szaden 228 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Doznałem wielokrotnego świńskiego orgazmu! Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Sorry za post pod postem, ale no (pipi)a! Daję w spoiler! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Murzyn dżender pedał i napakowana botoksem dupy szmata z USA. Jakby ktoś bał się w spoiler zobaczyć to piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Je.balbys jak dziki wujek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ona ma tak wielkie udziska i zadzisko, że tylko czarny pindol do niej pasuje. Poza tym drażni mnie jej egzystencja = nie ruchałbym nawet w stanie wolnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 No kim jest wybitnie chu.jową laską, a botoxu ma już z 5 kilo w samej japie. To już nicki jak na mega plastika jest dużo bardziej apetyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Ten koleś jest niewiarygodny. Dosłownie nie mogę uwierzyć w jego istnienie. Te jego monologi o wizji świata i tym jaki to jest krzywdzony i tru są tak komicznie nadęte bardziej niż najgorsze dialogi z "Mody na sukces", że tylko ich nieustanne powtarzanie każe uznać, że chyba on tak faktycznie myśli. Chciałoby się zostawić te jego całe personalne kaligulowe szaleństwo na boku i po prostu słuchać jego fantastycznej muzyki, ale on na to nie pozwoli, wstawi w środek utworu. Edytowane 4 Października 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 https://soundcloud.com/theophilusl/04-cant-stop-ft-kanye-west/s-C4hDs Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Kanye http://blkdmnds.com/2014/10/cant-afford-kanye-west-performances/ Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=viyxoNf0R8Y Widzieliście? Fanowski montaż filmików z trasy. Jestem gdzieś w połowie, ale moge powiedziec że wyszło za(pipi)iście Zmontowane pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Gdzie jest mój koncert w Berlinie ty chu,jozo czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ostatni koncert w Londynie to porazka. Dostal takie zjeby od widowni, ze watpie by sie znow tutaj pokazal. Ogolnie to cos sapal przez mikrofon, ze publicznosc powinna go wielbic i ma najpiekniejsza i najmadrzejsza zone na swiecie, az wreszcie po 15 minutach sie wszystkim znudzilo i zostal wygwizdany. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) No te jego ranty w trakcie "Runaway" coraz częściej zaczynają balansować na krawędzi, czy warto znosić dla nich całą resztę koncertu. Ciul tam jeszcze z żoną, lubię jak np. opowiada wiecznie o tym, że chce zmieniać świat jak Apple, dosłownie to samo mówi za każdym razem i kurde nie staje się to mądrzejsze. "Umiem współpracować tylko z najlepszymi, jak Jay-Z, Kim, Obama albo Apple, Apple to numer jeden, Samsung nie". Co ja słucham xd. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Sugan 60 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Kanye to najbardziej przehajpowany artysta naszej generacji Aphex Twin >>> Kanye West jesli chodzi o genialnych producentow wizjonerow smieszkow Syro i Drukqs to top 10 dekady A Windowlicker to najlepszy track lat 90 Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Sugan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ES0Q5p4QF-8 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Z jednej strony Kanye często powtarza, że zawsze chciał śpiewać i że może równie dobrze być śpiewakiem pop, jaki hip-hopowcem, ale jak przychodzi do czego, to nadal wszystkie jego wokale na każdej płycie to jeden wielki autotune. Nie wiem, może on uważa, że to dobrze brzmi? Mi się już nieco znudziło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Dobry autotune nie jest zly. Tylko z umiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Tasowanko za 3... 2... 1... Start! http://www.rap-up.com/2015/02/28/kanye-west-announces-new-album-so-help-me-god/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Już się tasuję non stop, niech prędko rzuci 'All Day' w CDQ, bo ten kawałek to jest sztogun taki, że woohoo. Cytuj Odnośnik do komentarza
PATRYG 290 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 All Day w CDQ, w najlepszych sklepach internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Dziś ma być ponoć wersja iTunes. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Doszedlem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ten baran zmienił coś w New Slaves i Send It Up XDDDDDD Nowy nurt w muzyce? Coś jak DLC w grach? Zmienianie muzyki ze starych albumów, no kur.wa XD Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Z jednej strony Kanye często powtarza, że zawsze chciał śpiewać i że może równie dobrze być śpiewakiem pop, jaki hip-hopowcem, ale jak przychodzi do czego, to nadal wszystkie jego wokale na każdej płycie to jeden wielki autotune. Nie wiem, może on uważa, że to dobrze brzmi? Mi się już nieco znudziło. http://youtu.be/nwN6dPNXklg Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 West od kiedy moczy dłużej swój penis w botoksie Kim Kardashian schodzi coraz niżej w stronę końca. Kiedy skończy się era Kardashianów w USA tv cały przemysł muzyki pokaże mu "faka". Czekam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi