szaden 228 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Płyta roku nadal, przypominam. Nie wierzę, że to napiszę, ale zgadzam się z Dżordżem. Chyba po raz pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Spojrzałem na setlist.fm i na każdym koncercie jest 28-29 utworów. Czujecie to? Ja pie.rdole. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 @ragus to normalne Sprawdź setlistę z Krakowa: http://www.setlist.fm/setlist/kanye-west/2011/lotnisko-muzeum-lotnictwa-krakow-poland-53d0f3d1.html Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 koncert w krk był piękny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Jako że today is the day w tym roku płyty nie wydał, mogę z czystym sumieniem wskazać yeezusa jako płytę roku. Nie jestem znawca gatunku wiec probujac recenzowac ja bym sie osmieszył, ale napisze tylko ze o takie cos chodzi w muzyce, energia, szczerosc, i niesamowite pokłady smaczkow przy każdym odsłuchu. Edytowane 12 Listopada 2013 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Zawsze myślałem, że West to gwiazdka pop/rapowa z żaluzjami zamiast okularów. Zdaje się, że jestem ignorantem. Edytowane 12 Listopada 2013 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 No taki obraz gdzieś tam jest kreowany, wiadomo. Dla mnie to był kiedyś typek, co nagrał se piosenkę z Jamie Foxxem i obraził Taylor Swift. A tak na prawdę, jest to autysta o przerośniętym ego, który nagrywa bardzo zaje.biste płyty i nawet nie trzeba być fanem gatunku, żeby to docenić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Dla mnie to on moze nawet nie myc marchewek przed jedzeniem. Chociaz ja bym Kim nie dotknął nawet patykiem. Nie moge sie doczekac az bedzie gdzies w poblizu grał, biore zonke i wiem ze bedzie przezycie. Edytowane 13 Listopada 2013 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Zawsze myślałem, że West to gwiazdka pop/rapowa z żaluzjami zamiast okularów. Zdaje się, że jestem ignorantem. Ogarnij sobie My Beautiful Dark Twisted Fantasy, ta płyta do dzieło kompletne nie mające nic wspólnego z byciem gwiazdką pop (no może ta rihanna) jest genialnie wyprodukowana, ma masę świetnych gości, jest pełna klasycznych sampli i całkiem dobrych tekstów. A potem zobacz reszte dyskografii. Edytowane 13 Listopada 2013 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) MDFHJWEERTSD plyta ideał, poza 3 typowo murzynskimi kawałkami moim zdaniem ;] jak wchodze w pozostałe płyty to jednak za daleko nie dochodze, chociaz "cant tell me nothing" jest wypasikiem. Wkuriwa mnie ten dziadzio na the college... Edytowane 13 Listopada 2013 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Can't tell me nothing oczywiście klasa. College Dropout to najlepsza płyta, dziadzio na skitach też król, ale na pewno ta płyta nie wchodzi tak gładko jak MBDTF. Two Worlds poprzedzone 2 wypier.dolonymi skitami wprowadzającymi w klimat Spaceship Jesus Walks Last Call I'll fly away no piękne A milan, słuchałeś drugiej płyty? Myślę, że łatwiej wchodzi. Kawałki takie jak Roses, Addiction, Diamonds, Gone, no to nie może się nie podobać :] 808s słuchałeś? Wielu tą płytę hejtuje, ale nie jest taka zła, no i jest to jakiś tam zalążek, który pewnie gdzieś go sprowokował do wydania Yeezusa. Say you will, przerobione Coldest Winter, czy Pinnochio Story - też warto przesłuchać. Edytowane 13 Listopada 2013 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 ok posłucham, nie sluchalem własnie tej i 808s... na tyle by kojarzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Milan, slyszales moze daleka? Fanem jestes todej is de dej, lubisz zapewne nojsowe brzmienie, a dalek milo laczy noise z rapem Ogolnie propo plyty kanjego, reszte jego tworczosci znam po lebkach i raczej fanem nie jestem. Yeezus to naprawde niesamowita plyta jesli chodzi o produkcje, jednak tego pieprzenia glupot megalomana nie sposob sluchac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 daleka sluchalem kiedys dlatego ze ipecac go wydało, i przyznam ze teraz jak mi o nich przypomniales to sprobuje do tego podejsc ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 MC Dalek wydaje teraz solowo jako IconAclass i troche brakuje Octpusa na deckach ale i tak jest pięknie moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Z dalekiem jest taki problem, ze mnie podchodzi tylko i wylacznie absence. Plyta ma swietny klimat, swietne produkcje i jako calosc jest bardzo sluchalna. To, co robil pozniej pod szyldem dalek, jest moim zdaniem zbyt przegiete i to juz nie to Edytowane 13 Listopada 2013 przez FARMEROS Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 A milan, słuchałeś drugiej płyty? Myślę, że łatwiej wchodzi. Kawałki takie jak Roses, Addiction, Diamonds, Gone, no to nie może się nie podobać :] 808s słuchałeś? Wielu tą płytę hejtuje, ale nie jest taka zła, no i jest to jakiś tam zalążek, który pewnie gdzieś go sprowokował do wydania Yeezusa. Say you will, przerobione Coldest Winter, czy Pinnochio Story - też warto przesłuchać. Ja też lubię "808's & Heartbreak" i to bardzo bardzo. Nawet ten autotune nie zniszczy tego smutku wypływającego z albumu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 http://www.rap-up.com/2013/11/19/video-kanye-west-bound-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 ale gó.wno. jak te konie biegły to sobie myślałem "o będzie fajne wideo, przecież kanje potrafi dostarczyć, dobre zdjęcia", resztę pozostawiam bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 ahahahahha (*) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Chociaż cycki były. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 feniks z "runaway" -> kim z rozstępami zmazanymi w post-produkcji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Bez kitu aż se przypomniałem tą czarnulkę. Dobra była. Edytowane 20 Listopada 2013 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Sugan 60 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Płyta roku nadal, przypominam. no gdyby sie skończyła na new slaves, ew hold my liquor to podbiłbym Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Gdzie jest teledysk do "I Am A God"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi