guluf 3 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Witam wszystkich graczy ! Mam taki problem. Robię sobie kolekcję ukochanych starych gier na półce i przyszedł czas na Crasha Udalo mi się wygrać jedynkę, ale jak to czasem bywa na allegro - zdjęcie było z okładką, gra przyszła bez niej. Chodzi o front cover. Czy ktoś z Was posiada, lub może zna kogoś kto ma uszkodzonego Crasha i odsprzeda okładeczkę za jakąś symboliczną cenę ? Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 W necie są okładki z odpowiednią wielkością. Wydrukuj ją na papierze kredowym w jakieś drukarni i masz Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Oddaj gre, oszukano cie Odnośnik do komentarza
guluf 3 Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 W necie są okładki z odpowiednią wielkością. Wydrukuj ją na papierze kredowym w jakieś drukarni i masz Też tak właśnie pomyślałem, tylko kurczę widzisz, ja jestem z za(pipi)a i okoliczne drukarnie i fotografowie nie posiadają czegoś takiego jak papier kredowy Nie wspomnę już o samej okładce do tej akurat gry, nie znalazłem żadnej w jakiejś wyjątkowo dobrej jakości Dlatego może ktoś stąd ma uszkodzonego, ja sam mam u siebie MGS'a z zepsuta pierwszą plyta, a druga i pudelko sa w stanie idealnym:) Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Widziałem gdzieś stronę, dla takich jak Ty gdzie są właśnie okładki w idealnym rozmiarze i identycznej jakości aby wydrukować. Jak znajdę to napiszę. I wiem co czujesz bo mam Crasha 3 i też bez okładki [*] Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Zwroc Crasha Allegrowiczowi. Na foto byla okladka, Tobie przyszla bez, pisales do niego? Albo moze zapomnial o okladce;). Ja kupilem Tekkena 3, na foto wersja pierwsza, przyszla w platynie. Nie chcialo mi sie dla okladki odsylac, pogralem troche i sprzedalo sie za wiecej (bo akurat ceny Tekkenow poszly w gore). Odnośnik do komentarza
guluf 3 Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Zwroc Crasha Allegrowiczowi. Na foto byla okladka, Tobie przyszla bez, pisales do niego? Albo moze zapomnial o okladce;). Tak, tak pisalem - podobno allegrowicz mial dwie wersje gry, ktore sprzedal i omylkowo je wyslal na odwrot. Podobnie jak Ty, nie chce odsylac tylko ze wzgledu na okladke, bo sama gra dziala bez zarzutu Na wymiane mialbym tylko CD2 do MGS'a z ksiazeczka, wiec w sumie to nic nie ma Zawsze mam pecha z tym allegro, FFIX tez przyszlo mi z popekanymi uchwytami na plyty, dopiero teraz udalo mi sie znalezc pudelko na 4cd, a cena bylo patrzac teraz, kiedy jest tego wiecej troche wysoka... Odnośnik do komentarza
Gość JURCZ91 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) Druknij sobie póki co. Przy okazji sobie dokupisz jak trafisz okazje. Edytowane 16 Maja 2013 przez JURCZ91 Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ja bym tego nie drukowal, bo to ntsc Tutaj wersja pal, ale dalej maly format jak na druk: www.all-things-andy-gavin.com/wp-content/uploads/2012/01/crash-bandicoot-av.jpg Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 oja(pipi)e... łap i miej na uwadze, ze mi się chciało to skanowac... 4 Odnośnik do komentarza
guluf 3 Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Wielkie dzieki za te skany, póki co musi mi wystarczyć wydrukowana okładeczka, ale jeśli ktoś by coś miał lub coś wiedział, to proszę o info, chętnie odkupię oryginalną Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ja chyba mam arkusz papieru kredowego jakbys chcial. Ewentualnie w kazdym markecie masz jako papier fotograficzny. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi