Skocz do zawartości

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość aphromo
Opublikowano

Odpowiedz na pytanie brzmi 

Liczba ludzi którzy potrafią się zmienić w Tytany zdecydowanie wzrasta.

Opublikowano

Odpowiedz na pytanie brzmi 

Liczba ludzi którzy potrafią się zmienić w Tytany zdecydowanie wzrasta.

Uuuu, to nawet nie bede marnowal czasu, dzieki za odpowiedz.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy w anime/mandze bardziej rozwija sie watek walki normalnej czy brna jeszcze dalej w mumbo jumbo gdzie glowny bohater

zmienia sie w tytana i w zasadzie reszta jest niepotrzebna

?

Bachor uzyskał kolejną dopałkę - teraz może sterować tytanami

Czy tylko mnie wpienia Mikasa z jej ciągłym "Eren"? To już przekroczyło granicę żenady, aka Orihime. 

Opublikowano

Trzeba by sprawdzic ile chapterow pierwszy sezon zawieral. Jest mozliwosc ze odejda od fabuly mangi i pojda wlasnym torem, zrobiono tak z fullmetal alchemist i wyszlo (pipi)owo.

Opublikowano

Raczej dopiero za rok bym się spodziewał kolejnego sezonu. Od fabuły jakby mieli odejść, to by to już zrobili w 1 sezonie, a fakt, że 2 jeszcze nie am tylko potwierdza, że czekają na mangę.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie no nie wytrzymam na kolejny sezon anime chyba, czytam teraz mange, i zblizam sie do momentu gdzie anime sie skoczylo, i jestem pod wrazeniem, prawda, art style potrafi byc nierowny, a postacie czasem smiesznie nieproporcjonalne, ale ogolne jest dosyc inny od typowego japonskiego stylu. I nie wiem, moze za pierwszym razem nie zwrocilem na to uwagi, ale dostrzegam wieksza glebie niektorych postaci, a i humor jest calkiem wyborny (po obejzeniu anime cos mi sie ubzduralo ze albo go w ogole nie ma, albo jest po prostu marny.)

I jest dylemat, czytac mange, czy czekac na anime, i dawke ogromnej epickosci.

Bo nie powiem, te uniwersum mnie ogromnie zaintrygowalo, i jestem poprostu mega ciekawy jak sie wydazenia potocza.

Opublikowano

Moim zdaniem im dalej, tym gorzej, fabuła siada. Wypowiedz autora na temat przedluzenia mangi bo odniosla sukces tez nie nastraja pozytywnie. Jednak sadzac po popularnosci jestem w mniejszosci.

Opublikowano

Znowu się wciągnąłem . Obiecałem sobie by nie oglądać anime ale to miało tylko 25 odcinków więc spróbowałem. I tak jak zacząłem oglądać wczoraj około 22 to skończyłem około 3 rano. Obejrzałem pierwsze 14 odcinków i jak na razie jest świetnie ale samo anime w sobie wydaje mi się jakieś strasznie dołujące . Wyjaśniają w anime o tych tytanach czy trzeba czekać do kolejnych sezonów? Bo nie chcę czekać jak w przypadku gry o tron .

Opublikowano

No pierwszy odcinek fajny. Dawno nie oglądałem anime. Potem jest lepiej?

Pierwszy odcinek miazga, pozniej rownia pochyla az do ok. 11-12 a od 13 ponowny skok formy z zayebista akcja w 22 i dosyc rowna koncowka az do 25.

Opublikowano

Aktualny ongoing Knights of Sidonia zdaje się mieć podobny koncept, ale w klimatach s-f z mechami. Ludzkość atakowana przez ogromne tajemnicze flako-ośmiornice zwane Gauna od kilkuset lat sp*erdala z układu słonecznego ogromnym statkiem kosmicznym. Całość jest w CGI, ale da się przyzwyczaić, nawet ciekawe, choć na razie dupska nie urywa. No i nie ucieka od uśmiercania bohaterów.