Skocz do zawartości

Wolfenstein: The New Order

Featured Replies

Opublikowano

Jakieś recenzje już są? Szkoda tak wydawać 2 stówki w ciemno. 

• Odpowiedzi 492
  • Wyświetleń 62,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Po pierwszych 40 min. z grą, sądziłem, że powędruje wzorem Rage na półkę, a odwiedzać ją będę tylko ścierając kurz. Później jednak się rozkręca. Wybory moralne, których The Wolf Among Us by się nie po

• Właśnie odpaliłem, pograłem pół h i jaka ta gra jest WYPIER.DOLONA!

Opublikowano

Jutro rano dopiero będą.

Embargo znika za 3h 

Opublikowano

Z Polskimi napisami.

edit: ups zle mi odswierzylo strone :)

Edytowane przez flaczki

Opublikowano

Jutro rano dopiero będą.

Embargo znika za 3h 

Nie, 09:01pm PST, czyli 06:01 u nas.

Opublikowano

longstar mam preorder wiec dam znac - jedyny minus ze u nas chyba w pt dopiero puszcza do sklepow..

U nas już poszły :) i jutro zanurzam się w świcie opanowanym przez Rzeszę :)

Dajcie znac chlopaki, czy warto kupic ta gre. Danielski oraz Zielu, oczekuje jutro waszych recenzji. :)

Opublikowano

Gra dostarcza funu, jest brutalna,mapy są całkiem spore i otwarte i eksploracja popłaca, gra jest dość długa jak na fps(od 11+ do 20h z zbieractwem) i znakomicie się rozczłonkowywuje nazistów. Można nosić ze sobą 5 broni (no! a nie te durne ograniczenia do 2) i można część z nich używać jako dual wield, graficznie jest dobrze więc myśle, że warto brać skończyć i pusicić dalej w obieg.

Opublikowano

No to co jutro ustawka w multi ? (taki żarcik) No ale ultima się spisała i jutro gram :)

Jaka wersja? Zamówiłem w Ultimie na Xbox One i dupa, zamówienie tylko zaakceptowane.

Nie mam niestety jeszcze xboxa one i wersja zamówiona jest na ps4

Opublikowano

kurde wlasnie odebralem kopie ale musze wrocic na moment do firmy. pudelko zacne widze jakis album dam znac jak dojade jak z napisami.

Edytowane przez danielskii

Opublikowano

Również czekam na informacje czy wersja na PS3 z Wysp posiada polskie napisy ;) Notabene w Asdzie (taka angielska sieć sklepów) gra była na półkach już chyba 16 maja ale jak wróciłem po jakichś 3 godzinach do sklepu to wymiotło wszystkie egzemplarze. Tylko cena została: 34 funty w wersji PS3/360, 39 funtów w wersji PS4/One.

Opublikowano

Panowie i jak tam wrażenia ? Podzielcie się, bo nie wiem czy brać teraz czy czekać aż trochę stanieje (ewentualnie będzie jakaś używka z dobrej cenie) ;)

Opublikowano

sa napisy pl - kupilem dzis w gamestop.

na razie gram pierwszy rozdzial jak na razie bez podniety. ktos porownal do metro ale jak na razie metro wolfa zjada bez popity. zobaczymy moze sie rozkreci pozniej..

Edytowane przez danielskii

Opublikowano

Doszedłem do rozdziału 3, jak dla mnie super. Fajnie się strzela, ciekawy system wychylania zza osłon. Biegając po zamku czuć klimat RtCW;) Dawno w Metro nie grałem ale wydaje mi się że jest ciut więcej zwiedzania. Wg. mnie warto kupić.

Opublikowano

no od drugiego zaczyna sie robic ciekawie nie powiem. fajnie ze widze juz ze jest troche zbieractwa/troche kombinowania np czy lepiej wrzucic granat czy moze obejsc i cicho mordowac. na razie nie mam zadnych futurystycznych broni poza pistoletami licze ze znajde jakies nowsze zwariowane giwery.

Opublikowano

Danielski, ile dales za gre bo na stronie gamestopu wyskakuje mi cena 70e. Ich chyba po (pipi) alo

Opublikowano

W empiku byłem to cena 279zl. Yebłem.

Opublikowano

long ja mialem preorder na 64.95 chyba - wymienilem wtedy ac4 i nfs rivals. jak na razie jestem w 3cim i gra powoli sie rozkreca. graficznie szalu nie robi, fizyka momentami kuleje np przenikanie przez sciany, trupy zostaja w smiesznych pozycjach. Co wazne czuc klimat starych gierek - np poruszanie sie, postac jest sztywna ze tak powiem nie czuc tego ciezaru jak w innych grach, brutalnosc szczerze myslalem ze bedzi ostrzej patrzac na filmiki ktos mowil o porownaniu do Soldiers of Fortune ale mam wrazenie ze tu jest delilkatniej. Na razie takie 7.5/8 na 10. z dotychczasowych tytulow to obok thief4 najlepsza gra na ps4 w jaka gralem IMO ale chyba jednak poczekalbym jak stanieje - ty Kame grasz w BF4 to masz jakis wybor ja na chwile obecna nie mam..

Opublikowano

Now sumie tak, pozatym jeszcze tomb raidera nie skonczylem. Btw wolf na amazonie na ps4 jest za 39 funtow