Opublikowano 15 sierpnia 20159 l W sensie, że za trofeum za poziom trudności wbijasz, grając tylko ostatni level na Uber - reszta, jak sobie chcesz.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Mam pytanko ile czasu zajmuje story w oldblood ?? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l W dniu 19.08.2015 o 16:51, spencer13 napisał(a): Mam pytanko ile czasu zajmuje story w oldblood ?? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka około 8
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Platyna jest ciężka? Konieczne są 2 lub więcej przejść gry czy za 1 razem można ogarnąć?
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l W The New Order, czy tym "dodatku"? Bo ja tylko to pierwsze zrobiłem i wystarczy jedno przejście, a później powtórzyć ostatni chapter na Uber (oczywiście bez patcha, grając offline).
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Dawaj śmiało pierwsze podejście na Uber, nie jest wcale ciężko poza kilkoma momentami. Parę perków chyba będziesz musiał tylko wyfarmić po przejściu gry.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Bo w którymś patchu załatali tego glitcha, a offline, żeby Ci tego patcha nie próbowało pobrać
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Czyli instalując Wolfka od razu odłączyć net i pamiętać, żeby przy każdym odpaleniu mieć konsole offline? Dzięki Co ze znajdźkami? Jeśli jakieś przegapię to mogę poszczególne rozdziały tylko wczytać czy od nowa po kolei przechodzić i szukać?
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Nie musisz odłączać neta, po prostu wyłączysz ściąganie patcha. Możesz wczytywać rozdziały i tam dozbierać znajdźki. Edytowane 23 sierpnia 20159 l przez SzczurekPB
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Znajdźki możesz dozbierać poprzez wybór rozdziału, dodatkowo jest perk który pokazuje je na mapie.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Wszystko można dozbierać, odpalając konkretne chaptery - żadnego problemu. Platynka to prościutkie i przyjemne 3/10, znajdź jakiś dobry poradnik w sieci (na pstrophies.org najlepiej), a jeśli koniecznie chcesz coś po polsku, to polecam najlepszą w tym temacie polską stronkę - http://www.ps3trophyclub.pl/showthread.php?6686-Wolfenstein-The-New-Order-Poradnik Przy okazji zapraszam do rejestracji
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Dzięki:) Zaraz biorę się do rejestracji. Nie jest tak, że jak, wstrzymam sciaganie patcha to i tak przy kolejnym odpaleniu konsoli pobierze mi go automatycznie? Tak miałem przy np. Wiedźminie 3.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Tu się nie wypowiadam, bo ja zrobiłem to tylko na PS3 (na razie, bo planuję od kumpla pożyczyć gierkę i na PS4 również wbić platynkę), ale wydaje mi się, że nawet jeśli wznowi pobieranie samoczynnie, to nadal można dać mu na wstrzymanie
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l W sumie to nie musisz kombinować z byciem offline. Skończ grę normalnie z patchem, pozbieraj znajdźki itp. Wtedy usuń grę, zainstaluj jeszcze raz, wyłącz ściąganie patcha, zagraj ostatni rozdział na Uber i gotowe Edytowane 23 sierpnia 20159 l przez SzczurekPB
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Spoko, ogarne to jakos Wolfensteina New Order przeszedlem na pc swiezo po premierze, gralem na srednim poziomie i pamietam, ze ostatni boss byl dosyc trudny. Na Uber jest w miare do ogarniecia czy i tak czeka mnie mordega?
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Dla mnie byl nie do pokonania, musialem obnizyc poiom trudnosci tak jak na poprzedniej stronie pisali.
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l No mam nadzieje, ze tak. Poczytalem troche wczesniejszych wpisow i sie zaniepokoilem. Na razie skonczylem dopiero 3 rozdzial i lece ze zbieraniem wszystkiego po kolei, zeby pozniej juz nie uzupelniac. Nawet jesli bede mial konsole offline do Wolfka to wszystkie trofea mi wpadna czy do ktorego jest potrzebne polaczenie z internetem?
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Ok, dzięki. Czytam te trofea i nie wiem... To drzewko umiejętności żeby całe odblokować to trzeba trochę czasu i kombinacji. Dobrze, że zapisuje nawet po śmierci wszystkie zabójstwa itp.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l W dniu 24.08.2015 o 19:08, Koleś88 napisał(a): Ok, dzięki. Czytam te trofea i nie wiem... To drzewko umiejętności żeby całe odblokować to trzeba trochę czasu i kombinacji. Dobrze, że zapisuje nawet po śmierci wszystkie zabójstwa itp. Zacznij grać a nie papraj się w trofikach. Wolfenstein ma bardzo nierówny poziom trudności. Są etapy do, których trzeba podchodzić kilka(naście) razy. Ostatni boss też jest trudny. Graj i ciesz się dobrym FPSem, bo na tej generacji na prawdę można je policzyć na palcach jednej ręki.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Wolfensteina juz raz przeszedlem nie patrzac na osiagniecia i bawiac sie bardzo dobrze dlatego teraz za drugim razem skupiam sie na zabawie i trofikach po polowie