Opublikowano 1 października 20177 l Od chapter select trzeba przejsc bo inaczej nie dasz rady przejsc gry przy zdrowych zmyslach. Jakbys zaczal od new game to bys umiejetnosci nie mial odblokowanych. Wszystko by sie zresetowalo i zegnaj platyno. Edytowane 1 października 20177 l przez Plugawy
Opublikowano 1 października 20177 l Dawno w to grałem ale uber nie jest wcale jakoś strasznie ciężki, kojarzę że były jakieś tam momenty ale nic co wymagało więcej niż kilka prób.
Opublikowano 2 października 20177 l Uber jest trudniejszy w Old Blood ale ogólnie to pfff. Nie jestem mistrzem fpsow ale tam nie milem żadnego problemu. Nawet nie przypominam sobie momentu który by mnie sfrustrował.
Opublikowano 8 października 20177 l Przeszedłem właśnie prolog w TOB - o cie pierdacze, ci za klimat i muzyka. Pewnie długościowo będzie sr.aka, ale czuje petarde.
Opublikowano 11 października 20177 l Jestem w czwartej misji TOB no i znowu musze się spuszczac, ale gniecie kórva klimatem jak nie wiem. Fakt - zero cutscenek i sama rozgrywka, ale JAKA PANIE!jest o wiele trudniej, głównie po cichu na Uber gram bo przy otwartej wymianie ognia to jest sromotny wpie.rdol. Masakra, uwielbiam tego FPSa.
Opublikowano 6 listopada 20177 l Pogralem dwie godziny i na razie jest zaje,biście. Fabuła zapowiada się ciekawie, ale co najważniejsze gameplay wymiata, gunplay ma moc, stealth jest mega przyjemny, a samo poruszanie się bohatera jest mega responsywne co uwielbiam w shooterach. Nie ma tu przydługich animacji, wciskasz kółko i bohater momentalnie kuca, wciskasz x i bohater momentalnie skacze. Momentalnie zmienia broń, momentalnie wychyla się zza osłony, momentalnie robi wszystko. Nadaje to płynności którą sobie cenię w grach, zawsze "lekkie" poruszanie się daje więcej frajdy niż ociężałość. Zobaczymy co będzie w następnych etapach, na razie się jaram.
Opublikowano 6 listopada 20177 l Zazdroszczę, bo im później, tym lepiej. Ta gierka rozkręca się z każdą minutą, a gdy się kończy - jest smutek.
Opublikowano 26 listopada 20177 l Gram i jest tak jak się spodziewałem. Rewelacyjna kontynuacja. Wszystko jest lepsze. Minusy? Smutne monologi BJ'a. Anya jak mi źle, czy ten koszmar się skończy? Anya jakbym chciał usłyszeć twój głos :rzygi: Plusem jest to, że jest ich mniej niż w pierwszej części.
Opublikowano 28 listopada 20177 l jak wam działa zwykła ps4 przy tej gierce? swoją brałem na premierę te cztery lata temu i momentami wyje jakby zaraz miała startować na wenus, masakra jakaś
Opublikowano 28 listopada 20177 l Normalnie. Żadnego wycia czy wchodzenia na wyższe obroty. Mowa o cyfrówce odpalonej na zwykłej PS4 (starszym modelu, tym bordowym w bundlu z MGS5).
Opublikowano 28 listopada 20177 l Ja mam na płycie może dlatego, taki szum jakbym odkurzacz włączył. Teraz myślę żeby opchnąć swoją konsolę w cex i poszukać gdzieś nowszego modelu w dobrej cenie [*]
Opublikowano 28 listopada 20177 l 7 godzin temu, Yakubu napisał: jak wam działa zwykła ps4 przy tej gierce? swoją brałem na premierę te cztery lata temu i momentami wyje jakby zaraz miała startować na wenus, masakra jakaś Na Wenus to przy dwójce, tutaj na księżyc najwyżej
Opublikowano 2 grudnia 20177 l Boże co mi ostatni boss w Old Blood ciśnienie podniósł. Powtarzałem go na normalu naście razy. Nie dałem rady i jak lama przełączyłem na easy (chyba pierwszy raz w życiu). Cała grę było bez problemów, to samo New Order, a tu taka końcówka. Nie mam pójecia jak go na takim hard można zrobić. No chyba, że jest na to patent? Edytowane 3 grudnia 20177 l przez balon
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Ten boss jest banalny, nawet na uberze. Krwi mogą jedynie napsuć zwykłe żołdaki które wypadają ale można się przez pare chwil schować za jednym z murków i na.pierdalać w nich karabinem, jeden z ataków tego bossa też ich czyści. Szybko wykańczaj żołdaków i potem bądź cały czas w ruchu, żeby unikać tych pięści bossa, drugi atak omijasz zwykłym kucnięciem. Sporo tam też jest apteczek i amunicji (szczególnie do granatnika, a to najlepsza broń na tego bossa o ile go trafisz w otwarty ryj)
Opublikowano 4 grudnia 20177 l No tak robiłem ale mnie właśnie żołdaki strasznie napierd.alali, a w końcowych fazach walki jak byłem w ciągłej ruchu to zawsze mnie bosiu roczką pochwalił. Apteczki były 3 w tym jedna "20". Z drugie strony nie jestem pro w fps. Gram rocznie od 0-2 pozycji z tego gatunku, może dlatego.
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Tez uważam tego bossa za przesadzonego, ale może to jest bardziej kwestia tego, ze on przyjmuje, tylko obrażanie w określone miejsce przy otwarciu ryja, wiec wystarczy choć trochę zjechać w bok i niby naku.rwiasz w niego od iluś tam minut, a i tak nie zostanie to zaliczone jako trafienie. Jest do zrobienia, ale trzeba mieć dobry plan i być bardzo precyzyjnym(celownik chyba musi być w kolorze czerwonym/zielonym) , najlepiej walic z czegos w rodzaju snajperki, a później skupic się na żołdakach. Generalnie ten boss to najgorszy elemeent całej gry razem z Spoiler zombiakami, bo klimat został popsuty choć wiem, ze to follow up do innych czesci Edytowane 5 grudnia 20177 l przez SlimShady
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Własnie zacząłem swoja przygodę z ta gra, zaczynając od trybu uber. Wsiąkłem od razy. Bardzo podoba mi sie strzelanie, jak i to innowacyjne wychylanie sie lewa gałką. Narazie nie jest trudno w ogóle, choć i tak ginę.
Opublikowano 31 stycznia 20187 l W dniu 1.10.2017 o 23:00, Plugawy napisał: Od chapter select trzeba przejsc bo inaczej nie dasz rady przejsc gry przy zdrowych zmyslach. Jakbys zaczal od new game to bys umiejetnosci nie mial odblokowanych. Wszystko by sie zresetowalo i zegnaj platyno. Czyli chcąc zaliczyć Ubera wystarczy, jak włączę Chapter 1, wybiorę poziom trudności i normalnie przechodzę grę ? Od razu mówię, że już zaliczona na "normalu". Nigdzie poza FPE się z takim info nie spotkałem, stąd wolę potwierdzić, bo bym się lekko wku.rwił, jakbym zmarnował w ten sposób ileś godzin.
Opublikowano 31 stycznia 20187 l O ile dobrze pamiętam to jest tak jak napisałem. Chapter select i robisz misje na Uber. Może @Wredny jeszcze mnie upewni.
Opublikowano 31 stycznia 20187 l Żebym to ja wiedział, jak całą grę przechodziłem na Normalu bez patcha, a tylko ostatni chapter na Uber, żeby było łatwiej
Opublikowano 31 stycznia 20187 l 3 godziny temu, kotlet_schabowy napisał: Czyli chcąc zaliczyć Ubera wystarczy, jak włączę Chapter 1, wybiorę poziom trudności i normalnie przechodzę grę ? Od razu mówię, że już zaliczona na "normalu". Nigdzie poza FPE się z takim info nie spotkałem, stąd wolę potwierdzić, bo bym się lekko wku.rwił, jakbym zmarnował w ten sposób ileś godzin. Najlepiej to graj normalnie bez kombinacji bo uber wcale nie jest nie wiadomo jak ciężki i poza paroma momentami to lajtowo możesz skończyć grę.
Opublikowano 31 stycznia 20187 l No ja giercuje sobie spokojnie, a przecie zadnym fps'owym kujonem nie jestem - online omijam szerokim lukiem. Wystarczy na spokojnie podejsc do gry. Bez pospiechu. Juz nie wspomnie, jak ktos zna gre.