Skocz do zawartości

Kanye West - Yeezus

Featured Replies

Opublikowano

Milan, jak smiesz wypowiadac sie o rapie w tym dziale, gdy zes ledwo slyszal max 3 rapowe albumy wydane w tym roku

no jak

pewnie nawet nie 3

Edytowane przez FARMEROS

• Odpowiedzi 407
  • Wyświetleń 166,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kanye to najbardziej przehajpowany artysta naszej generacji Aphex Twin >>> Kanye West jesli chodzi o genialnych producentow wizjonerow smieszkow Syro i Drukqs to top 10 dekady A Windowlick

• http://www.youtube.com/watch?v=nRckgn36lzY   xD

• Koncert w Krakowie był mega, jak nie znoszę festiwali to to było po prostu za mocne, jedna z lepszych rzeczy. Ale to chyba teraz najtrudniejszy wykonawca do dostania. Równie wielcy są może Stonesi czy

Opublikowano

jestem bezczelny

Opublikowano

imo w tym roku nowy mac miller > yeezus. Nowy album Westa jest niezly, ale niszczy tylko pierwsze 5 kawałków, potem słabo, Bound 2 za to dobry banger

XD

"Bound 2" jest bangerem? Zdefiniuj pojęcie 'banger' zatem.

Opublikowano

Myślę, że miał na myśli cechę utworu muzycznego, jaką jest wprowadzanie przez niego klimatu czyniącego przyjemniejszym uprawianie miłosnych igraszek seksualnych.

Opublikowano

"Bound 2" to raczej stary Kanye i jest to dość spokojny kawałek, więc nie rozumiem nazywania go bengerem :<

Opublikowano

No więc być może o to chodzi, przecież nikt nie będzie uprawiał igraszek do "On Sight" (może poza Kanye Westem).

Strzelam, bo "banger" to naprawdę po prostu za(pipi)isty kawałek, jednak koleś napisał "dobry banger", to trochę jak masło maślane, więc nie wiadomo, co miał na myśli.

Opublikowano

napisałem banger bo potencjał radiowy chyba większy niz poprzednie kawałki na albumie, i można pobansować sie, ale może zle myśle

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli ktoś nie byłby w temacie:

Kanje zagrał na urodzinach tej pani ze zdjęcia. Jest to wnuczka prezydenta Kazachstanu.

Opublikowano

Słyszeliście o trasie koncertowej, co nie? Kanye z Kendrickiem na supporcie, no kur.wa :/. Co ja by dał, żeby u nas takie eventy się kręciły.

Opublikowano

Może jeszcze kiedyś zawita do naszego smutnego, cebulowego kraju...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy, 50 minutowy wywiad z Westem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

01. On Sight
02. New Slaves
03. Send It Up
04. Mercy
05. Power
06. Cold
07. Black Skinhead
08. I Don’t Like
09. I Am A God
10. Can’t Tell Me Nothing
11.Coldest Winter
12. Hold My Liquor
13. I’m In It
14. Drunk And Hot Girls
15. Guilt Trip
16. Heartless
17. Blood On The Leaves
18. I Wonder
19. Runaway
20. Hey Mama (Instrumental)
21. Street Lights
22. Lost In The World
23. Encore:
24. Heard ‘Em Say
25. Stronger
26. Through The Wire
27. Jesus Walks
28. Flashing Lights
29. All Of The Lights
30. Bound 2

TAK SIE KU.RWA ROBI KONCERT A NIE 10 PIOSENEK I SPIE.RDALAJ

boże, kocham go

Opublikowano

I jeszcze Kendryś był, MIAZGA.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie oglądam ten wywiad. Ładnie mu odpier.doliło. Szkoda, że jego mentor Jay, który u Lowe dał fenomenalny wywiad słynie raczej z pokory i powierzchownej skromności, a go tego nie nauczył.

Opublikowano

Jakbym robił tak dobrą muzykę, to też by mi pewnie odpier.doliło.

btw. niedługo Kanye ma zapowiedzieć trasę koncertową w Europie. Ktoś planuje się wybrać do Berlina? Bo pewnie nie podaruję sobie tym razem i raczej pojadę.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Mam niedaleko, więc raczej nie odpuszczę jak zawita do Berlina. 

Opublikowano

no ładny rozpie.rdol  jest jak oglądałem filmiki z yeezus tour. do berlina się raczej nie wybiorę, ale jak będzie w pl to uderzam drugi raz bez zastanowienia z chvjem w łapie

Opublikowano

Płyta roku nadal, przypominam.