Skocz do zawartości

Wolfenstein: The New Order

Featured Replies

Opublikowano

W sensie, że za trofeum za poziom trudności wbijasz, grając tylko ostatni level na Uber - reszta, jak sobie chcesz.

• Odpowiedzi 492
  • Wyświetleń 62,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Po pierwszych 40 min. z grą, sądziłem, że powędruje wzorem Rage na półkę, a odwiedzać ją będę tylko ścierając kurz. Później jednak się rozkręca. Wybory moralne, których The Wolf Among Us by się nie po

• Właśnie odpaliłem, pograłem pół h i jaka ta gra jest WYPIER.DOLONA!

Opublikowano

Mam pytanko ile czasu zajmuje story w oldblood ??

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  W dniu 19.08.2015 o 16:51, spencer13 napisał(a):

Mam pytanko ile czasu zajmuje story w oldblood ??

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

około 8

Opublikowano

W The New Order, czy tym "dodatku"?

Bo ja tylko to pierwsze zrobiłem i wystarczy jedno przejście, a później powtórzyć ostatni chapter na Uber (oczywiście bez patcha, grając offline).

Opublikowano

Dawaj śmiało pierwsze podejście na Uber, nie jest wcale ciężko poza kilkoma momentami. Parę perków chyba będziesz musiał tylko wyfarmić po przejściu gry. 

Opublikowano

Bo w którymś patchu załatali tego glitcha, a offline, żeby Ci tego patcha nie próbowało pobrać :)

Opublikowano

Czyli instalując Wolfka od razu odłączyć net i pamiętać, żeby przy każdym odpaleniu mieć konsole offline? Dzięki :)

Co ze znajdźkami? Jeśli jakieś przegapię to mogę poszczególne rozdziały tylko wczytać czy od nowa po kolei przechodzić i szukać?

Opublikowano

Nie musisz odłączać neta, po prostu wyłączysz ściąganie patcha.

Możesz wczytywać rozdziały i tam dozbierać znajdźki.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Wszystko można dozbierać, odpalając konkretne chaptery - żadnego problemu. Platynka to prościutkie i przyjemne 3/10, znajdź jakiś dobry poradnik w sieci (na pstrophies.org najlepiej), a jeśli koniecznie chcesz coś po polsku, to polecam najlepszą w tym temacie polską stronkę - http://www.ps3trophyclub.pl/showthread.php?6686-Wolfenstein-The-New-Order-Poradnik

Przy okazji zapraszam do rejestracji :P

Opublikowano

Dzięki:) Zaraz biorę się do rejestracji.

Nie jest tak, że jak, wstrzymam sciaganie patcha to i tak przy kolejnym odpaleniu konsoli pobierze mi go automatycznie? Tak miałem przy np. Wiedźminie 3.

Opublikowano

Tu się nie wypowiadam, bo ja zrobiłem to tylko na PS3 (na razie, bo planuję od kumpla pożyczyć gierkę i na PS4 również wbić platynkę), ale wydaje mi się, że nawet jeśli wznowi pobieranie samoczynnie, to nadal można dać mu na wstrzymanie :)

Opublikowano

W sumie to nie musisz kombinować z byciem offline. Skończ grę normalnie z patchem, pozbieraj znajdźki itp. Wtedy usuń grę, zainstaluj jeszcze raz, wyłącz ściąganie patcha, zagraj ostatni rozdział na Uber i gotowe ;)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Spoko, ogarne to jakos :) Wolfensteina New Order przeszedlem na pc swiezo po premierze, gralem na srednim poziomie i pamietam, ze ostatni boss byl dosyc trudny. Na Uber jest w miare do ogarniecia czy i tak czeka mnie mordega? :)

Opublikowano

Dla mnie byl nie do pokonania, musialem obnizyc poiom trudnosci tak jak na poprzedniej stronie pisali.

Opublikowano

No mam nadzieje, ze tak. Poczytalem troche wczesniejszych wpisow i sie zaniepokoilem. Na razie skonczylem dopiero 3 rozdzial i lece ze zbieraniem wszystkiego po kolei, zeby pozniej juz nie uzupelniac. Nawet jesli bede mial konsole offline do Wolfka to wszystkie trofea mi wpadna czy do ktorego jest potrzebne polaczenie z internetem?

Opublikowano

Ok, dzięki.

Czytam te trofea i nie wiem... To drzewko umiejętności żeby całe odblokować to trzeba trochę czasu i kombinacji. Dobrze, że zapisuje nawet po śmierci wszystkie zabójstwa itp.

Opublikowano
  W dniu 24.08.2015 o 19:08, Koleś88 napisał(a):

Ok, dzięki.

Czytam te trofea i nie wiem... To drzewko umiejętności żeby całe odblokować to trzeba trochę czasu i kombinacji. Dobrze, że zapisuje nawet po śmierci wszystkie zabójstwa itp.

Zacznij grać a nie papraj się w trofikach.  Wolfenstein ma bardzo nierówny poziom trudności. Są etapy do, których  trzeba podchodzić kilka(naście) razy. Ostatni boss też jest trudny. Graj i ciesz się dobrym FPSem, bo na tej generacji na prawdę można je policzyć na palcach jednej ręki.

Opublikowano

Wolfensteina juz raz przeszedlem nie patrzac na osiagniecia i bawiac sie bardzo dobrze :) dlatego teraz za drugim razem skupiam sie na zabawie i trofikach po polowie :)