kanabis 22 421 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 Różni sie jakoś znacząco ta druga sciezka w new order czy nie warto jej zaczynac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 Inną zdolność posiadasz wyłącznie, z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 To i tak dobry wynik. Na konsolach obstawiam z 25% ukończyła. Gra jest trudna i długa jak na obecne czasy (nie ma full regenracji, nie można kampić itp). Warto skończyć choćby dla ostatniego kawałka na napisach końcowych. Ja tam z przyjemnością ukończyłem, a nawet wbiłem platynkę - za(pipi)isty shooter - takich właśnie mi trzeba. Wyczynu tego dokonałem na PS3, a w planach mam podniesienie tych niechlubnych statystyk, platynując ten tytuł ponownie, tym razem na PS4 (jak już będę posiadaczem) - nawet zacząłem u kumpla, więc kiedyś trzeba będzie dokończyć Nie no gra była za.(pipi)ista. Na pewno na razie najlepszy fps tej generacji. Perełka wśród tego jałowego gatunku.. Jakby nie to, że do Wieśka robię sobie detox gorwy od "dużych" gierek, to brałbym od razu ten dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
TrueGrand 14 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 Zgodzę się, gra miażdży inne FPSy na ta generację. Troszkę szkoda, że nie ma multi Ale Wolf to był zawsze bardzo dobry singiel i niech już tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 (edytowane) Wersja pudelkowa ma plyte ? Czy to pudelko z kodem ? Edytowane 7 maja 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 Normalnie płytę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 Spoko, da radę odsprzedać bez dużej straty Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 Swieta cena zatem! Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 Wiadomo ile old blood będzie kosztować cyfrowo? Kupiłbym sobie na rekonwalescencje. 79zł na PSN ja wziąłem pudło na muve 69.90 z wysyłką za free, tylko premiera dopiero 15 maja muve.pl już wysyła W: old blood w pudełku na XOne - także można już się nie wstrzymywać z zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 To potwierdzone info? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 To potwierdzone info? Ano, od łonych samych jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 (edytowane) To super, zaraz kupuję, będzie w co pograć do premiery W3. edit. zamówiłem z odbiorem w paczkomacie, ciekawe czy będzie na jutro ;D Edytowane 7 maja 2015 przez koval Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 Zamawiałem wersję na PS4 i u mnie jeszcze się status nie zmienił, na ryjoksiążce pisali że klucze na STEAM wysyłają. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 Mój status na XONE też się nie zmienił jeszcze. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2015 Status się zmienił, paczka czeka na odbiór przez kuriera Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 Ja tam mojej nie sprzedam, ogram a potem oba Wolfy trafią do kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 Mnie kut.asiarze dalej nie potwierdzili wysyłki. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 Kupiłem i pograłem troszkę (wersja na ps4). Spoko gra trudniejsza od oryginału. Bardziej jeszcze nastawiona na przechodzenie cichcem. Tzn jak chcesz w stylu rambo to na poziomie űber może być ciężko. Zamek wolfenstein super. Na razie 3 rozdzialy za mną i prawie 3 h gry więc myślę że gra spokojnie na 8-9 h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 No podstawka była banalna nawet na najtrudniejszym poziomie więc dobrze że jest trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 No ja tam się na trudnym dwa razy napociłem w podstawce jak wychodziłem ze szpitala i w hangarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 Na polygonie pisali w recenzji, że 7h na oba epizody. Ch.uj czekam na pudełko, kupie sobie normalnie w sklepie 15 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 11 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2015 Czy tylko mi sie wydaje, ze w tym dodatku jest zanizony poziom trudnosci? Pamietam ze w The New Order meczylem sie czasami na ostatnim poziomie wiec tutaz zaczalem gre na przedostatnim i idzie gladko. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 11 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2015 New Order jest nierówne pod względem poziomu, a dodatek jest niby znacznie trudniejszy. Pewnie trudne momenty dopiero nadejdą. W sumie co to za trud, jak schowasz się przed wielkim przeciwnikiem, odczekasz na regeneracje broni/życia i wtedy go zabijasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 11 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2015 Przecież tu się nie ma regeneracji zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 11 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2015 New Order jest nierówne pod względem poziomu, a dodatek jest niby znacznie trudniejszy. Pewnie trudne momenty dopiero nadejdą. W sumie co to za trud, jak schowasz się przed wielkim przeciwnikiem, odczekasz na regeneracje broni/życia i wtedy go zabijasz. ? nie mów że w dodatku jest regeneracja życia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi