Opublikowano 24 maja 201410 l No zdradziles nazwy postaci, to jakie jest zakończenie i jak się po nim czuleś. Ku.rwa normalnie się teraz nie domysle o co moze chodzić.
Opublikowano 24 maja 201410 l aaaaa to źle to ubrałem w zdanie bo smuteczek był z powodu tego że to już koniec Tzn rzadko ostatnio zdarza się gra której nie mam dość przed końcem a chciałbym jeszcze
Opublikowano 24 maja 201410 l hmmm, może nowy wolfenstainik to rzeczywiście dobra gra, nie nastawiona na Hajpiszonów.
Opublikowano 25 maja 201410 l Nie macie problemów z grafiką na ps3? Czasem nagle doczytują mi się tekstury, że momentami grafika lepsza i ostra a momentami rozmazana.
Opublikowano 25 maja 201410 l podobno na ps3 i xbox 360 gra ma trochę spartolone porty. Za dużo gier ostatnio stoi w rozkroku między generacjami. Jak coś idzie na sprzęcie z tamtego roku i sprzęcie z 2006 to nie może na obu dobrze działać.
Opublikowano 25 maja 201410 l Autor Nie macie problemów z grafiką na ps3? Czasem nagle doczytują mi się tekstury, że momentami grafika lepsza i ostra a momentami rozmazana. Taka jest specyfika silnika na ktorym ta gra dziala czy Idtech5. Wymusza on ciagle 60 fpsow, przez co rozdzielczosc i tekstury czasemw trakcie gry sie piep.rza, byle tylko utrzymac plynnosc. Edytowane 25 maja 201410 l przez Kre3k
Opublikowano 26 maja 201410 l Nie macie problemów z grafiką na ps3? Czasem nagle doczytują mi się tekstury, że momentami grafika lepsza i ostra a momentami rozmazana. Taka jest specyfika silnika na ktorym ta gra dziala czy Idtech5. Wymusza on ciagle 60 fpsow, przez co rozdzielczosc i tekstury czasemw trakcie gry sie piep.rza, byle tylko utrzymac plynnosc. Na PS4 tak też jest
Opublikowano 26 maja 201410 l Doczytywania tekstur na PS4 nie uświadczyłem, a połowa gry za mną. Z kolei rozmycie tekstur w oddali jest dość nagminne. Zasadniczo graficznie jest co najwyżej poprawnie, choć momentami Wolfenstein naprawdę atrakcyjnie potrafi wyglądać. Dla mnie to idealny przykład na to, że wolę 30fps z dopasioną grafiką jak w inFamous, niż betonowe 60fps z bardzo nierówną grafiką. Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 26 maja 201410 l sorry chodziło mi o rozmycie zwłaszcza jak wchodziłem do jakiegoś szybu wentylacyjnego
Opublikowano 26 maja 201410 l Dzięki chłopaki - bałem się, że konsola mi pada na ryj albo, że jakaś gra uszkodzona.
Opublikowano 29 maja 201410 l Polecam,swietna gra! Zgadzam sie ze to w tej chwili najlepszy singlowy FPS na PS4.
Opublikowano 29 maja 201410 l Fakt, skończyłem dwa dni temu kampanię i to zdecydowanie najlepszy singlowy fps na nextgenach aktualnie. najlepsze jest to, że za bardzo nie widać na horyzoncie niczego, co by się miało do tego poziomu choć zbliżyć. jedynie Visceral w tym roku chyba jest w stanie zagrozić temu tytułowi. Sent from my iPad using Tapatalk
Opublikowano 29 maja 201410 l Będzie dobra zniżka -> na bank kupię. Chyba, że wcześniej w PS+ się pojawi. Fajnie jakby SI do tego czasu poprawili. Edytowane 29 maja 201410 l przez Gość
Opublikowano 29 maja 201410 l Kup,nie pozalujesz! Sprawia mase frajdy o ile nie vedziesz graficznie oczekiwal drugiego Killzona :-) Ja jako gracz dinozaur(rocznik79) czerpie z tej gierki mase frajdy. Wysłane z mojego PMP5570C przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 maja 201410 l killzone ma może grafikę ale singiel znudził mnie po 30 min a ta gra trzymała mnie do końca. Naprawdę rzadko trafiam na grę która nie pozwala mi uruchomić innego tytułu podczas jej ogrywania. W tym roku Wolf i Thief to dwie takie gry które skończyłem bez odrywania się od tych tytułów. Taki np infamous czy AC 4 choć dobre to grałem razem z tytułami na ps3, 3ds czy na pc jednocześnie. Dla mnie klimat zawsze wygrywa z ładną grafą czy super mechaniką. P.S. Dark Souls 2 nie liczę bo mam 100h ponad i nadal gram To gra w której czasem przerwy trzeba robić bo się człowiek wkurzy
Opublikowano 29 maja 201410 l Fakt, skończyłem dwa dni temu kampanię i to zdecydowanie najlepszy singlowy fps na nextgenach aktualnie. najlepsze jest to, że za bardzo nie widać na horyzoncie niczego, co by się miało do tego poziomu choć zbliżyć. jedynie Visceral w tym roku chyba jest w stanie zagrozić temu tytułowi. Sent from my iPad using Tapatalk Visceral? Masz na myśli Battlefield Hardline od Electronic Arts oraz Visceral Games?
Opublikowano 30 maja 201410 l Same skrajności...padaka to nie jest ale najlepszy fps na nextgenach aktualnie? Sorry nie ten świat...Gra nie wyróżnia się niczym szczególnym. Kilka odschollowych patentów i to wszystko. Grafika niestety średnia. Gameplay całkiem przyjemny aczkolwiek czasami irytujący bo spawn wrogów 3x większy niż w COD. Na szczęście sporadycznie. Najwięcej zabawy będą mieli Ci co kupią grę za max 80 zł. Za 299 zł z PSN i seppuku gotowe...Solidne 7+.
Opublikowano 30 maja 201410 l Same skrajności...padaka to nie jest ale najlepszy fps na nextgenach aktualnie? Sorry nie ten świat... Gra nie wyróżnia się niczym szczególnym. Kilka odschollowych patentów i to wszystko. Grafika niestety średnia. Gameplay całkiem przyjemny aczkolwiek czasami irytujący bo spawn wrogów 3x większy niż w COD. Na szczęście sporadycznie. Najwięcej zabawy będą mieli Ci co kupią grę za max 80 zł. Za 299 zł z PSN i seppuku gotowe... Solidne 7+. Jestem uzytkownikiem PS4,prosze polec mi cos lepszego. Wysłane z mojego PMP5570C przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 30 maja 201410 l Singiel w BF4 daje rade, tyle że zajmuje 1/3 czasu i jest trochę bez fabuly
Opublikowano 30 maja 201410 l Visceral? Masz na myśli Battlefield Hardline od Electronic Arts oraz Visceral Games?Tak, ten Visceral. Popełnili już kilka imho bardzo dobrych gier w singlu, więc mają u mnie duży kredyt zaufania. Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 30 maja 201410 l Wolałbym żeby mnie ukamieniowali niż kazali grać w singel bfa. Edytowane 30 maja 201410 l przez _Be_
Opublikowano 30 maja 201410 l Wolałbym żeby na mnie ukamieniowali niż kazali grać w singel bfa. Dokładnie,jak by z BF4 wyciąć multi to mamy jednego z większych crapów z gatunku FPS. Wracając do tematu panowie i panie,jak "rozkminić" tą Enigmę ? ;-) Edytowane 30 maja 201410 l przez Gretzky