grzybiarz 10 291 Opublikowano 11 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2015 Nie wiem na jakim poziomie grałem w podstawkę, ale tam jak miałem do 20 punktów życia, to do równych 20 się zregenerowało. hav3n, napisał, że nieco się męczył, w sumie wiele osób pisze, że gra jest chwilami zbyt trudna, no i napisałem, że co to za trud, jak energia się regeneruje, jak i ammo:) Nie wiem, jak w dodatku, tego jeszcze nie ograłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2015 No do segmentu 20, 40, 60, 80, 100 regeneruje się, ale to nie jest pełna regeneracja grzybi no i ammo też się nie regeneruje nie wiem co ty cpiesz :> Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 11 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2015 Bartoszek, a Laserkraft to co? Ta gra w ogóle nie jest trudna, bo po skończeniu amunicji w innych broniach, wystarczy naładować LaserKrafta. Wielcy przeciwnicy nie wchodzą po schodach, wystarczy schować się gdzieś u góry za filarem, odczekać na regenerację życia/ammo i tak można wykończyć każdego. Oczywiście przy wychyleniu tracimy te 15 punktów życia, ale za chwilę się to zregeneruje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2015 No tak tylko w laserkrafcie, ale on ma ograniczone strzały, ale zresztą ja się nie kłóce, że gra jest trudna bo nie jest. Przeszedlem na Uber całą i tylko pod koniec troche można było sie spocić bo szybko sie ginie z robotami. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 11 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2015 No właśnie myślałem, że będzie powrót do old schoolu, czyli będzie trudno, bez regeneracji, a wcale tak nie było. A w dodatku już się nie regeneruje życie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2015 Regeneruje jak w podstawce. Do odpowiedniego segmentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2015 dodatek jest łatwy jak się skradasz i nie zabijasz wrogów. Jak idziesz na pałę jest trudniejszy niż podstawka Jestem w 4 rozdziale i się dzieje super gra ale niestety jeden minus. Za mało fabuły. Ta gra to powrót jeszcze większy do old schoolu fps. Poza naprawdę nielicznymi dialogami to cały czas rozwałka. W Nowym Wolfie podobała mi się fabuła i wstawki interaktywne. Lubię dużo fabuły tu jest jej zdecydowanie mniej. Mówię to minus bardzo subiektywny Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 11 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2015 kierwa ja swojej kopi przed premierą nie dostanę ;/ Wysłałem maila do muve z zapytanie czy jest szansa na wcześniejszą wysyłkę bo wiem że wysyłają i taką dostałem odp: "Paczki będziemy wysyłać 1-2dni przed premierą, tak aby najpóźniej w dniu premiery dotarły do klientów.W zeszłym tygodniu były wysyłane wersje cyfrowe - ich premiera miała miejsce 05.05. " Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 12 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2015 Jestem w ostatnim chapterze Old Blood i musze powiedziec, ze juz rzygam tym calym strzelaniem. Gra ogolnie jest spoko ale tak jak napisal blatman - za malo fabuly, opowiadania historii jak bylo w podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 12 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2015 Nie wiem jak z dlc ale podstawka to dla mnie najlepszy fps na tej obesranej generacji więc muszę zagrać na wakacje sobie sprawie pudełeczko. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2015 Taka sobie gra 6/10 warta zagrania ale im dalej w las tym więcej strzelania i cholernie mało fabuły. Gra warta swojej ceny tych 75 zł ale do gry sprzed roku się nie umywa. Po zakończeniu Wolfensteina chciałem jeszcze! po zakończeniu Dodatku miałem dość Gra na raz. Widać że to dodatek robiony po kosztach przez drużyne b kiedy drużyna A zajmuje się prawdziwą kontynuacją. Spoko miło spędzone 7 h z małym haczykiem. Dupy nie urwało ale jak komuś na rozwałce zależy to może grać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 15 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2015 Podbijam. Pograłem wczoraj trochę, dochodząc do drugiego rozdziału. Lecę na środkowym poziomie trudności i jest trudno moim zdaniem. Lepiej się skradać niż lecieć na pałkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2015 Jestem na końcu 4 rozdziału, gram na uber i moim zdaniem trochę za dużo tego strzelania. Ale sytuacje naprawiają koszmary wspomnienia wracają Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 15 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2015 No to jak tak się nie podniecacie, to lepiej poczekać aż będzie w Plusie Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 17 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2015 Ja tak marudzilem ze latwo, a przy ostatnim bossie musialem obnizyc poziom trudnosci bo juz mnie (pipi)ica brala Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 17 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2015 Ja tak marudzilem ze latwo, a przy ostatnim bossie musialem obnizyc poziom trudnosci bo juz mnie (pipi)ica brala Zrobiłem go na uber, zajęło mi to jakąś godzinę zanim znalazłem sposób, a raczej obrałem odpowiednią taktykę, niestety trofika mi nie zaliczyło bo w koszmarze z tego rozdziału też musiałem obniżyć poziom trudności. patrząc na całokształt to Wolfenstein The Old Blood zasługuje na wystawienie mu 7/10. Jeżeli ktoś się zapyta czy warto? Odpowiem warto, tym bardziej za taką kwotę Miło skróciłem sobie z B.J. Blazkowiczem oczekiwanie na Wiedźmina trzeciego Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 19 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2015 11h na uber, sprawdzałem każdy kąt a i tak brakuje mi paru sztabek złota. Fabuła w sumie jak w każdym Wolfie, sporo jest za to znajdziek w postaci listów, notatek i nagrań które w jakiś sposób ją poszerzają. Klimat dużo lepszy niż w New Order, czuć tu RtCW. Jak ktoś lubi fpsy to brać bez zastanowienia, tym bardziej w takiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 Całość poszła w prawie 9,5h na średnim poziomie trudności. Początek trochę miałki i mnie odrzucił ale dalej jak się gra rozbujała to hoho. Super że można się poskradać i postarać przejść odcinki po cichaczu bez zbędnej zadymy bo jak już się zacznie to robi się bardzo gorąco. moment w którym pojawiają się nazizombies i dostajemy obrzyna to już w ogóle Super opcja z ukrytymi 'leżankami' i śniącymi się BJ koszmarami gdzie śmigami po Wolfenstein 3D Finalny boss trochę z dupy, mogli coś lepszego wymyślić niż strzelaj w ryj aż padnie. Nawet sterowanie 'mechem' się załapało. Za takie pieniądze super opcja, taki Wolfie w pigułce. Cytuj Odnośnik do komentarza
mr.suchy 5 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Czy ktos miał problem z zepsutym savem na ps3? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 New Order przechodziłem na PS3 i zero kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Również bez problemów - tony dobrej zabawy i platynka wbita na PS3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 (edytowane) Ode mnie rekomendacja dla wszystkich old schoolowych graczy. Bardzo ciekawa kampania, sterowanie w porządku, historia też niczego sobie. Dawno w tak dobrego fps'a nastawionego dla jednego gracza nie grałem. Edytowane 14 sierpnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
mr.suchy 5 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Graliście bez patcha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Ja grałem bez patcha w celu szybszego wbicia platyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 Ja grałem bez patcha w celu szybszego wbicia platyny. jak to szybszego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi