Zarathustra 616 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Trochę drętwe, ale doceniam zabieg artystyczny (takie trochę demko jak t-rex z psx'a, tyle że z murzynem w łańcuchu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 sorry, ale już bardziej podobało mi się show jak dawał to live. utwór ma mega potencjał, liczyłem na coś wprost zaku,rwi,stego. Musi zatrudnic lepszych videomejkerów, chyba, że to wszystko to własny wymysł artysty. jak spi,er,rdoli New Slaves to bedzie wtedy juz trochę mi przykro : - ( Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Ciekawe, czy poza New Slaves będzie jeszcze jakiś inny klip? Ten utwór i Black Skinhead nadają się na single, ale co poza nimi? Chyba jedynie I am a God (klip w postaci wyuzdanej ostatniej wieczerzy byłby idealny) oraz Blood On The Leaves. Edit: Edytowane 9 Lipca 2013 przez szaden Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) słabiutki klip, już ta reklamówka z dissickiem była lepsza @ Szaden: do hold my liquor by pasował teledysk w tym rodzaju http://www.youtube.com/watch?v=lUZp4yhzjws swoją drogą świetny filmik, oglądać Edytowane 9 Lipca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Widziałem kiedyś, ale dzięki za odświeżenie. Jutro dam plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 moim zdaniem gdyby w tym klipie był żywy yeezy to byłby zaje.bisty, idealnie oddaje klimat płyty i pasuje do jej całej otoczki. a tak to ch.ujowe cgi psuje efekt Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Yezus przemówił na twitterze, że to ni chu.ja nie jest skonczona wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 chwalmy Yeezusa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 <amen> Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Tak samo było chyba z "Monster". Dasz jednemu kolesiowi coś do obróbki i już wrzuca w internet... Tak myślałem, że to wygląda na kolejną niedoróbkę (no bo kurde), ale z drugiej strony, kto wie, może Kanye akurat miał taką wizję artystyczną... Edytowane 9 Lipca 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 West może wstawić filmik, na którym robi kopę i znajdą się ludzie, którzy uznają to za sztukę. Trochę smutne, Ogólnie rzecz biorąc, póki nie ma teledysku na Vevo, to nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 zayebista płyta, sprawdzę poprzednie, przydatny gat. murzyna. dzięki ogór za zachęte. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 oj chyba prowokujesh Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 nie, to że słucham hałasu nie znaczy ze jestem metalhead, podoba mi się. Nawet bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) dobra wierze. weź milan obczaj jeszcze MBDTF. też wchodzi tym, co rapsów nie słuchają. Edytowane 10 Lipca 2013 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 a jak ci wejdzie, to zapraszam od początku dyskografii Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 ok, tak cos czułem ze to nie zwykłe rapsy ;] black skinhead, new slaves, send it up, i bound2 to moi faworyci po 2 odsłuchach. Jutro posłucham MBDFTGWSHCDH Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) no i super, gdyż tą są dobre rapy jaka faza. chciałbym mieć tatę, co słucha kanye westa. jak bound2 ci wchodzi, to pierwsza płyta jak masło ci wejdzie Edytowane 10 Lipca 2013 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 graduation też obowiązkowo ! Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 808's Heartbrake najlepszą płytą jest! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 zayebista płyta, sprawdzę poprzednie, przydatny gat. murzyna. dzięki ogór za zachęte. Kurde ale ja polecałem w Underze Kanye ze trzy lata temu, masz tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Nie nie nie, ja tu wszedłem wczoraj przypadkiem, czytałem internet i po stronach mongolskich i przeczytaniu wszystkiego na stronie ambasady korei pół. zabrałem się za dział Hip hop ;] no i pamietalem ze tego monstera kiedyś zachwalałeś. Jakoś w nocy mi sie spodobało, nie wiedziec dlaczego skojarzył mi sie troche oxbow i portishead. No ale to pewnie bzdurne skojarzenia. Własnie badam resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 milan - obadaj sobie to: przegląd przez połowę MDBTF i do tego jednej z najlepszych teledysków w historii teledysków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Ta płyta to mistrzostwo. Jestem fanem Westa od 2004 roku, usłyszałem Slow Jamz - poleciałem do sklepu po płyte. Druga płyta to bylo imo arcydzielo. Reszta rowniez. Kanye nie boi sie eksperymentować i tak jest z Yeezus. Dla mnie jedna z najlepszych jego płyt. Moje ulubione kawalki to I'am a God, New Slaves, Blood on the Leaves, Bound 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Obadałem MBWDWERFSJE świetna płyta, tylko troche się wstydziłem na początku gdy poznałem kawałek z mtv którym gardziłem, wydawał mi się typowym mainstreamowym gów,nem , mowię o all of the lights z rihanna, no ale odwaga to sie przyznać że się myliłem, całosciowo to pasuje do siebie, baaardzo dobrze sie tego słucha, wpadło łatwiej dzięki temu teledyskowi, żona od dawna nie uciekała z pokoju gdy puszczam swoja muze ;] Pobierznie przesłuchałem Graduation, też zapowiada sie niezle. (pipi)a Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi