Opublikowano 15 maja 201410 l Trzeba im przyznać, że trailery robią mistrzowskie :] Mógłby spokojnie powstać z tego pełnometrażowy film w stylu Bękartów Wojny Tarantino.
Opublikowano 15 maja 201410 l Dobre ja już od dawna nie oglądałem żadnego materiału gry, ale to mnie skusiło. Gra opłacona i tylko czekać na kuriera
Opublikowano 15 maja 201410 l Kupię dla scieżki dźwiękowej (mam nadzieję, że jakims cudem te utwory znajdą się w grze!)
Opublikowano 15 maja 201410 l Kupię dla scieżki dźwiękowej (mam nadzieję, że jakims cudem te utwory znajdą się w grze!) W gram.pl dostałem/dostane soundtrack z gry
Opublikowano 17 maja 201410 l wiedzieliście, że gra w wersji na xboxa 360 zajmuje aż 4 DVD. Chyba rekord jesli chodzi o wage FPSa
Opublikowano 18 maja 201410 l Jak tym żonglować w czasie gry ? jakby ktoś wypuścił zmieniarkę dvd dla X360 to by kasę zarobił
Opublikowano 18 maja 201410 l Wow cóż za wygodne rozwiązanie, kochany microsoft <3 ludzie już mają gierke bo widziałem wczoraj na ps4 streama ale grał niemiec więc nie dało rady tego słuchać
Opublikowano 18 maja 201410 l Pre order poszedł pierwszy pre order na next gena. Mam nadzieję że gra dobra a jak nie to szybko wystawiam tu na forum
Opublikowano 18 maja 201410 l Wiecie moze czy gra bedzie z napisami PL czy moze dubbing ? Nie wiem czy kupywac w IRL czy sciagac z PL
Opublikowano 18 maja 201410 l Dobre i to, jesli ktos siedzi na wyspach i kupuje na miejscu iech da znac czy beda polskie napisy.
Opublikowano 19 maja 201410 l Napisy pl na pc, x360, ps3 i ps4. Co do xboxa one to nie wiem. Raczej na wyspach napisy moga byc w wersji ps3 i 4 bo blu ray Edytowane 19 maja 201410 l przez blantman
Opublikowano 19 maja 201410 l longstar mam preorder wiec dam znac - jedyny minus ze u nas chyba w pt dopiero puszcza do sklepow..
Opublikowano 19 maja 201410 l Napisy pl na pc, x360, ps3 i ps4. Co do xboxa one to nie wiem. na xone ma nie być polonizacji
Opublikowano 19 maja 201410 l longstar mam preorder wiec dam znac - jedyny minus ze u nas chyba w pt dopiero puszcza do sklepow.. U nas już poszły i jutro zanurzam się w świcie opanowanym przez Rzeszę
Opublikowano 19 maja 201410 l longstar mam preorder wiec dam znac - jedyny minus ze u nas chyba w pt dopiero puszcza do sklepow.. Też tak myślałem ale w HMV i Gamestop jest wyraźna data 20.05 więc liczę że rano po nocnej zmianie wybiorę się po swoją kopię
Opublikowano 19 maja 201410 l Kupię dla scieżki dźwiękowej (mam nadzieję, że jakims cudem te utwory znajdą się w grze!) Odszczekuję co napisałem. Przesłuchałem te piosenki. Posysają niemiłosiernie, nie da się tego po prostu słuchać. Jesli są w grze gdzies tam w tle to super - będzie klimat. Niemniej gre kupię mam cisnienie!
Opublikowano 19 maja 201410 l No to co jutro ustawka w multi ? (taki żarcik) No ale ultima się spisała i jutro gram
Opublikowano 19 maja 201410 l Gram od kilku dni i powiem tylko że trzyma taki sam poziom jak Metro Last Light, przyzwoita giera. Dnpy nie urywa. 7/10 Dodałem jeden punkt za klimat
Opublikowano 19 maja 201410 l Gram od kilku dni i powiem tylko że trzyma taki sam poziom jak Metro Last Light, przyzwoita giera. Dnpy nie urywa. 7/10 Dodałem jeden punkt za klimat To mam kilka pytań: 1) jak poziomo trudności ? 2) jak levele wyglądają, mocne korytarze czy jest chociaż trochę eksploracji, 3) coś się robi oprócz samego strzelania ? jakieś sekcje platformowe, proste zagadki ? 4) jak grafa ? na jakim sprzęcie ogrywasz ?
Opublikowano 19 maja 201410 l Autor Na gafie pare osob przeszlo juz i generalnie opinie sa zgodne ze o ile pierwsza polowa gry jest bardzo dobra, to niestety w dalszej czesci kampanii jest juz slabiej. Za to dlugosc tak jak obiecywali, gruuuubo ponad 10 h.
Opublikowano 19 maja 201410 l No to co jutro ustawka w multi ? (taki żarcik) No ale ultima się spisała i jutro gram Jaka wersja? Zamówiłem w Ultimie na Xbox One i dupa, zamówienie tylko zaakceptowane.
Opublikowano 19 maja 201410 l No to co jutro ustawka w multi ? (taki żarcik) No ale ultima się spisała i jutro gram Jaka wersja? Zamówiłem w Ultimie na Xbox One i dupa, zamówienie tylko zaakceptowane. A jaka wersja może być dostępna już od paru dni