Karas 433 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 (edytowane) Zadebiutuje już 23 sierpnia na konsolach obecnej generacji. Trailer: Demo z PAX: Edytowane 9 maja 2013 przez Karas Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 (edytowane) wygląda troche jak dlc do sr3, ale i tak kupie, jak bedzie nawet ten sam poziom co w trójce to i tak dla mnie mega, dubstepgun->OMFG Edytowane 9 maja 2013 przez Orzeszek Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 (edytowane) Troche dziwna decyzja żeby zrobić z tego osobną część, bo żadnego związku z gangami ani poprzednią częścią tu nie widać (chyba że jakiś jest ale nie oglądałem do końca tylko rzuciłem okiem na drugi filmik) i wygląda to jak jakieś DLC, ale oczywiste, że i tak kupię. Klimat miazga Edytowane 9 maja 2013 przez Empro Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 Telekineza w grach sandboxowych zawsze dawała mi wiele frajdy. Aż mi się przypomniało "Destroy All Humans!" na PS2 Godzinami się w to grało tylko rzucając ludźmi i pojazdami. Tego mi brakowało w takich grach. Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 ciekawe jest, ze to mialo byc dlc ale zrobili z tego pelnoprawnego sequela. jak dla mnie to sr4 to, jak gdziesz czytalem, parodia samej siebie czyli cyrk na 200%. seria zaczela na kopiowaniu gta i dotarla do punktu gdzie chyba sie zgubila. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 9 maja 2013 Autor Opublikowano 9 maja 2013 (edytowane) Nie wiem skąd u was to zdziwienie , prawie od samego początku było wiadomo że czwórka powstanie na bazie planowanego DLC.A to że w czasie produkcji się to rozrosło to po prostu zamiast wydać to w formie paru DLC dostaniemy jedną pełną gierkę.To że się od strony technicznej prawie niczym od trójki nie będzie różnic dla mnie żaden problem , bo już po tym pierwszym gameplayu widać że w zamian dostaniemy masę jeszcze bardziej wykręconego contentu. ciekawe jest, ze to mialo byc dlc ale zrobili z tego pelnoprawnego sequela. jak dla mnie to sr4 to, jak gdziesz czytalem, parodia samej siebie czyli cyrk na 200%. seria zaczela na kopiowaniu gta i dotarla do punktu gdzie chyba sie zgubila. Nie wiem gdzie to wyczytałeś , ale ta seria nigdy się nie wzorowała na GTA na zasadzie bycia jej konkurencją. Od początku seria sobie robi jaja właśnie ze wszystkich gierek które chcą być jak GTA przy okazji także z innych gatunków tyle że coraz bardziej zaczęło się to uwidaczniać dopiero z kolejnymi odsłonami. Edytowane 9 maja 2013 przez Karas Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 Ten bieg, skoki i latanie to jakby żywcem wyjęte moce Alexa Mercera z Prototype. Kozak. Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 Nie wiem gdzie to wyczytałeś , ale ta seria nigdy się nie wzorowała na GTA na zasadzie bycia jej konkurencją. ciekawa opinia. nie no, zagrac to zagram i przejde bo jest z ta gra zawsze beczka smiechu ale troche chamski skok na kase z tym sequelem tak mowiac wprost. 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 14 maja 2013 Opublikowano 14 maja 2013 Ja tam się bardzo cieszę. Grałem tylko w 3, ale od razu mi podeszła. Jeszcze więcej humoru, customizacji i do tego super moce. Olaboga, mają mnie. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 16 maja 2013 Opublikowano 16 maja 2013 http://www.youtube.com/watch?v=SwqOQCKFNa0 hehe Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 maja 2013 Opublikowano 18 maja 2013 Trailery są zaje,biste, może być naprawdę fajnie. Niech tylko trochę poprawią głębię gry i sprawią, by wymiany ognia były trochę ciekawsze, to giera będzie pierwsza liga. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 5 czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 czerwca 2013 Kolekcjonerka "Super Dangerous Wub Wub Edition" także w europie cena to 99 euro : 1 Cytuj
madafakaz 2 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=0U9RhHrf_bw Edytowane 6 czerwca 2013 przez madafakaz 1 Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Tak oglądam te trailery i muszę przyznać, że tak jak za sandboxami nie przepadam tak ten zapowiada się bardzo fajnie. Jajcarskie klimaty, sporo customicacji i czego chcieć więcej Cytuj
Karas 433 Opublikowano 11 czerwca 2013 Autor Opublikowano 11 czerwca 2013 (edytowane) First-Look Demo: Edytowane 13 czerwca 2013 przez Karas Cytuj
Karas 433 Opublikowano 28 czerwca 2013 Autor Opublikowano 28 czerwca 2013 (edytowane) Widzę że temat zamarł Znamy listę osiągnięć z Saints Row IV W Sieci pojawiła się obszerna lista osiągnięć, jakie będą czekać na zdobycie w Saints Row IV. Wygląda na to, że będziemy musieli całkiem sporo się napracować, jeśli będziemy chcieli zarobić na Platynowe Trofeum... Zestawienie wygląda następująco: Zero Saints ThirtyCompleted 'Zero Saints Thirty' and won the adulation of America. Destroyer-In-ChiefCompleted 'The Saints Wing' and fought the alien invasion as Commander-In-Chief. There Is No PancakesCompleted 'A Pleasant Day' and ruined your first virtual prison. Woah.Arrived in the Main Simulation and got some Super Powers. Don't PanicCompleted 'The Real World' and escaped the simulation. Now what? Ghost in the MachineCompleted 'Power Up CID' and hacked your own CID. Didn't Need to See Him NakedCompleted 'Matt's Back' and rescued Matt in the real world. Blast from the PastCompleted 'A Game of Clones' and defeated shades of the past. About Time!Completed 'Welcome Back' and got the gang back together at last. BetrayedCompleted 'All Hands On Deck', as if you needed another reason to want to perforate Zinyak. Poodle SkirtCompleted 'Hello Teacup' and saved Kinzie from a fate worse than death. KeymasterCompleted 'Batteries Not Included'. Now you're ready to bring down the Simulation. ImperatorCompleted 'Grand Finale' and ruled the universe with terrible majesty. Saints & SensibilityCompleted 'Grand Finale' with the full help of your homies. Half Way HomeCompleted half of all open world gameplay, let's finish the fight. How It Should BeCompleted all open world gameplay, Simulated Steelport is yours! The Full KinzieCompleted Kinzie's Quests, Loyalty Mission, and Romance. Paranormal BromanceCompleted Matt's Quests, Loyalty Mission, and Romance. The Face of the SaintsCompleted Pierce's Quests, Loyalty Mission, and Romance. The Two ShaundisCompleted Shaundi's Quests, Loyalty Mission, and Romance. Machine ManCompleted CID's Quests and Romance. On Her Saint's Secret ServiceCompleted Asha's Quests, Loyalty Mission, and Romance. Benjamin [CENSORED] KingCompleted Ben's Quests, Loyalty Mission, and Romance. Actor-Turned-PoliticianCompleted Keith David's Quests. Bouncin' with an Old FriendCompleted Gat's Quests, Loyalty Mission, and Romance. And I Ran...Super Sprinted for 250,000 meters. Don't Look DownAirborne during Super Jumps for a combined 10 minutes of gameplay. Chill OutFroze and Shatter Killed 100 Aliens with the Freeze Blast Super Power. Pounding the PavementKilled 150 Aliens with the Stomp Super Power. Here! Catch!Killed 100 Aliens with the Telekinesis Super Power. Bringin' the HeatKilled 100 Aliens using the Fire Buff Super Power. Fist Meet GroundKilled 100 Aliens with the Death From Above Super Power. Experimental TechKilled 25 enemies with each of the best toys. Maximum Stopping PowerCompletely upgraded one of your weapons. They can't repel firepower of this magnitude! Where's My Cape?Purchased all Super Power upgrades. Super Excellent! I Am Become DeathKilled 1000 Aliens with any combination of Super Powers. The Challenge KingCompleted all Challenges. The Whole StoryFound all Audio Logs. Better This WayCustomized the style of all the weapons on your radial and hit the Simulation with style. Back in the DaySpent some quality time with your homies from back in the day. Switch HitterYou were an equal-opportunity offender. First of ManyBought your first Upgrade, now you have the action Kung Fu grip! Zoo KeeperKilled 25 Wardens. The inmates are running wild. You Chose... PoorlySurrendered to the Simulation in the end. Ooo A Piece of Candy!Found 100 Data Clusters in virtual Steelport. There are so many more… A Real Cluster....Found 100% of all Data Clusters. ElementaryCustomized the elements of all four superpowers. Now you're playing with powers! Epic Jump QuestCompleted the epic jump quest between the tops of the Three Count and the Nuke Plant. Amazing! Fourth and FortyPlayed Saints Row IV for 40+ hours. Pour one out for your homies! SaintifiedCreated and shared a character online, you're a part of the Saints Row community now! Jak widać, proces "wbijania platyny" oprze się na wykonaniu wszystkich zadań głównych i pobocznych, a także na szeroko pojętym "zbieractwie". W grach z otwartym światem to w zasadzie standard, więc jeśli zjedliście zęby na Saints Row: The Third, w tym przypadku nie powinniście mieć zbyt dużych problemów. http://www.ps3site.pl/znamy-liste-osiagniec-z-saints-row-iv/158734 Update. Twórcy Saints Row IV nie obawiają się konsol nowej generacji Saints Row IV ma zadebiutować już w sierpniu, a zatem na kilka miesięcy przed premierą konsol nowej generacji. Czy te drugie nie stanowią przypadkiem zagrożenia dla potencjalnego sukcesu omawianej produkcji? Jim Boone z Volition Inc twierdzi, że niekoniecznie i przekonuje, że w trudniejszej sytuacji była trzecia odsłona serii. Jak powiedział w rozmowie z serwisem GamesIndustry, Saints Row: The Third debiutowało w momencie, w którym rynek był dosłownie zalewany grami dużego kalibru: W tym samym momencie ukazywało się wtedy wiele potężnych gier, więc byłem pełen obaw. Kiedy nasza gra trafiła do sprzedaży, stanowiła największą z dotychczasowych odsłon serii. Co zatem zdecydowało o sukcesie tego tytułu? Ano, jego absurdalność i "unikalność", czyli jego cechy charakterystyczne, dzięki którym wyróżniał się on na tle konkurencji. Boone wierzy, że tym razem będziemy mieli do czynienia z identyczną sytuacją. Czy jednak na pewno? Wszak nie wszyscy chyba pamiętamy, że we wrześniu swoją premierę będzie miało Grand Theft Auto V, które, co by nie mówić, z pewnością zamiecie niemal całą konkurencję. Cóż, pożyjemy, zobaczymy, miejmy jednak nadzieję, że Volition dostarczą produkcję, z której Deep Silver (świeżo upieczony wydawca) będzie zadowolone. http://www.ps3site.pl/tworcy-saints-row-iv-nie-obawiaja-sie-konsol-nowej-generacji/159987 Edytowane 10 lipca 2013 przez Karas Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Opublikowano 10 sierpnia 2013 (edytowane) Nowy gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=e8tcg1cu3nI Prezentuje się to całkiem nieźle. "Czwórka" to nic innego jak bardziej dopakowana "trójka". Mi to wystarczy. Wiem, że będę się dobrze bawił. Edytowane 10 sierpnia 2013 przez Ludwes Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Tez czekam, bo trojka dala mi duzo funu. Chociaz mogloby juz wyjsc, bo nie wiem czy zdaze skonczyc przed premiera gotg Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 A tu z kolei godzinny gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=osG_FKUBOwY Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Pojawiły się już recenzje. Średnia ocen na metacriticu wynosi: 83 dla X360 [23 recenzje], a na PS3 77 [11 recenzji]. Polskie recenzje: cdaction.pl - http://www.cdaction.pl/artykul-34098-1/saints-row-iv---recenzja-cdactionpl.html Gryonline.pl - http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=9165 Gram.pl - http://www.gram.pl/artykul/2013/08/14/saints-row-4-recenzja.shtml Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 dziwne, średnia na metacritic nie powala a w CDA zachwalają bardzo Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Jak to mówią "o gustach się nie dyskutuje". Choć może im posmarowali. W końcu CDA w jakiś tam sposób współpracuje z Cenegą (wydawcą gry). Ten cały sklep (muve) z promocjami dla użytkowników cdaction.pl Cytuj
Akujasza 0 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Jasne, że współpracują. W końcu każdy może kupić od dystrybutora dowolną liczbę pudełek/kluczy o ile ma kasę Więc akurat to normalne;) Poza tym obie strony uznały, że współpraca wyjdzie im na rękę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi