szaden 228 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 (edytowane) mam problem. muszę przygotować na zaliczenie prezentację dotyczącą mojej osoby, która w jakiś super intrygujący i kreatywny sposób mnie przedstawi. może być wykonana w formie jednego dnia z mojego życia itp. główny problem polega na tym, że nie mam na to żadnego pomysłu, a babka, która prowadzi te zajęcia to jakaś naćpana artystka :confused: czy forumek może mi jakoś w tym pomóc? będę wdzięczny za każde porady, czy jakieś ciekawe inspiracje. pozdro. edit: prośba do jakiegoś moda, żeby dodał brakującą literkę w temacie Edytowane 8 maja 2013 przez szaden Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 (edytowane) zmyślaj albo zrób kopiuj wklej opowieść yaczeza z bizariusza Edytowane 8 maja 2013 przez sosnaa Cytuj
szaden 228 Opublikowano 8 maja 2013 Autor Opublikowano 8 maja 2013 kusząca propozycja, ale babka na to nie pójdzie ona chce ciekawą formę, która ją zaskoczy. mają być zdjęcia, można wykorzystywać filmiki, w sumie nie ma żadnych ograniczeń. zastanawiałem się nad opowiedzeniem o sobie za pomocą internetowych memów albo filmów z yt. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 Wklej jej posty z foruma Np, że rano wstajesz, piszesz w co cie w zyciu napawa - ze np poranna kawa, a potem idziesz do hyde parku się pośmiać, i idzie taki szadenik między postami i opowiadasz historie jakąś o sobie. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 zrob draw my life: http://www.smosh.com/smosh-pit/videos/10-best-draw-my-life-videos Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 zrob draw my life: http://www.smosh.com/smosh-pit/videos/10-best-draw-my-life-videos wygrałeś temat Cytuj
szaden 228 Opublikowano 8 maja 2013 Autor Opublikowano 8 maja 2013 postaram się coś takiego zrobić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi