szaden 228 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Tak jak ogqozo byłem w Krakowie i doznawałem świńskich orgazmów. Jedyne co mnie ominęło to bisy, ale może to i lepiej bo następnego dnia nie mogłem praktycznie chodzić od skakania pod sceną. Świetne widowisko, nie mogę tego nazwać inaczej. Małym zgrzytem było przeciągnięcie "Pinochio Story" do granic wytrzymałości, ale co tam... Dla ludzi, których ominęło to wydarzenie: Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) Kurde miałem juz nie komentować ale ten występ z krk to mega żal, fajne dla fanów r&b, i jeszcze te pozal sie boze syntezatory glosu, na coke live imo jedynie dali radę Nas oraz Jay Z chociaż ten drugi trochę dawalil bo dużo grał tych luznych kawałków z beyonce tylko ze bez niej xD a największe swoje klasyki to po jednej zwrotce Edytowane 27 Lipca 2013 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Byłeś na koncercie, czy komentujesz na podstawie filmiku? Jeśli drugie, to nie masz racji. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Mówię o filmiku ktory wrzuciłeś, nie byłem nigdy jego fane więc nie ma opcji żebym poszedł na jego koncert, obejrzałem jeszcze jeden filmik i wyglądało to o wiele lepiej, sorry jeżeli kogoś urazilem czy coś z mojej strony eot Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 no syntezator to straszny żal, kocham ten kawałek, trzeba miec niezle z deklem by tak go spie,rdolic, ogladalem na youtubie pare dni temu, chyba zawsze tak to wykonuje, fajnie ze ma otoczke na maire bibera z du,pami, ale serio. No ale tak już jest z tymi celebrytami. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 koncert był mega, od setlisty po samo show i naprawdę kto nie był ma czego żałować. kubson, na żywo brzmiało to znacznie lepiej. wejście łesta na wysięgniku - epic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=dXBCVnA-Ljo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 ten teledysk naprawde zostawia dużo niedopowiedzeń i wcale nie jest oczywisty. Bunny, serio, jesteś artysta, a dajesz linka go vidła które jest rzemiosłem. Ktoś wpisywał po kolei słowa z lyricsów i googlował wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 http://www.cgm.pl/aktualnosci,31700,kanye_west_ma_material_na_kontynuacje_yeezus,news.html Ciekawe, ale nie wiem, czy druga płyta w tym samym stylu to dobry pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 teraz po odskoczni o tytule yeezus kanye powinien wrócić do soulowych sampelków i przepychu na bitach Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 teraz po odskoczni o tytule yeezus kanye powinien wrócić do soulowych sampelków i przepychu na bitach Dokładnie albo zacznie robić grime, czy trap. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Teraz powinno WTT2 wyjść, a nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Teraz powinno WTT2 wyjść, a nie. Z całym szacunkiem, Watch the Throne było słabe - poza Niggas In Paris, No Church In The Wild i Otis. Jay-Z pokazał tegorocznym albumem, że forma mu spadła, więc niech zostawi Westa na pewien czas w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Aha. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 przeciez yeezus jest kozacki, lykam jak pelikan taka mroczna poyebana atmosfere fakt teksty przez wiekszosc czasu sa durne, ale nie przeszkadza to w odbiorze plyty IN A FRENCH ASS RESTAURANT HURRY UP WITH MY CROISSANTS Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 This the greatest shit in the club... SINCE IN DA CLUB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 zaryzykuję twierdzenie, że yeezus byłby lepszy bez ingerencji brodatego mośka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 (edytowane) kim jest brodaty mosiek? tede? Edytowane 30 Lipca 2013 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 rubin Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Rubin jest geniuszem, nie pier.dol czort. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Czort dał mi minusa... To chyba koniec e-przyjaźni. Spokojnie, w 2015 wyjdzie nowy album Metallici. Pewnie jeszcze gorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 jedna z moich niepopularnych opinii jest taka, ze st anger jest naprawde spoko plytka, lubie ja i nie rozumiem hejtow 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Czort dał mi minusa... To chyba koniec e-przyjaźni. Spokojnie, w 2015 wyjdzie nowy album Metallici. Pewnie jeszcze gorszy. Prosiłeś się o to krytykując WTT, nie miałem wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 St Anger to bardzo dobra plyta inna ale bardzo dobra Tak samo jest z Yeezusem i tak samo kiedys bylo z Pokahontaz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi