oFi 2 471 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 Również ostatnio zacząłem grać, dorwałem na psnie za 21zł, także jednego kebaba sobie odpuściłem tego dnia Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 Ja brałem za 16 kiedys : I czeka w kolejce, bo wpierw wszedł Wolf 2. Dwojka fajna fabularnie, ale wkurzaly dwie sprawy: - celowanie jest jakies "chybotliwe", szczegolnie zza osłony. Celownik wariuje gdy próbuję wymierzyc z daleka - stealth, uuh. Polowanie po cichu na commanderow gdzie jeden błąd = alarm, jest imho kiepskim motywem w shooterze gdzie powinna byc głównie jatka. Czy New Order po dwójce bedzie gorszym doznaniem? 1 Cytuj
Frantik 2 570 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 Moim zdaniem będzie lepszym. Sensowniejszy pacing, chyba nieco mniej natarczywe sugerowanie podejścia stealth, trochę bardziej zróżnicowani przeciwnicy i starcia z nimi 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 20 minut temu, _Red_ napisał: Ja brałem za 16 kiedys : I czeka w kolejce, bo wpierw wszedł Wolf 2. Dwojka fajna fabularnie, ale wkurzaly dwie sprawy: - celowanie jest jakies "chybotliwe", szczegolnie zza osłony. Celownik wariuje gdy próbuję wymierzyc z daleka - stealth, uuh. Polowanie po cichu na commanderow gdzie jeden błąd = alarm, jest imho kiepskim motywem w shooterze gdzie powinna byc głównie jatka. Czy New Order po dwójce bedzie gorszym doznaniem? Grasz w bezpośredniego sequela do gry najpierw chociaż masz jedynke kupioną a mi mówią, żem poje.ban bo mięsa nie jem. Co do skradania się to nikt Ci nie karze się skradać i możesz napier.dalać jak wlezie, kwestia podejścia. Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 Lol gram jak chce. Nawet nie wiedziałem czy są powiazane fabularnie. 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 NIkt nie zabrania, tylko po co na odwrót. Fabularnie to całkowicie kontynuacja, jak oglądanie nowej nadziei po imperium kontratakuje. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 11 minut temu, _Red_ napisał: Lol gram jak chce. Nawet nie wiedziałem czy są powiazane fabularnie. lol mniej przewijania pieluch więcej wiedzy o g i e r k a c h Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 (edytowane) Wypadlem z obiegu w giergach. Z tym stealth to problem gdy kommander nas zauważy. Wtedy z kazdej strony lawina wrogow, a zycie w tej grze szybko schodzi. Zbyt szybko. Zatem stealth czasem jest wymuszona słuszną opcją. Nadal mam ciarki jak myślę o walce w courtroom. Edytowane 1 lutego 2018 przez _Red_ Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 25 minut temu, _Red_ napisał: Nadal mam ciarki jak myślę o walce w courtroom. Na hardzie grasz? Dwa szutguny w rękę i lecisz jak przecinak. Może na wyższych poziomach to większe wyzwanie ale jak grałem na normalu to spacerek w parku. Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 Nie pamietam ktory to byl poziom bo tam nie bylo klasycznego easy /normal / hard. Ten 3 od gory chyba. Cytuj
messer88 6 457 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 Dokładnie, dual wielding właśnie szotguny albo sturmgewehry to easy mode, stealth mimo wszystko jest w tych grach dodatkiem i coś tam można się pobawić jednak najprościej to wszystko można wymordować w otwartej walce. Cytuj
kotlet_schabowy 2 686 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 Spróbowałem przez chapter selecta w końcu, i ten Uber faktycznie dosyć lajtowy, szczególnie z perkami, w sumie nie odczuwam drastycznych różnic w stosunku do pierwszego zaliczenia (szybciej spada HP, no ale checkpointy są na tyle sensownie porozstawiane, że śmierć jakoś strasznie nie boli). Troszkę więcej taktycznego czajenia się za zasłonami i przemieszczania się między nimi i w sumie tyle. No i niespodziewanym hitem otwartych wymian ognia okazał się zwykły pistolet z tłumikiem : headshoty robią robotę aż miło. Może się jeszcze zdziwię (jestem gdzieś w połowie), ale nie mam nic przeciwko, żeby już tak zostało. Swoją drogą samo to, że z biegu gram drugi raz i sprawia to nadal frajdę świadczy o poziomie tej gry. Zresztą twórcy pomyśleli nawet o takiej rzeczy, jak zmiany w gameplay'u (drobniutkie, ale jednak) przy dokonaniu innego wyboru fabularnego na początku gry. Co do skradania, to w TNO jest go sporo, i faktycznie gra karze za bycie wykrytym (trochę za szybko jak na mój gust uruchamiany jest alarm), no ale lubię stealth, więc dla mnie jest git. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 9 maja 2018 Opublikowano 9 maja 2018 @kotlet_schabowyi co zrobiłeś ta platynkę? W The Old Blood gramy Blazkowiczem? Na ile godzin to zabawa? Cytuj
kotlet_schabowy 2 686 Opublikowano 9 maja 2018 Opublikowano 9 maja 2018 Taa, całkiem lajtowa i nie wymagająca jakichś chorych akcji (typu "ustrzel 1000 wrogów w lewą rękę"), choć perki z granatami trochę mnie irytowały. No ale gierka jest świetna i z przyjemnością wymaksowałem, nawet znajdźki satysfakcjonujące. W TOB gramy Blazko, prequel TNO, nie grałem, ale z tego co czytałem to jakieś 5h. Ja sobie ten dodatek raczej podaruję, bo klimaty II WŚ mimo wszystko w Wolfie nie siadają mi tak, jak 60s. Cytuj
messer88 6 457 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 Dodatek to mocno rtcw style z nazi zombie i okultyzmem, IMO warto. Cytuj
yab 572 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 W Old blood lepiej się bawiłem niż w New order. WTOB>WTNO>W2 Cytuj
Mędrzec 9 Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 Caly swiat uznal te gre za Arcydzielo wszechczasow . Jesli tylko bedziecie mieli wybitny sprzet polecam zagrac. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 Spokojnie, to tylko zwarcie na stykach. Cytuj
Wredny 9 513 Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 Ten koleś to jakaś nowa forma trollingu. Albo po prostu spyerdolił z Arkham Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 20 marca 2021 Opublikowano 20 marca 2021 Kurde @Ludwesprzyjdzie i mnie skarci że znowu chwalę, ale zacząłem od nowa po 3 latach od ostatniego przejscia i dla mnie to nadal top 3 fpsow ever. Świetne te misje, gunplay, Kurde no uwielbiam. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 20 marca 2021 Opublikowano 20 marca 2021 Ja ostatnio też sobie przypomniałem, bo wpadł do GP. Tylko kurcze, albo za dużo grałem w Coda:MW 2019, bo feeling tych broni w wolfie jest taki plastikowy. Ale bicie niemiaszków po kasku wciąż bawi. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 20 marca 2021 Opublikowano 20 marca 2021 Godzinę temu, XM. napisał: Kurde @Ludwesprzyjdzie i mnie skarci że znowu chwalę, ale zacząłem od nowa po 3 latach od ostatniego przejscia i dla mnie to nadal top 3 fpsow ever. Świetne te misje, gunplay, Kurde no uwielbiam. Dopiero co zacząłem Niera Automatę, ale ten Wolfenstein chodzi mi po głowie od jakiegoś czasu, a teraz jeszcze mnie wywołałeś. Ściągam. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 20 marca 2021 Opublikowano 20 marca 2021 Ja na waszym miejscu zacząłbym od Old Blood, wprowadzenie przed The New Order. Ogólnie ten dodatek jest cymes, bo akcja dzieje się w klimatycznym zamku, który też poniekąd przypomni Ci czasy RTCW, o ile ktoś grał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi