Wieslaw 2 360 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 ja czekam, aż nagrasz to na YT, na wzór historii pokemonsów nagranej przez Archona Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Myślałem o tym, ale chyba się do tego nie nadaję. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Zapomniałem skomentować, czytałem. Bardzo dobry materiał, ale potrzebuje wersji filmowej. Nie ma czegoś takiego po polsku. Nie daj się prosić Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 (edytowane) wiem, że nie ma czegos takiego po pl, dlatego wlasnie taki material napisalem dlubiac nad nim przez nawet nie chce mowic ile zobaczymy, moze w wolnej chwili nagram krotkeigo sampla, z montażem nie będe miał problemu, najbardziej się o audio boję, kto mnei słyszał ten wie ze u mnie nie jest dobrze z dykcją i wymową pomyślimy. póki co muszę się wziąć za drugi materiał, bo źródła leżą i wymagają solidnego przetrawienia by napisać coś sensownego. Edytowane 2 września 2016 przez Rayos Cytuj
Godot 416 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 To poproś kogoś żeby przeczytał i tyle Zrób taki materiał o Metroidzie. Najlepiej timeline Cytuj
chrno-x 924 Opublikowano 3 września 2016 Opublikowano 3 września 2016 (edytowane) Oj Rayos taki stary a taki nieświatowy. Klecisz tekst, skracasz go do 10/15 minutowego filmiku, prosisz laskę o to żeby swoim ładnym dziewczęcym głosem przeczytała to wszystko i zgarniasz kciuki w górę. Kobieta jest zawsze kluczem do dobrej oglądalności a nawet nie musi w nim występować, wystarczy aby użyczyła głosu :-] (choć są wyjątki gdzie potrzebny też jest wygląd). P.S. Czy tegoroczne E3 i prezentacja Zeldy niczego Cie nie nauczyła? Edytowane 3 września 2016 przez chrno-x Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 11 września 2016 Opublikowano 11 września 2016 (edytowane) zaczalem prace nad wersja wideo mojego tekstu, zobaczymy co (i kiedy) z tego wyjdzie... :wstydnis: pierwszy raz w zyciu nagrywam jakos swoj glos, heh Edytowane 11 września 2016 przez Rayos Cytuj
Godot 416 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Próbowałem sobie jakoś poukładać tę Zeldę w timeline i chyba to adult link era, czyli Wind Waker i pochodne. Kilka rzeczy, które na to wskazują: 1. Obecność Rito. Nigdzie indziej nie wystepują, a to dlatego, że Rito to ewolucja Zory, która nastąpiła po wielkim potopie. Wielki potop mial miejsce przed wydarzeniami Wind Waker. W Twilight Princess, ani w timeline fallen hero nie występują Rito, bo nie było potrzeby ewolucyjnej. 2. Koroki. To z kolei Kokiri przemienione przez drzewo Deku żeby łatwiej było im żyć w Wielkim Morzu w które zamieniło się Hyrule. Po tym morzu pływamy w Wind Waker 3. Technologia. To pierwsza Zelda, w której technologia występuje na tak dużą skalę. Ale nie pierwsza w ogóle. Rewolucja technologiczna w Hyrule zaczęła się w Spirit Tracks, gdzie widzimy maszyny. A Spirit Tracks to Adult Link Era. Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 7 września 2017 Opublikowano 7 września 2017 Ale Zory też istnieją w botw ;) Dla mnei to child timeline, ew.... mieszanka dwóch timelineów, adult i child. na adult wskazuje to co Ty pisałeś, a na child wskazuje jeden fragment jednego ze wspomnień gdzie zelda jawnie wspomina m.in skyward sworda, okarynę, twilight princess (!) Z drugiej strony, to nie może być adult timeline, bo we wspomnianym przez Ciebie Spirit Tracks nie istnieje Hyrule, tylko NEW Hyrule. Nowe ziemie, nowe królestwo wybudowane po powodzi. W timeline ST stare hyrule nadal jest pod wodą. A w BOTW masz jawnie temple of Time, zamek Hyrule, ruiny lon lon ranch i wiele innych miejsc znanych z oot/majora/twilight Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi