Artesal 68 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 (edytowane) Ktoś skończył na Uber? Trudno jest? Bo od tego poziomu chcę zacząć. Aha - i czy w tej grze energia sama się odnawia? Czy są apteczki? Edytowane 25 lutego 2015 przez Artesal Cytuj
banzai 197 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 (edytowane) Zmiany kosmetyczne tylko,a i albo zabawy wytrychem i zbieranie pancerza albo elektronika i zbieranie hp.Ja skończyłem dwa razy bo mi się spodobała gra. I platyna. Energia odnawia się tylko od pewnego poziomu hp i nigdy do pełna,chyba. Od 1 do 20 na przykład. I są apteczki, dużo apteczek. Które trzeba znaleźć Edytowane 25 lutego 2015 przez banzai 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Ktoś skończył na Uber? Trudno jest? Bo od tego poziomu chcę zacząć. Nie jest trudny uber. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Wolfenstein: The Old Blood is a downloadable game that won't require a copy of The New Order to play. It's priced at $19.99 and will be released May 5. The stand-alone game is coming to PlayStation 4, Windows PC and Xbox One. Unlike The New Order, it appears that The Old Blood won't be coming to PlayStation 3 and Xbox 360. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Jaram się jak płonacy super soldier Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Jeszcze New Order nie zdążyłem przejść do końca, a już mi następną część zapowiadają. Takie coś, to ja rozumiem. Cytuj
Pupcio 18 415 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Biorę, jedna z fajniejszych szczelanek które ostatnio wyszły. Cytuj
Artesal 68 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 (edytowane) To jest coś jak Undead Nightmare? Coś w stylu nowe fabularne DLC. Genialny klimat.\ edit. Mick Gordon wraca z OSTem. Edytowane 4 marca 2015 przez Artesal Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Faburalne dlc opowiadajace wydarzenia sprzed new order. Samodzielny dodatek wiec podstawki nie trzeba a to duzy plus. Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Heh, wiedziałem, że wyskoczą z prequelem - nie było innej opcji. Szkoda tylko, że bardziej to przypomina jakieś challenge pack - mogli jednak poświęcić trochę więcej czasu i zrobić pełnoprawną nową odsłonę, bo o ile sam gameplay jest oczywiscie mocną stroną TNO, tak o świetnej całości decydowało połączenie tych elementów oraz fajnej fabuły, klimatu i osobowości BJa - a tego może tu nie być, więc trochę szkoda. No i lipa, że nie będzie na PS3/X360... akurat tu nie mogą tłumaczyć się chęcią maksymalnego pójścia w next-gen, bo każdy wie, jak to będzie wyglądało, więc trochę dziwna decyzja. 1 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Za 100 można brać, sequel był świetny więc z chęcią powyrzynam kolejne zastępy nazioli Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 20$ więc jakieś 75 zeta. cena jak za indyka a zapowiada się wybornie. ciekawe na ile starczy ten dodatek ale w razie czego hajs czeka Cytuj
balon 5 339 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Kozaaaaak! ps Wredny skąd wsyscy mają wiedzieć jak to będzie wyglądać? Ja np nie wiem. Do kiedy mają jeszcze wydawać te crossgeny? Koniec kłerwa. Cytuj
Artesal 68 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Fajnie jakby po tym, Machine Games zajęło się doomowcem, ale tym razem w nowym IP. Obok tego Doom 4 i może jakiś reboocik Quake (w klimatach jedynki) i byłbym happy. Cytuj
Artesal 68 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Gra będzie ponoć trwać 10 godzin. Może jednak zróbmy osobny temat? W Europie gra będzie w pudełku, ale tylko na PC/PS4. Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 ps Wredny skąd wsyscy mają wiedzieć jak to będzie wyglądać? Ja np nie wiem. Do kiedy mają jeszcze wydawać te crossgeny? Koniec kłerwa. Akurat to jest dodatek do The New Order, które jak wiadomo wyszło również na PS3/X360, więc będzie śmigało na tym samym silniku. Stąd moje lekkie zmartwienie. Nowej gry bym się nie domagał, ale DLC mogli jeszcze rzucić na stare maszynki. 1 Cytuj
Artesal 68 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Okładka. Pudełko tylko w EU i tylko na PS4. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 ps Wredny skąd wsyscy mają wiedzieć jak to będzie wyglądać? Ja np nie wiem. Do kiedy mają jeszcze wydawać te crossgeny? Koniec kłerwa. Akurat to jest dodatek do The New Order, które jak wiadomo wyszło również na PS3/X360, więc będzie śmigało na tym samym silniku. Stąd moje lekkie zmartwienie. Nowej gry bym się nie domagał, ale DLC mogli jeszcze rzucić na stare maszynki. To jest dodatek tylko stand alone prequel. Nie opłacało im się jeszcze klepać tego na trupy i bardzo dobrze. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 17 marca 2015 Opublikowano 17 marca 2015 (edytowane) Spóźniony ale gram w New Order. Po nie ciekawym i brzydkim początku gra się rozkrecila i bawię się świetnie. Szkoda tylko, że po około godzinie gry przelaczylem się na najwyższy poziom trudności. Wiec pewnie nie zaliczy mi za niego osiągnięcia. Edytowane 17 marca 2015 przez chris85 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 marca 2015 Opublikowano 17 marca 2015 Wystarczy, że przejdziesz ostatni level na najtrudniejszym poziomie i wpadnie. Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 17 marca 2015 Opublikowano 17 marca 2015 Raczej nie wpadnie. Musiałby od początku grać bez ściągniętych aktualizacji, więc cały czas offline. Dopiero po takim przejściu gry, można sobie wybrać ostatni chapter i podnieść poziom trudności. Jeśli grał z patchem to po jego usunięciu gra raczej nie pozwoli mu kontynuować i będzie domagać się ponownej jego instalacji. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 marca 2015 Opublikowano 17 marca 2015 Raczej nie wpadnie. Musiałby od początku grać bez ściągniętych aktualizacji, więc cały czas offline. Dopiero po takim przejściu gry, można sobie wybrać ostatni chapter i podnieść poziom trudności. Jeśli grał z patchem to po jego usunięciu gra raczej nie pozwoli mu kontynuować i będzie domagać się ponownej jego instalacji. Przechodziłem to z dwa miesiące temu i mi wpadło normalnie po zabiciu deatheada na uber. I nadal ponoć działa na XO&360. Na ps3 to załatali? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi