Metoda 1 325 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) Przeszedłem, i wystawiam gierce 7- / 10. Niby się strzela przyjemnie, ale jednak, to kapiszony... A fabuła i niektóre wątki są tak bez sensowne, że szkoda gadać. Ale ktoś tam wyżej narzekał na brak mapy albo strzałek... LOLOLOLOLOL? Niby po co xD Edytowane 8 lutego 2015 przez Ferris71 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) Czemu niby fabuła bezsensowna? Edytowane 8 lutego 2015 przez _Be_ Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) Jak na Wolfensteina to fabularnie jest naprawdę ok, co prawda bardziej pasowała mi historia pokazana w RtCW ale tego Wolfa z 2009 to New Order pod tym względem (i w sumie każdym innym też) bije. Edytowane 8 lutego 2015 przez messer88 1 Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) No np. będąc tyle lat w szpitalu, BJ, jest świeżynką, napompowany, od razu chętny do bitki, to że siedział, lata na wózku nie ma wpływu na jego posługiwanie się nożem i bronią.Ruch oporu liczący 4-5 osób vs cała rzesza.Jakieś tam żydowskie technologie, akurat ten wątek przespałem, może był dobrze wytłumaczonyJak BJ dostał się do obozu, sam się zgłosił, czy coś przeskrobał?Przyodział mundur i od razu leci na księżyc, jako jakaś "szycha naukowca" i luzik bluzik. Dopiero co rozyebał pociąg z całą armią, zajumał ciuch naukowca i nagle jak nigdy nic, "witamy Herr Proffesor" I inne głupoty. Edytowane 8 lutego 2015 przez Ferris71 Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Specjalne BBCode. To wszystko co wymieniłeś w innym tytule to może by i raziło, ale przecież w końcu to Wolf i BJ, musi tak być 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Haha to doje.bałeś teraz serio rozkmine filozoficzna nad fabułą kiczowatego shootera w ktorym nazisci maja roboty serio? XD [/ spoiler] bez spacji Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 O masz, jak już powiedziałem A, to muszę powiedzieć B Dodatkowo, widać, że twórcy chcieli z tej spawarki zrobić taką ikonę tej części jak Gravity gun z HL2, no ale cóż, jednak wycinanie kutasów na siatce, nijak się ma do rzucania sedesami Cytuj
balon 5 339 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Jak na grę bardzo spoko opowieść / fabuła, a jak na fps to mega wykur.vista. Już to wcześniej pisałem. Dla mnie najlepszy fps ostatnich lat no i ta muzyka przy napisach końcowych mmmmmm. 1 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 No z tą fabułą nie przesadzałbym, ograłem dwa razy i choć z początku wciąga to później gdzieś się gubi ale jeżeli o mnie chodziło to chciałem wrócić po prostu do kill nazi w stylu Wolfensteina i się nie zawiodłem. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Moze sama w sobie fabuła to nie jest niewiadomo co,ale zwroc uwage jak sa swietnie oddane relacje miedzy BJ'em a Curuś tymbardziej ze to byl zawsze betonowy ryj bez wiekszej glebi,a tutaj pierwszy raz zrobili z niego czlowieka. 2 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Owszem w prównaniu do poprzednich wolfów to zgodzę się, że więcej tchneli w postaci i relacje między nimi. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 I tak najważniejsze, że wypuścili klasyczny FPS z dobrym singlem, bo ostatnio była raczej moda na rekompensowanie lipnej fabuły trybem multi. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 Nomwłaśnie mi się podobał taki styl, typowy fps czerpiący ze starej szkoły, fajnie było wrócic w te klimaty na ps4 Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 Aczkolwiek nieśmiertelny blazko to trochę przesada, ale po to chyba gramy Ciekawe jak wybrną fabularnie jeśli powstanie kontynuacja. Jednak wybuch atomowy to chyba i dla blazka za dużo Cytuj
balon 5 339 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 Owszem w prównaniu do poprzednich wolfów to zgodzę się, że więcej tchneli w postaci i relacje między nimi. Dla mnie to w porównaniu do praktycznie wszystkich innych FPS, emocje i relacje pomiędzy postaciami są na całkiem innym wyższym poziomie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 Po prostu chciało się w to grać i poznać historię a nie jak w jakiś medal of honor tych nowych gdzie same no name'y występują i ch.uj wie o co tam chodzi. Cytuj
Sylvan Wielki 4 603 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 Owszem w prównaniu do poprzednich wolfów to zgodzę się, że więcej tchneli w postaci i relacje między nimi. Tak, można wręcz powiedzieć, że bohater doszedł (słowo - klucz) do niezłych stosunków z naszą rodaczką. Poznanie wręcz dogłębne. Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Aczkolwiek nieśmiertelny blazko to trochę przesada, ale po to chyba gramy Ciekawe jak wybrną fabularnie jeśli powstanie kontynuacja. Jednak wybuch atomowy to chyba i dla blazka za dużo Myślę, że bez problemu Zaczynamy w momencie w którym kończy się New Order, pada tekst "BJ you got 5 minutes to get yourself out of there". Trochę biegania, skok do wody, spada atomówka i jedziemy dalej Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Końcówka raczej nie wskazuje na kontynuacje niestety, ale z chęcią bym przyjął jakiś sequel, bądź przynajmniej gre w podobnym stylu zrobioną przez Bethesde. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Aczkolwiek nieśmiertelny blazko to trochę przesada, ale po to chyba gramy Ciekawe jak wybrną fabularnie jeśli powstanie kontynuacja. Jednak wybuch atomowy to chyba i dla blazka za dużo Myślę, że bez problemu Zaczynamy w momencie w którym kończy się New Order, pada tekst "BJ you got 5 minutes to get yourself out of there". Trochę biegania, skok do wody, spada atomówka i jedziemy dalej Blazko umierał już po eksplozji granatu i kazał kumplowi mimo wszystko zniszczyć twierdze, więc kontynuacji nie będzie Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Eeeee tam Granat rozerwał deathsheada na strzępy, a blazkowiczowi trochę brzuch pokiereszowało. Poza tym panowie serio? Jedyne co wpłynie na kontynuacje to wyniki sprzedaży. Jak sprzeda się dobrze (mam nadzieję, że tak) to kontynuacja powstanie. Przeżyje, umrze i go sklonują, prequel do the new order. Mogą sobie wymyślać co tam chcą, a jak wyniki będą słabe to na pytania o kolejną część mogą wtedy odpowiadać "no jak przecież BJ nie żyje". Ja liczę na kolejną część i chętnie zobaczyłbym w niej więcej wątków okultystycznych 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Sprzedało się całkiem ok i kontynuacja będzie. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Wystarczy, że to wszystko to był sen, a tak naprawdę, to sobie robi bbq z Anią w Texsasie, tak jak mu to się niby wyobrażało Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Wasze teorie spiskowe są lepsze niż niejeden twist serialowy. Osobiście miałem jeszcze może tylko żal że nie dali nam pospacerować po samych ulicach Berlina bo sama koncepcja miasta wydała mi się niezbyt wykorzystana(fakt może by to było przesadzone, w samym sercu wroga tak sobie hasać ale i tak patrząc na liczbe członków ruchu oporu łatwo dojść do wniosku że wszystko jest troche naciagane dla akcji). Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 (edytowane) Jestem w trakcie pierwszego przejścia, po porwaniu trzech helikopterów Pytanie - czy przy obraniu drugiej opcji fabularnej gra/historia bardzo się różni? Jest sens nastawiać się na drugie przejście, czy to tylko kosmetyczne zmiany? Edytowane 25 lutego 2015 przez Humulin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi