Skocz do zawartości

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja przeczytałem kilka chapterów wczoraj i jakoś mega ślamazarnie nie było. jeden jest prawie w całości poświęcony sashy !

To ten gdzie

w spodnicy strzela z luku do tytana?

Sasha <3 <3 <3

tumblr_mls8pgKsEd1rgz9z1o1_500.gif

Opublikowano

btw, manga ma się skończyć w 20 tomach. Obecnie wyszło 11, czyli historia jest nieco za połową. (anime obejmuje 8 tomów)

o to może jednak nie oleje skoro autor nie planuje tego ciagnac w nieskonczonosc.

Opublikowano (edytowane)

ja przeczytałem kilka chapterów wczoraj i jakoś mega ślamazarnie nie było. jeden jest prawie w całości poświęcony sashy !

To ten gdzie

w spodnicy strzela z luku do tytana?

Sasha <3 <3 <3

tumblr_mls8pgKsEd1rgz9z1o1_500.gif

taaaaaaak <3

flashbacki jak wpier.dala mięcho z ostatnich zapasów ze swojej wioski też som.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano (edytowane)

50 chapter ( czyli manga ) Shingeki no zayebisty w (pipi). Wy cebulaki dalej se ogladajcie anime w hade i czekajcie.

Edytowane przez aphromo
Opublikowano

może być. ogólnie to manga chu.jową ma kreskę, ale po zakończeniu wydarzeń z anime wcale nie taka nudna (wydaje mi się, że ktoś w temacie tak twierdził) i jestem pewien, że drugi sezon, o ile powstanie, dostarczy tyle samo emocji co pierwszy.

Opublikowano

Ostatnie trzy czy cztery chaptery troche rozkrecily akcje. Jednak tak jak wiekszosc osob pisze, kreska jest straszna, szczegolnie odrzuca jak sie z anime na mange czlowiek przerzuca.

Opublikowano (edytowane)

Cos w tym jest, jako ze ja zaczalem od mangi to pewnie tego nie widze. No nic, jak ktos ma cisnienie na dalsze wydarzenia to moze sobie poczytac, nie wyglada to az tak zle imo. Po prostu anime jest niesamowicie zrobione.

Edytowane przez aphromo
Opublikowano

chociaż niektóre momenty moim zdaniem bardziej do mnie trafiają w mandze niż anime.

shingeki-no-kyojin-2078757.jpg

Opublikowano

50 chapter ( czyli manga ) Shingeki no zayebisty w (pipi). Wy cebulaki dalej se ogladajcie anime w hade i czekajcie.

Zazdroszcze ci kasy na importy i umiejetnosci wladania jezykiem japonskim.

Opublikowano

Nie ma sprawy, mogę wam tylko powiedzieć że manga trzyma poziom i drugi sezon napewno nie będzie gorszy od poprzedniego. 

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ostatnio w ogóle przeczytałem gdzieś, że autor chce zmienić zakończenie ze względu na popularność serii.

Pewnie zamiast czegoś mega dramatycznego/nietypowego zarzuci jakims banalnym hepi endem. Szykuje sie na lipe.

Edytowane przez Dahaka
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

kij w du.pe jfp'owi

juz 3,5 miesiąca czekam na nowy tom One Piece, który jest MIESIĘCZNIKIEM (pipi)A

ale zamiast trzymac terminow, to trzeba kolejną mangę zaczac wydawac =/

Opublikowano

Czy w anime/mandze bardziej rozwija sie watek walki normalnej czy brna jeszcze dalej w mumbo jumbo gdzie glowny bohater

zmienia sie w tytana i w zasadzie reszta jest niepotrzebna

?

Opublikowano

To raczej pytanie do ludzi co sa z manga na bierzaco ale skoro to o co pytasz jest de facto glowna osia fabuly to nie trudno sie domyslic, ze bedzie dalej eksploatowane.