Skocz do zawartości

Wolfenstein: The New Order

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

longstar mam preorder wiec dam znac - jedyny minus ze u nas chyba w pt dopiero puszcza do sklepow..

U nas już poszły :) i jutro zanurzam się w świcie opanowanym przez Rzeszę :)

Dajcie znac chlopaki, czy warto kupic ta gre. Danielski oraz Zielu, oczekuje jutro waszych recenzji. :)

Gość _Be_
Opublikowano

Gra dostarcza funu, jest brutalna,mapy są całkiem spore i otwarte i eksploracja popłaca, gra jest dość długa jak na fps(od 11+ do 20h z zbieractwem) i znakomicie się rozczłonkowywuje nazistów. Można nosić ze sobą 5 broni (no! a nie te durne ograniczenia do 2) i można część z nich używać jako dual wield, graficznie jest dobrze więc myśle, że warto brać skończyć i pusicić dalej w obieg.

Opublikowano

No to co jutro ustawka w multi ? (taki żarcik) No ale ultima się spisała i jutro gram :)

Jaka wersja? Zamówiłem w Ultimie na Xbox One i dupa, zamówienie tylko zaakceptowane.

Nie mam niestety jeszcze xboxa one i wersja zamówiona jest na ps4

Opublikowano

Również czekam na informacje czy wersja na PS3 z Wysp posiada polskie napisy ;) Notabene w Asdzie (taka angielska sieć sklepów) gra była na półkach już chyba 16 maja ale jak wróciłem po jakichś 3 godzinach do sklepu to wymiotło wszystkie egzemplarze. Tylko cena została: 34 funty w wersji PS3/360, 39 funtów w wersji PS4/One.

Opublikowano (edytowane)

sa napisy pl - kupilem dzis w gamestop.

na razie gram pierwszy rozdzial jak na razie bez podniety. ktos porownal do metro ale jak na razie metro wolfa zjada bez popity. zobaczymy moze sie rozkreci pozniej..

Edytowane przez danielskii
Opublikowano

Doszedłem do rozdziału 3, jak dla mnie super. Fajnie się strzela, ciekawy system wychylania zza osłon. Biegając po zamku czuć klimat RtCW;) Dawno w Metro nie grałem ale wydaje mi się że jest ciut więcej zwiedzania. Wg. mnie warto kupić.

Opublikowano

no od drugiego zaczyna sie robic ciekawie nie powiem. fajnie ze widze juz ze jest troche zbieractwa/troche kombinowania np czy lepiej wrzucic granat czy moze obejsc i cicho mordowac. na razie nie mam zadnych futurystycznych broni poza pistoletami licze ze znajde jakies nowsze zwariowane giwery.

Opublikowano

long ja mialem preorder na 64.95 chyba - wymienilem wtedy ac4 i nfs rivals. jak na razie jestem w 3cim i gra powoli sie rozkreca. graficznie szalu nie robi, fizyka momentami kuleje np przenikanie przez sciany, trupy zostaja w smiesznych pozycjach. Co wazne czuc klimat starych gierek - np poruszanie sie, postac jest sztywna ze tak powiem nie czuc tego ciezaru jak w innych grach, brutalnosc szczerze myslalem ze bedzi ostrzej patrzac na filmiki ktos mowil o porownaniu do Soldiers of Fortune ale mam wrazenie ze tu jest delilkatniej. Na razie takie 7.5/8 na 10. z dotychczasowych tytulow to obok thief4 najlepsza gra na ps4 w jaka gralem IMO ale chyba jednak poczekalbym jak stanieje - ty Kame grasz w BF4 to masz jakis wybor ja na chwile obecna nie mam..