Opublikowano 1 lutego 20187 l Również ostatnio zacząłem grać, dorwałem na psnie za 21zł, także jednego kebaba sobie odpuściłem tego dnia
Opublikowano 1 lutego 20187 l Ja brałem za 16 kiedys : I czeka w kolejce, bo wpierw wszedł Wolf 2. Dwojka fajna fabularnie, ale wkurzaly dwie sprawy: - celowanie jest jakies "chybotliwe", szczegolnie zza osłony. Celownik wariuje gdy próbuję wymierzyc z daleka - stealth, uuh. Polowanie po cichu na commanderow gdzie jeden błąd = alarm, jest imho kiepskim motywem w shooterze gdzie powinna byc głównie jatka. Czy New Order po dwójce bedzie gorszym doznaniem?
Opublikowano 1 lutego 20187 l Moim zdaniem będzie lepszym. Sensowniejszy pacing, chyba nieco mniej natarczywe sugerowanie podejścia stealth, trochę bardziej zróżnicowani przeciwnicy i starcia z nimi
Opublikowano 1 lutego 20187 l 20 minut temu, _Red_ napisał: Ja brałem za 16 kiedys : I czeka w kolejce, bo wpierw wszedł Wolf 2. Dwojka fajna fabularnie, ale wkurzaly dwie sprawy: - celowanie jest jakies "chybotliwe", szczegolnie zza osłony. Celownik wariuje gdy próbuję wymierzyc z daleka - stealth, uuh. Polowanie po cichu na commanderow gdzie jeden błąd = alarm, jest imho kiepskim motywem w shooterze gdzie powinna byc głównie jatka. Czy New Order po dwójce bedzie gorszym doznaniem? Grasz w bezpośredniego sequela do gry najpierw chociaż masz jedynke kupioną a mi mówią, żem poje.ban bo mięsa nie jem. Co do skradania się to nikt Ci nie karze się skradać i możesz napier.dalać jak wlezie, kwestia podejścia.
Opublikowano 1 lutego 20187 l NIkt nie zabrania, tylko po co na odwrót. Fabularnie to całkowicie kontynuacja, jak oglądanie nowej nadziei po imperium kontratakuje.
Opublikowano 1 lutego 20187 l 11 minut temu, _Red_ napisał: Lol gram jak chce. Nawet nie wiedziałem czy są powiazane fabularnie. lol mniej przewijania pieluch więcej wiedzy o g i e r k a c h
Opublikowano 1 lutego 20187 l Wypadlem z obiegu w giergach. Z tym stealth to problem gdy kommander nas zauważy. Wtedy z kazdej strony lawina wrogow, a zycie w tej grze szybko schodzi. Zbyt szybko. Zatem stealth czasem jest wymuszona słuszną opcją. Nadal mam ciarki jak myślę o walce w courtroom. Edytowane 1 lutego 20187 l przez _Red_
Opublikowano 1 lutego 20187 l 25 minut temu, _Red_ napisał: Nadal mam ciarki jak myślę o walce w courtroom. Na hardzie grasz? Dwa szutguny w rękę i lecisz jak przecinak. Może na wyższych poziomach to większe wyzwanie ale jak grałem na normalu to spacerek w parku.
Opublikowano 1 lutego 20187 l Nie pamietam ktory to byl poziom bo tam nie bylo klasycznego easy /normal / hard. Ten 3 od gory chyba.
Opublikowano 1 lutego 20187 l Dokładnie, dual wielding właśnie szotguny albo sturmgewehry to easy mode, stealth mimo wszystko jest w tych grach dodatkiem i coś tam można się pobawić jednak najprościej to wszystko można wymordować w otwartej walce.
Opublikowano 2 lutego 20187 l Spróbowałem przez chapter selecta w końcu, i ten Uber faktycznie dosyć lajtowy, szczególnie z perkami, w sumie nie odczuwam drastycznych różnic w stosunku do pierwszego zaliczenia (szybciej spada HP, no ale checkpointy są na tyle sensownie porozstawiane, że śmierć jakoś strasznie nie boli). Troszkę więcej taktycznego czajenia się za zasłonami i przemieszczania się między nimi i w sumie tyle. No i niespodziewanym hitem otwartych wymian ognia okazał się zwykły pistolet z tłumikiem : headshoty robią robotę aż miło. Może się jeszcze zdziwię (jestem gdzieś w połowie), ale nie mam nic przeciwko, żeby już tak zostało. Swoją drogą samo to, że z biegu gram drugi raz i sprawia to nadal frajdę świadczy o poziomie tej gry. Zresztą twórcy pomyśleli nawet o takiej rzeczy, jak zmiany w gameplay'u (drobniutkie, ale jednak) przy dokonaniu innego wyboru fabularnego na początku gry. Co do skradania, to w TNO jest go sporo, i faktycznie gra karze za bycie wykrytym (trochę za szybko jak na mój gust uruchamiany jest alarm), no ale lubię stealth, więc dla mnie jest git.
Opublikowano 9 maja 20186 l @kotlet_schabowyi co zrobiłeś ta platynkę? W The Old Blood gramy Blazkowiczem? Na ile godzin to zabawa?
Opublikowano 9 maja 20186 l Taa, całkiem lajtowa i nie wymagająca jakichś chorych akcji (typu "ustrzel 1000 wrogów w lewą rękę"), choć perki z granatami trochę mnie irytowały. No ale gierka jest świetna i z przyjemnością wymaksowałem, nawet znajdźki satysfakcjonujące. W TOB gramy Blazko, prequel TNO, nie grałem, ale z tego co czytałem to jakieś 5h. Ja sobie ten dodatek raczej podaruję, bo klimaty II WŚ mimo wszystko w Wolfie nie siadają mi tak, jak 60s.
Opublikowano 30 maja 20186 l Caly swiat uznal te gre za Arcydzielo wszechczasow . Jesli tylko bedziecie mieli wybitny sprzet polecam zagrac.
Opublikowano 30 maja 20186 l Ten koleś to jakaś nowa forma trollingu. Albo po prostu spyerdolił z Arkham
Opublikowano 20 marca 20214 l Kurde @Ludwesprzyjdzie i mnie skarci że znowu chwalę, ale zacząłem od nowa po 3 latach od ostatniego przejscia i dla mnie to nadal top 3 fpsow ever. Świetne te misje, gunplay, Kurde no uwielbiam.
Opublikowano 20 marca 20214 l Ja ostatnio też sobie przypomniałem, bo wpadł do GP. Tylko kurcze, albo za dużo grałem w Coda:MW 2019, bo feeling tych broni w wolfie jest taki plastikowy. Ale bicie niemiaszków po kasku wciąż bawi.
Opublikowano 20 marca 20214 l Godzinę temu, XM. napisał: Kurde @Ludwesprzyjdzie i mnie skarci że znowu chwalę, ale zacząłem od nowa po 3 latach od ostatniego przejscia i dla mnie to nadal top 3 fpsow ever. Świetne te misje, gunplay, Kurde no uwielbiam. Dopiero co zacząłem Niera Automatę, ale ten Wolfenstein chodzi mi po głowie od jakiegoś czasu, a teraz jeszcze mnie wywołałeś. Ściągam.
Opublikowano 20 marca 20214 l Ja na waszym miejscu zacząłbym od Old Blood, wprowadzenie przed The New Order. Ogólnie ten dodatek jest cymes, bo akcja dzieje się w klimatycznym zamku, który też poniekąd przypomni Ci czasy RTCW, o ile ktoś grał.