform jest bezróżnic na obu konsolach.

Opublikowano

Chodziło mi o różnice w rozdzielczości, a ta już w jakimś mniejszym lub większym stopniu występuje.

Opublikowano

No właśnie ja też o tym mówię. W fifie, nba, nfs rivals, tomb raiderze (no tutaj framerate więc ciul z nim) masz 1080 tak samo jak na ps4. No, ale kumam o co ci chodzi. Anyway kupili mnie tym Wolfem, cała kampania reklamowa jest mega zaje.bista, alternatywna historia muzyki i motyw z Neumond Recordings jako wytwórnią robi cholerną robotę dla mnie. Uwielbiam takie smaczki. I nawet przeciętna gra mnie nie odrzuci.

http://www.neumondrecordings.com/

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wiadomo coś o długości kampanii? Multi chyba nie będzie więc mogło by być dłużej niż 5h :P

Opublikowano

Boże jak mnie urwiają takie spoilery, dobrze że nie oglądam. Wydawcy już doszli do granicy absurdy z materiałami na YT, przecież jak ktoś wszystko sklei to dostanie cały singiel :)

Opublikowano

Wiadomo kiedy mija embargo na recenzje ? Mocno liczę na ten tytuły chociaz pewnie skończy sie na mocnym średniaku

Opublikowano

Już nie pamiętam kiedy widziałem w grze napyerdalanke z dwoma karabinami w łapach. <3

Opublikowano

Podoba mi sie walenie do kolesi z biodra. przypomina mi sie jeden z najgenialniejszych multi jakie w zyciu gralem RESISTANCE FALL OF MEN na PS3

Opublikowano

ta gra będzie dobra ;] jak dawno nie widzieliśmy swastyki w grach hehe a tutaj ona jest nawet na nożu do ubijania szkopów hehe

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hahaha grubo

Trzymajcie się krzeseł i szykujcie łącza, bowiem Wolfenstein: The New Order (PS4) na PlayStation 4 pożre sporo transferu, zanim się jeszcze odpali.

5GB to sporo, ale posiadacze Xbox One są w gorszej sytuacji - w ich przypadku trzeba będzie przygotować się na 7.3 GB danych do ściągnięcia.

http://www.pssite.com/news-33077-zanim_zagramy_w_wolfenstein__the_new_order__czeka_nas_spory_patch.html