Opublikowano 27 lipca 201311 l Tak jak ogqozo byłem w Krakowie i doznawałem świńskich orgazmów. Jedyne co mnie ominęło to bisy, ale może to i lepiej bo następnego dnia nie mogłem praktycznie chodzić od skakania pod sceną. Świetne widowisko, nie mogę tego nazwać inaczej. Małym zgrzytem było przeciągnięcie "Pinochio Story" do granic wytrzymałości, ale co tam... Dla ludzi, których ominęło to wydarzenie:
Opublikowano 27 lipca 201311 l Kurde miałem juz nie komentować ale ten występ z krk to mega żal, fajne dla fanów r&b, i jeszcze te pozal sie boze syntezatory glosu, na coke live imo jedynie dali radę Nas oraz Jay Z chociaż ten drugi trochę dawalil bo dużo grał tych luznych kawałków z beyonce tylko ze bez niej xD a największe swoje klasyki to po jednej zwrotce Edytowane 27 lipca 201311 l przez kubson
Opublikowano 27 lipca 201311 l Byłeś na koncercie, czy komentujesz na podstawie filmiku? Jeśli drugie, to nie masz racji.
Opublikowano 27 lipca 201311 l Mówię o filmiku ktory wrzuciłeś, nie byłem nigdy jego fane więc nie ma opcji żebym poszedł na jego koncert, obejrzałem jeszcze jeden filmik i wyglądało to o wiele lepiej, sorry jeżeli kogoś urazilem czy coś z mojej strony eot
Opublikowano 27 lipca 201311 l no syntezator to straszny żal, kocham ten kawałek, trzeba miec niezle z deklem by tak go spie,rdolic, ogladalem na youtubie pare dni temu, chyba zawsze tak to wykonuje, fajnie ze ma otoczke na maire bibera z du,pami, ale serio. No ale tak już jest z tymi celebrytami.
Opublikowano 28 lipca 201311 l koncert był mega, od setlisty po samo show i naprawdę kto nie był ma czego żałować. kubson, na żywo brzmiało to znacznie lepiej. wejście łesta na wysięgniku - epic.
Opublikowano 30 lipca 201311 l ten teledysk naprawde zostawia dużo niedopowiedzeń i wcale nie jest oczywisty. Bunny, serio, jesteś artysta, a dajesz linka go vidła które jest rzemiosłem. Ktoś wpisywał po kolei słowa z lyricsów i googlował wyniki.
Opublikowano 30 lipca 201311 l http://www.cgm.pl/aktualnosci,31700,kanye_west_ma_material_na_kontynuacje_yeezus,news.html Ciekawe, ale nie wiem, czy druga płyta w tym samym stylu to dobry pomysł...
Opublikowano 30 lipca 201311 l teraz po odskoczni o tytule yeezus kanye powinien wrócić do soulowych sampelków i przepychu na bitach
Opublikowano 30 lipca 201311 l teraz po odskoczni o tytule yeezus kanye powinien wrócić do soulowych sampelków i przepychu na bitach Dokładnie albo zacznie robić grime, czy trap.
Opublikowano 30 lipca 201311 l Teraz powinno WTT2 wyjść, a nie. Z całym szacunkiem, Watch the Throne było słabe - poza Niggas In Paris, No Church In The Wild i Otis. Jay-Z pokazał tegorocznym albumem, że forma mu spadła, więc niech zostawi Westa na pewien czas w spokoju.
Opublikowano 30 lipca 201311 l przeciez yeezus jest kozacki, lykam jak pelikan taka mroczna poyebana atmosfere fakt teksty przez wiekszosc czasu sa durne, ale nie przeszkadza to w odbiorze plyty IN A FRENCH ASS RESTAURANT HURRY UP WITH MY CROISSANTS
Opublikowano 30 lipca 201311 l zaryzykuję twierdzenie, że yeezus byłby lepszy bez ingerencji brodatego mośka
Opublikowano 30 lipca 201311 l kim jest brodaty mosiek? tede? Edytowane 30 lipca 201311 l przez _Milan_
Opublikowano 30 lipca 201311 l Czort dał mi minusa... To chyba koniec e-przyjaźni. Spokojnie, w 2015 wyjdzie nowy album Metallici. Pewnie jeszcze gorszy.
Opublikowano 30 lipca 201311 l jedna z moich niepopularnych opinii jest taka, ze st anger jest naprawde spoko plytka, lubie ja i nie rozumiem hejtow
Opublikowano 30 lipca 201311 l Czort dał mi minusa... To chyba koniec e-przyjaźni. Spokojnie, w 2015 wyjdzie nowy album Metallici. Pewnie jeszcze gorszy. Prosiłeś się o to krytykując WTT, nie miałem wyjścia.
Opublikowano 30 lipca 201311 l St Anger to bardzo dobra plyta inna ale bardzo dobra Tak samo jest z Yeezusem i tak samo kiedys bylo z Pokahontaz