Opublikowano 18 lipca 20168 l Po Doomie miałem ochotę na FPSy od ID i właśnie skończyłem Wolfa. Świetna gra! Co mnie najbardziej zaskoczyło to ciekawa i bardzo dobrze poprowadzona fabuła.
Opublikowano 10 czerwca 20177 l Już niedługo... licze na solidny gameplay. Ciekawi mnie jak widoczna będzie poprawa grafiki przy przesiadce na id tech 6.
Opublikowano 10 czerwca 20177 l Nieważne. Grafa poprzednio nie urywała aż tak bardzo za to sama gierka mega. No i była to jeszcze gra cross-genowa. O jakość sie nie martwię a data premiery to najpewniej maj przyszłego roku.
Opublikowano 11 czerwca 20177 l Oho... nowego Wolfa chętnie przyjmę :) New Order i Doom przywrócili we mnie wiare, że da się zrobić dobre kampanie w "strzelankach", które nie są tylko dodatkiem do multi :)
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Jaki mniej więcej czasu zajmuje przejście Wolfa? z 16h najmniej, mi zajęło więcej ale szukałem różnych rzeczy.
Opublikowano 18 czerwca 20177 l Co to jest za sztos. Gra jest długa ale nie przesadnie i to jest plus. Gunplay jest jednym z lepszych w tej generacji, poezja. Niektóre akcje bywają dziwaczne ale to chyba nic przy tym co nas czeka w sequelu. Uber nie sprawił mi problemu z wyjątkiem ostatniego bossa, który jest po prostu przegięty w porównaniu z reszta gry. Z jednej strony czuje związany z tym lekki zawód, bo mnie często poziomy powyżej harda w grach sprawiają problemy a tutaj poszło naprawdę sprawnie. Z drugiej jednak strony grając wieczorami po pracy cieszę sie ze poszło tak sprawnie bo teraz mogę poleciec z Old Blood, który wyglada na to ze jest o polowe krótszy od podstawki i jak go skończę to będę mógł zrobić chwile przerwy od Wolfa. Cóż, łezka sie w oku kręci bo Wolf jest znowu sztosem i ważna marka na rynku. A to co można zrobić przez interakcje z materacem w naszej kryjówce... . No jaralem sie jak dziecko. I nikt u mnie w mieszkaniu nie rozumiał dlaczego mnie to tak cieszy. "Jezu, w co Ty grasz. Ta poprzednia gra była dużo ładniejsza". Ech, ignoranci. Edytowane 18 czerwca 20177 l przez Voytec
Opublikowano 18 czerwca 20177 l Mógł bo ma odmienny klimat, cała reszta tak samo dobra. ja tylko pamiętam że w tych jaskiniach w dodatku to już trochę za długo się latało, i ci na prąd troche za często się powtarzali. No i niestety czeka mnie ostatni boss. Mam nadzieje ze w drugiej części również opuscimy na moment planete, a moze zajrzymy do środka.
Opublikowano 19 czerwca 20177 l no dla mnie byl taki prostolinijny i spojny dzieki temu, ze wszystko odbywalo sie w ciagu tak naprawde jednego/dwoch dni i caly czas mialem poczucie konkretnego celu. "i killed your fucking dog", zaje.bisty moment to byl :)
Opublikowano 19 czerwca 20177 l Dla mnie New Order jednak duzo lepszy momenty monotonii gameplayowej fajnie przeplatal spoko historią
Opublikowano 1 lipca 20177 l Nah, nie ten wątek. Do usunięcia Edytowane 1 lipca 20177 l przez Frantik
Opublikowano 27 września 20177 l Prolog to imo 'najgorsza' część gry także im dalej to tylko lepiej. Końcowe etapy i strzelaniny z pełnym arsenałem to już super banderas.
Opublikowano 27 września 20177 l Po trzecim etapie wale konia do tej gry. I tak miałem brać "dwojke", ale teraz to jestem najarany na serię ze wszystko lykne.
Opublikowano 1 października 20177 l Zbieram na chapter select figurki zwiększające armor i mam już prawie wszystkie natomiast armor nadal na max 100%, o co chodzi? Jak orzejde Uber zaczynając od chapter select pierwszej misji dostane puchar?
Opublikowano 1 października 20177 l Upgrade armora działa w inny sposób, bo jedynie zwiększa ilość punktów przedmiotom dającym armor. Czyli jeśli wyjściowo np. hełm dodaje 5% armora, to po każdym kolejnym uprgade będzie dawał 6%, 7%, 8% itd. Po prostu zwiększa ich potencjał, ale postać i tak nie przekroczy 100% armora.